2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740474 بازدید | 44731 پست
سلام خداقوت💪💪💪💪تغییردوست داشتنی هست مگه نه؟ چیزایی رو به عنوان یادگاری نیگه میداریم که نباشن هیچ ...

ممنون عزیزم.

فکر میکردم دور انداختم نمیدونم چرا اینا هنوز تو خونه بودن.

عکسای عروسیمون بهترین یادگاریه دیگه دسته گل و لباس عروس و...بچه درد میخورن

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

از کمد دیواری دوس داشتم چرخ خیاطی و سبزی خرد کن و ی همزن برقی اضافی بذارم بیرون ولی اجازه ندارم.فعلا دست نگه داشتم بعدها میفروشم.

همیشه فکر میکنم خونه کاملا مرتب شده و نیاز به پاکسازی نداره ولی هردفعه کلی خروجی داریم😑

واقعا از ته قلبم دوست دارم ی روز کاملا ب ثبات برسم دیگه هیچ خروجی نداشته باشم. مثلا تا یکسال یا بیشتر حتی هیچ ورودی و خروجی نداشته باشم 

خسته شدم از بس وسیله گذاشتم بیرون.

هی که میرم جلوتر میفهمم وسایل چقدر دست و پاگیر هستن بدون خیییییلیاشون خیلی راحت میشه زندگی کرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو شوهرم سالها پیش بدون وسیله مهاجرت کردیم ب شهری ک الان ساکنیم.

با کمترین وسایل زندگیمونو شروع کردیم.

اونموقع از هرچی ۳ تا داشتیم سه تا قاشق و سه تا لیوان و....

خونمون انقدر خلوت و مرتب بود.

یعنی اگر عقل الانمو داشتم هیچ وقت وسایل اضافی نمیخریدم.

کاش بعدها که جهازمو میخریدیم مثلا ظرف و ظروف اندازه ۱۲ تا میخریدیم نه بیشتر

دکور و تزیینی نمیخریدیم

لباس انقدر زیاد نمیخریدیم

به جای اینکه هم کمد بخرم هم دراور فقط کمد میخریدم.

اونموقع که وسایل الانم رو نداشتیم فکر میکردیم نیازه باید بخریم.ولی حالا میبینم بدون اینا واقعا کارم راه میوفتاد اصلا نیازی ب خرید اینهمه وسیله نبود.

واقعا یکی نبود آگاهی یکی ترس از حرف مردم و اطرافیان و یکی هم چشم و هم چشمی باعث این اشتباهات شد.

الان هم آگاهترم هم حرف بقیع برام مهم نیست.هم بی نهایت از چشم و هم چشمی بیزارم.

ممنون عزیزم. فکر میکردم دور انداختم نمیدونم چرا اینا هنوز تو خونه بودن. عکسای عروسیمون بهترین یادگ ...

آره دقیقا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کل ادویه های من:  پایینی ها به ترتیب پودر هل زعفران دارچین شنبلیله فلفل زردچوبه ...

بالایی ها چقدر خوبن 

بسیار مرتب من ادویه زیاد دارم فکر کنم از حوصله جمع خارج باشه دونه دونه گفتن

ققنوس
کل ادویه های من:  پایینی ها به ترتیب پودر هل زعفران دارچین شنبلیله فلفل زردچوبه ...

همین‌اینایی که شماگفتی+پودرگوجه،پاپریکا،پودر لبو،آویشن( چون ازکوه برام اوردن زیاده وچندتاظرف بزرگ هست که جای بیشتری هم مخصوصش شده)شیویدخشک شده همینایادمه، راستی خیلی مرتب ویه دست شدن من چون از شیشه های رب استفاده میکنم بزرگن ولی براشما یه دست وخوب شده واقعا بخوام دراون حجم شیشه بخرم کلی هزینه میشه.

منو شوهرم سالها پیش بدون وسیله مهاجرت کردیم ب شهری ک الان ساکنیم. با کمترین وسایل زندگیمونو شروع کر ...

قبول دارم کاملا باید آگاهانه وبنابر نیازخریدکردمن واقعا هیچ چیزاضافه ای نخریدم حتی یه درصدهم فکرنکردم کی چی میخواد بگه خداییش هم نشنیدم کسی چیزی بگه شایداگر‌شهرخودمو کناراقوامم بود حرف ردوبدل میشد ولی همه ی این حرفا یه مدت هست بعد مارودول میکنن میرن سراغ کیس جدید. من وهمسرمم وقتی عقدکردیم خونش خلوت بود ولی وقتی خونوادم میومدن واقعا نیازبه وسایل حس میشد.اگه دخترپسرا موقع خریدجهاز دقت کنن خیلی هزینه هاشون کمترمیشه،مثلا فرق تخم‌مرغ آپ شده تو دیگ با تخم مرغ آب پزکن چیه؟تصمیم داشتم جاروشارژی بخرم یه‌ روزی ولی الان که بااین تاپیک همراهم گفتم شایدچیزخوبی باشه وخیلیاراضی باشن ولی من دیگه نیازی به خریدش ندارم قبل خرید فکر کنیم هم کمک کنندست.

از کمد دیواری دوس داشتم چرخ خیاطی و سبزی خرد کن و ی همزن برقی اضافی بذارم بیرون ولی اجازه ندارم.فعلا ...

دقیقا اون قسمت فکرمیکنیم که مرتب شده👌👌👌👌😁 مثلا خودمن کابینتم به ظاهرمرتب بود ولی خب وسایل بی استفاده هم بود که با پاکسازی جای بیشتری برام بازشد.

@honamik29192   واقعادلم خواست ازت تشکرکنم که همچین تاپیکی زدی ودعات میکنم،من اولین بارتو سایت یه مطلبی راجع به سفررفتن مینمالیست دیده بودم واونجاباهاش آشناشدم نمیدونم تاپیک شمابودیانه ولی همراهی مداوم با تاپیکت خیلی مزایا داره من که بهش پی بردم♥️♥️🌹🌹🌹