2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740509 بازدید | 44731 پست
کل ادویه های من:  پایینی ها به ترتیب پودر هل زعفران دارچین شنبلیله فلفل زردچوبه ...

پودر نارگیل وترافل ونشاسته رو ندارم ولی همه ی  چیزهایی که نوشتی دارم به اضافه تلخون خشک وفلفل سیاه وزنجبیل و جوهر لیمو 

اگه ظروف غذات از اون مدلای چند تایی که داخل هم قرار میگیرن باشه، خیلی مفیده من یه ست چهارتایی ده سا ...

دو تا ست سه تایی دارم یکیش سرامیکه یکیش هم شیشه برای یخچال خوبه ولی میترسم برای فریزر استفاده کنم چون فکر میکنم بشکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرحله ی بعدی نوبت دبه های ترشی وسرکه ی توی بالکن هست

یه شیشه سیر ترشی/یه شیسه خیار شور/دو مدل تری چندگرمی که اماده خریدیم موجودی من.

مربا یه شیشه مربا انجیر یه شیشه مربای به

شادی صدام کنید
یه شیشه سیر ترشی/یه شیسه خیار شور/دو مدل تری چندگرمی که اماده خریدیم موجودی من. مربا یه شیشه مربا ا ...

برا من فقط سرکه هاشون مونده خیلی وقته ترشی درست نمیکنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
[QUOTE=] سلام ظرف پلاستیکی من شامل سبد سبزی و نون، جانونی  و تخته خرد کن و ظرف حبوبات ،ظرف غذا ...

جانونی قبلیرو که درش شکسته بود به عنوان نظم دهنده داخل کابینت ظرفشویی استفاده میکنم و یکی دیگه که بزرگ خریدم اشتباها ،گذاشتم یه وقت میوه و صیفیجات بیشتر بودنی داخلش میزارم یخچال مستطیل هست کاربردیتره

درود و مهر دوستان از خوندن تک تک پستاتون لذت بردم😘

من میگم همین که ورودی نداشته باشیم کلی از بقیه جلوتریم👌

من شبا قبل خواب فکر میکنم چی رو میتونم از  خونه شوت کنم بیرون😉 

همسرم همچنان مخالف چیزی بیرون ریختن ولی من زیر جولکی کار میکنم و نمیذارم دست خالی باشم یه روز 😜

خوشبختانه حافظه ضعیفی داره تو این زمینه و منم استفاده میکنم از این موقعیت ولی هنوز خیلی راه دارم تا رسیدن به مرز سبکی😇

به قول  فیلم زنان فرشته اند میترسم اینقدر سبک بشم که باد ببرتم😁

در اخر سعی کنید خونتون رو سبک کنید و حساب بانکیتونو سنگین 😇

برای خورشید پس از شبهای طولانی
کل ادویه های من:  پایینی ها به ترتیب پودر هل زعفران دارچین شنبلیله فلفل زردچوبه ...

چقدر مرتب 😍

شوهر من یه زمانی دوره های طب مکمل(طب ایرانی) رو میرفت،

دیگه ادویه و دمنوش و گیاهی نبود که تو خونه ما پیدا نشه

چهارتا کابینت پرررررر فقط این گیاها بود

یه چیزای نایابی که حتی اسمای بعضیاشم من نشنیده بودم،

هر چقدر میگفتم این داروها آماده اش هست دیگه چه اصراری داری خودت درست کنی حتما گوش نمیداد

بماند که چقدم گرون بود...خلاصه یه مقدارش استفاده میشد و خیلیاشم میموند،هر بار میخواستم مرتب کنم دعوامون میشد شوهرم نمیذاشت اینارو بریزم دور میگفت لازم میشه،

دیگه منم خسته شدم کاری به اونا نداشتم،

یه سه چهار سالی گذشت و دیگه شوهرم انقدر سرش شلوغ شد که وقتی برا درست کردن اون ترکیبات گیاهی نداشت سراغشونم نمیرفت.

پارسال دم عید، باهاش اتمام حجت کردم،گفت اینا پنج ساله تو کابینته اصلا دست نزدی بهشون هر چیو نمیخوای بریز بره که خداروشکر خودش کوتاه اومد و همکاری کرد

استخودوس،مریم گلی، فلوس، تخم شوید، تخم شنبلیله، تخم کاهو، زنیان،گل ختمی،پنیرک، هلیله سیاه، عاقرقرخا ، رازیانه، کاکوتی، کاسنی، شیرخشت، بادرنجبویه، به لیمو، زیرفون، سنبل الطیب، سنا مکی ، گل سرخ، زیره، گل گاو زبان، سیاه دانه، شکر سلیمانی، فلفل سفید و ... و بیشتر از ۲۰تای دیگه 🤦

یه مقدارش که دیگه خاصیتشو از دست داده بود ریختم بیرون، یه مقدارم گذاشتم دم دست استفاده بشه 

هنوزم خیلی چیزا دارم ولی در مقایسه با قبل فقط یک چهارمش مونده

حتی مجبور شدم یه شلف دیواری برا ادویه هام سفارش دادم ساختن،البته این شلفو دوسش دارم خوشگله

ولی فقط شماها درک میکنید اون لحظه ای رو که کلی خروجی دادم و کابینتام سبک و خلوت شد 😍 چه حسی داشتممممم😂

بعد پنج سال کابینتا مرتب و خلوت شده بود هی درشو باز میکردم نگا میکردم و ذوق😍😍😄

بالایی ها چقدر خوبن  بسیار مرتب من ادویه زیاد دارم فکر کنم از حوصله جمع خارج باشه دونه دونه گف ...

اره خیلی دوسشون دارم 

برند زیباسازان هستن 

ممنون💚

منم قبلنا بیشتر بودن،  از پارسال که با این تاپیک اشنا شدم کمتر شدن 

همین‌اینایی که شماگفتی+پودرگوجه،پاپریکا،پودر لبو،آویشن( چون ازکوه برام اوردن زیاده وچندتاظرف بزرگ هس ...

خیلی خوبه از هرچی تو خونه داری میشه استفاده کرد

برای منم اون پشت سری ها که دیده نمیشن شیشه مربا هستن که از مادرشوهرم گرفتم 

پودر نارگیل وترافل ونشاسته رو ندارم ولی همه ی  چیزهایی که نوشتی دارم به اضافه تلخون خشک وفلفل س ...

منم زنجبیل داشتم دیدم استفاده نمیشه و خیلی ازش گذشته بود ریختم دور 

فلفل سیاه هم داشتم و فلفل قرمز که دیدم هربار عادت کردم از هردو توی غذاها میزنم. بنابراین هفته گذشته هردورو ترکیب کردم و یه ظرف خالی شد😁

منم زنجبیل داشتم دیدم استفاده نمیشه و خیلی ازش گذشته بود ریختم دور  فلفل سیاه هم داشتم و فلفل ...

من زنجبیل رو برای حلوای زنجبیل و املت خرما استفاده میکنم بعضی وقتها هم با نبات دم میکنم میخوریم 😅

چقدر مرتب 😍 شوهر من یه زمانی دوره های طب مکمل(طب ایرانی) رو میرفت، دیگه ادویه و دمنوش و گیاهی ...

مرسی گلم 

واقعا چقدر زیاد  بودن خداروشکر که بالاخره راضی شده بریزه دور 👌

اره واقعا خیلی حس خوبیه دور ریختن چیزایی که استفاده نمیشه😍

منم ادویه قبلا بیشتر داشتم ولی الان دیگه تقریبا به یه ثباتی رسیده و تعدادش کم شده. به مرور متوجه شدم چیا زیاد استفاده نمیشه و با توجه به نوع غذاهامون و اشپزیم تو خونه ما کاربردی نیست دیگه ازشون نخریدم. 

ما داروگیاهیی فقط به عنوان دمنوش و تفننی استفاده داریم. الان مثلا گل گاوزبون دارم. این تموم بشه تخم گشنیز میخرم. باز دفه بعد یه چیز دیگه... قبلا  میرفتم سه چهار مدل با هم میخریدم خیلی هم طول میکشید تموم بشه و چقدرم کابینت شلوغتر بود، ولی الان فقط یه چیز میخرم دیگه