چقدر مرتب 😍
شوهر من یه زمانی دوره های طب مکمل(طب ایرانی) رو میرفت،
دیگه ادویه و دمنوش و گیاهی نبود که تو خونه ما پیدا نشه
چهارتا کابینت پرررررر فقط این گیاها بود
یه چیزای نایابی که حتی اسمای بعضیاشم من نشنیده بودم،
هر چقدر میگفتم این داروها آماده اش هست دیگه چه اصراری داری خودت درست کنی حتما گوش نمیداد
بماند که چقدم گرون بود...خلاصه یه مقدارش استفاده میشد و خیلیاشم میموند،هر بار میخواستم مرتب کنم دعوامون میشد شوهرم نمیذاشت اینارو بریزم دور میگفت لازم میشه،
دیگه منم خسته شدم کاری به اونا نداشتم،
یه سه چهار سالی گذشت و دیگه شوهرم انقدر سرش شلوغ شد که وقتی برا درست کردن اون ترکیبات گیاهی نداشت سراغشونم نمیرفت.
پارسال دم عید، باهاش اتمام حجت کردم،گفت اینا پنج ساله تو کابینته اصلا دست نزدی بهشون هر چیو نمیخوای بریز بره که خداروشکر خودش کوتاه اومد و همکاری کرد
استخودوس،مریم گلی، فلوس، تخم شوید، تخم شنبلیله، تخم کاهو، زنیان،گل ختمی،پنیرک، هلیله سیاه، عاقرقرخا ، رازیانه، کاکوتی، کاسنی، شیرخشت، بادرنجبویه، به لیمو، زیرفون، سنبل الطیب، سنا مکی ، گل سرخ، زیره، گل گاو زبان، سیاه دانه، شکر سلیمانی، فلفل سفید و ... و بیشتر از ۲۰تای دیگه 🤦
یه مقدارش که دیگه خاصیتشو از دست داده بود ریختم بیرون، یه مقدارم گذاشتم دم دست استفاده بشه
هنوزم خیلی چیزا دارم ولی در مقایسه با قبل فقط یک چهارمش مونده
حتی مجبور شدم یه شلف دیواری برا ادویه هام سفارش دادم ساختن،البته این شلفو دوسش دارم خوشگله
ولی فقط شماها درک میکنید اون لحظه ای رو که کلی خروجی دادم و کابینتام سبک و خلوت شد 😍 چه حسی داشتممممم😂
بعد پنج سال کابینتا مرتب و خلوت شده بود هی درشو باز میکردم نگا میکردم و ذوق😍😍😄