2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست
برای منم ۱۲ مهمون کفایت میکنه ولی برای شما ببشتر دیده میشه انگار

سرویس چینی خب قوری و فنجون و سوپ خوری و خورده ریز داره که استفاده هم نمیشن،،و اینکه سرویس کیک خوریمم تو همون کابینت بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر دوستان گل مینیمالم .امیدوارم کهدخوب باشین .واقعا آدم کیف می‌کنه بابت پستهای قشنگتون .یعنی قشنگ میشه حس و حال مینی‌مالیست بودنو تو این تاپیک حس کرد .آفرین به همت همتون و آفرین به نظم و انضباطی که دارین .متاسفانه من چند وقته نتوتستم بیام اینجارو سربزنم .و اما خوشبختانه تو این مدت یه مسافرت به شمال کشور داشتم و یه مسافرت به جنوب کشور ♥️نگم براتون که چقد مسافرت با پیروی کردن از سبک مینی‌مالیست عالی و لذت بخش هستش .البته حتما دوستان عزیز بیشترشون این حس و حال رو تجربه کردن 🤩نگم براتون از مسافرتم به جنوب و رفتن به خونه ی خاله ام 😂😂🤣😇😇😇😇😇😇ما یک هفته خونه ی خاله ام مهمان بودیم .البته من خودم انگار میزبان بودم و خیلی با خاله ام راحتم .نگم براتون از اوضاع خونه و انباشتگیهاش ..یعنی حاضرم شرط ببندم تو عمرتون یه همچین بهم ریختگی و انباشتگیی رو ندیدید .🤯🤯شاید باورتون نشه از روزی که من وارد این تاپیک شدم و حرف از رفع انباشتگی و بهم ریختگی میشد من مدام تصویر خونه‌ ی خاله ام جلو چشمم رژه میرفت .و تو دلم میگفتم کاش من یه سفر به بندرعباس داشته باشم و خونه ی خاله رو رفع انباشتگی کنم و بیام و اینجا برای دوستان عزیزم شرح دهم .یعنی قشنگ شده بود یکی از آرزوهای دست نیافتنی برای من 🤣جونم براتون بگه خدا قسمت کردو من مسافر جنوب شدم و با یه بچه ی یکساله و نیمه راهی .واقعنم خیلی خوش گذشت جای تک تکتون خالی 👉👉برای این میگم جاتون خالی چون لذت رفع یه کوه انباشتگی رو تا حالا از نزدیک ندیدین .فقط میتونم بگم خدا قسمتتون کنه 😂😂😂🖐️😇

👩‍❤️‍👨

جونم براتون بگه از اونجایی که شوهر خاله ام یک احتکار کننده ی حرفه ای هست .کمال همنشینی هم طی سالیان سال در خاله ام اثر کرده و اونم یک احتکار کننده ی وسیله شده .البته وسیله که چه عرض کنم کلا اشغال .جالب اونجاست ۴تا دختر داره که سه تاشون ازدواج کردن و رفتن و همینی که خونست نامزد داره و قراره عقد کنه براهمین ۲۴ساعت پای تلفن و گوشی با نامزدش .برا این میگم جالب و از دختراش میگم چراکه معمولا جنس مونث که خودمون باشیم خیلی مخالف انباشتگی و بهم ریختگی هستیم اما این دختر خاله های من ...😇😇😇😇😇😇مثلا کتابهای دبستان و لباسهای بچگیشونو و وسایلهای اضافه ی بدرد نخور دوران دانشگاشوتوکلا خونه ی خاله چپوندن و دریغ از یک ذره نظم و انظباط یا اصلا بیان نگاه کنن که چی به چی هست 😇😇😇😇نوار کاست های قدیمی پر یه گونی ...ضبطهای عهد بوق ...نگم براتون از تشت و سطل‌های بیخودی و بزرگ که تو حیاطشون بودو رنگ رو رفته ازبس که شرجی هوا بهشون خورده بود ....بشکه های قیر ....آجرهای شکسته داخل حیاط ...صد مدل جارو و خاک انداززر .....وووووووو

👩‍❤️‍👨

جونم براتون بگه شمردم بالای ۲۵تا تابلوی ریزو درشت که به داخل اتاقها و حال و سالن آویزان شده بود .گل مصنوییارو واقعا دیگه نتوتستم بشمارم یعنی شمارش ازدستم دررفته بود ....کیسه های بازیافتی و کیسه های زباله همینجوری خروار خروار داخل کمد ولو شده بودن ....در عجبم از اون همه بسته های چای 😇😇😇😇😇😇😇به خاله ام گفتم چرا ایقد چای خریدین اینا تاریخ مصرف دارناااا حتما تاریخ بیشترشون رفته .گفت نه نرفته ما مصرفش میکنیم 🥴ینی حتی اگه تاریخشونم رفاه باشه ما مصرف می‌کنیم 🥴ظرف و ظروف آشپزخونه و داخل کابینتهاش ایقد زیادبودن در حد انفجارررر 🤯🤯🤯چجوری براتون بگم که تصورش کنین 🥴🤔شما فکر کنین از هروسیله ی فرعی چنتا داشتن ....دوتا دستشویی یکی داخل حیاط و یکی هم تو خونه که ایقد وسایل اضافه داخل ذسشوییا بود آدم دلش نمی‌خواست بره دستشویی ....بدلیجات بدلیجات مادر جان وای مردم 😂😂🤣🤣🤣🤣یعنی قشنگ اندازه ی یه مغازه ی بدلیجات فروشی بدلیجات داشتن 😂😂😂گفتم خاله چرا بیکاری یه مغازه بزن برا اینا 🥴از وسایل آرایشی دختر کوچکش نگم راحت میتونم بگم پر یه وانت فقط لوازم آرایشی و رژ لب و کلاه گیس و ناخن مصنویی وخط لبرو چشم .اووووووووو ...والا فکر نکنم بتونین یه همچین خونه ای رو تصور کنین .نا امیدم فکر نکنم بتونین چقد اشغال تو خونه ی خاله🙈🤣

👩‍❤️‍👨
خوش برگشتی عزیزم تعریف کن حسابی لذت ببریم

عزیزی ترسو جان ...اگه دخترم اجازه بده خیلی دوست دارم اینجا برای دوستان بگم ...تا درس عبرتی بشه برای آنهایی که هم تازه وارد تاپیک شدن و یا آنونهایی که قراره بیان .و درسی بشه برای خودم ایشالله ...

👩‍❤️‍👨
سلام بر دوستان گل مینیمالم .امیدوارم کهدخوب باشین .واقعا آدم کیف می‌کنه بابت پستهای قشنگتون .یعنی قش ...

چه عجب شما اومدی خانم

نیستی اصلا

خیلی ناراحت بودم فکر کردم دیگه نمیای 

ققنوس
جونم براتون بگه شمردم بالای ۲۵تا تابلوی ریزو درشت که به داخل اتاقها و حال و سالن آویزان شده بود .گل ...

سلام خوش اومدی💫خیلی با نمک تعریف میکنی عزیزم ،شاید تو خونه خالتو دیدی حرص خوردی ،ولی چون تو بانمک تعریف میکنی ما خندمون میگیره😁🌹

جونم براتون بگه شمردم بالای ۲۵تا تابلوی ریزو درشت که به داخل اتاقها و حال و سالن آویزان شده بود .گل ...

واااای خدای من 

بگووو بقیش رو عزیزم

گذاشتن پاکسازی کنی؟؟؟

من مامانم خونش خیییلی وسیله داره حالا نه اندازه خالت ولی خب زیاد داره

نمیزاره ما دخترها دست بزنیم .. همش میگه لازم دارم😕