2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738197 بازدید | 44695 پست
عزیزی ترسو جان ...اگه دخترم اجازه بده خیلی دوست دارم اینجا برای دوستان بگم ...تا درس عبرتی بشه برای ...

سلام عزیزم چقدر حلال زاده ای.من دیشب ۴۰۰صفحه رفتم عقب تا پیام های شمارو پیدا کنم،بعد خواستم تگت کنم فراموش کردم.

امروزم داشتم ب سما فکر میکردم دیگه خودت اومدی.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جونم براتون بگه شمردم بالای ۲۵تا تابلوی ریزو درشت که به داخل اتاقها و حال و سالن آویزان شده بود .گل ...

واقعا....؟

مطمینم سالها تو اون خونه بودن . اگر یه بار مثل من جابه جا میشدن تازه عمق فاجعه رو میفهمیدن 😂

عزیژم مارک قابلمه زنبوری هات چیه؟ عکسشو داری؟ می‌خوام یه سرویس قابلمه خوب بخرم

ببخشید بیرون بودم اشتباه تایپ کردم اسمشون لاوانه 

نمیدونم الان بازم تو بازار هست یانه

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

همه ظرفهاتونو گفتین منم بگم 

اول اینکه من سرویس کامل چینی که واسه مهمون میخواستم بخرم رو برنداشتم و نیم ست چهار ست گرفتم 

چون نیم ست فقط کاربردی هارو داره..فنجون وقوری و...نداره 

💝سرویس چینی(مخصوص مهمان)

۲۴پلوخوری

۲۴خورشت خوری 

۲۴پیش دستی 

۲۴پیاله 

۶دیس 

۶نمکدون 

💝سرویس آرکوپال(مخصوص استفاده ی روزمره ی خودمون)

۶پلوخوری

۶خورشت خوری 

۶پیش دستی 

۶پیاله 

۱دیس 

۱کاسه سالادخوری 

به زودی منم مامان میشم😍
عزیزم از پیام هاتون لذت بردم.میشه شما که تا این حد ساده زیستی از فواید ساده زیستی ات بگی می خوام بدو ...

من خودم به شخصه آدمی هستم اصلا اصلا برام مهم نیست که مثلا یه لباس رو چن بار تومهمونی بپوشم  یا کفش وکیف هم همینطور به نظرمن پاکیزه بودن لباس ومرتب بودن لباس وخوشبو بودن ویه آراستگی ظاهری بیشتر ازهرچی جلب توجه میکنه تویه جمع ودرمورد وسیله خونه من ۷سال پیش استکان واسه مهمون خریدم هنوزم واسه مهمون استفاده میکنم برام اهمیتی نداره که تنوع بدم به استکان پذیرایی لزومی نمیبینم کلا شعار من اینه تا چیزی خراب نشه کهنه نشه یا نشکنه عوض نمیکنم  اتفاقا وقتی مهمان واسم میاد انقدر راحتن تو خونه من چون اصلا اهل تجملات نیستم 

بچه ها میگم الان که بحث ظرف و قاشق چنگال شده،چاقو های سرویس قاشق اصلا ب درد میخوره؟؟؟مال من ۷ ساله همینطوری تو کشو مونده میخوام بندازم دور نه تیزن نه خوش دست.

الان عکسش رو میذارم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم