2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737214 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی بعدی

چهارده سال برام قابل استفاده بود و همیشه استفاده میشد باید تمیزش کنم بذارم جلو درب هرکی خواست ببره استفاده کنه هر چند هنوز نو هست
یکی اینکه به قول میترا جون یه مینیمالیست تو اتاق خواب لازم نیست سطل زباله داشته باشه یکم باید از گشادیم کم کنم آشغال مدادتراشیدن و گوش پاک استفاده شده اینارو ببرم بندازم سطل زباله اصلیم😃
یکی جای دستمال کاغذی لازم دارم ولی دلم نمیاد این سطل رو ناقص کنم و هردوباهم برن خروجی بهتره و یه مدل  جای دستمال کاغذی دیدم مینیمال و خوشکل اون دلمو برده ولی حالا تهیه نمیکنم یه مدت به همون جعبه دستمال کاغذی اکتفا میکنم
شوهرم وقتی ناخن هاش میگیره این سطل رو میذاره جلوش میریزه توی این ولی خب یه دستمال کاغذی و یا یک ورق کاغذ هم باهاش کارش راه میفته

بچه ها شما نون رو کجای فریزر میزارید؟ خودم یکی از طبقه ها جانونی گذاشتم راضیم ولی خب زیا ...

من مستطیلی برش میزنم هر شش تا مستطیلی توی یک نایلون میذار توی یک طبقه از فریزز البته زیاد نه در حد سه بسته

من مستطیلی برش میزنم هر شش تا مستطیلی توی یک نایلون میذار توی یک طبقه از فریزز البته زیاد نه در حد س ...

ما نون سنگک میخوریم اکثرا

اونم نزدیکمون نیس وقتی میخریم ده تا می‌خریم

زیاد جا میگیره 

خروجی بعدی چهارده سال برام قابل استفاده بود و همیشه استفاده میشد باید تمیزش کنم بذارم جلو درب هرکی ...

عالی عزیزم 👌👌👌

منم چند وقت پیش گذاشتم خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها شما نون رو کجای فریزر میزارید؟ خودم یکی از طبقه ها جانونی گذاشتم راضیم ولی خب زیا ...

من فریزر نون نمی‌ذارم مگر سنگک اضافه بیدار نگه دارم برای آبگوشت

اکثرا نان لواش می‌خریم که اونم خشکه قبل استفاده‌ چندتایی تارو با آبپاش آب میزنم نرم میشه میخوریم 🤭

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

😁

عزیزم هر چی میخوای بندازی بره بهش نگو یواشکی بنداز بره البته از وسایل خودت منم همه چیز رو نشون میدادم ومیگفتم میخوام بندازم بره میگفت حیفه تو پول ندادی که دلت بسوزه واین حرفها ولی بعدا فهمیدم که باید دور از چشمش این کار رو بکنم واقعا هم اصلا متوجه نمیشه که چی هست و چی نیست 😂😅