2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737880 بازدید | 44694 پست
۶ تا استکان کوچک دسته دار دارم وقتی مادر بزرگها میومدن خونه مون با نعلبکی توش براشون چایی میاوردم حا ...

عزیییزم‌

خدا مادربزرگتو رحمت کنه نازنین💐

ان شاالله اون یکی مادربزرگتم سلامتیشو بدست بیاره 🌺

❌لایک❌

من موقع رسید فصل سرد،لباس تابستونیا رو کنار نمیذارم 

مثلا رکابی فصل تابستون کوچولوم،هست 

موقعی که بیرون ببرمش اون رکابی رو با به آستین بلند روش میپوشونم 

یازمستون خیلی سرد یه آستین کوتاه با یه بافت میپوشه 

یا آستین بلند تابستونش، با یه کاپشن

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی الان بخرم سال بعد بفروشم مثل طلا سود وزیان داره یا مثل سکه است که هر ماه وسال قیمتش بالاتر می ر ...

شادی جان موقع خرید به صرفه تره از این شمش کوچیکا بخری تا سکه پارسیان ...

چون وقت فروش کمتر ازش کسر میشه گلم

❌لایک❌
منم همینطور.  ولی آخه لیلی هم خودشون تعدادشون کمه هم مهمون هاش. معلومه که هیچوقت ظرف و ...

سبک زندگیا متفاوته منم مثل شمام واقعا لازمم میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من موقع رسید فصل سرد،لباس تابستونیا رو کنار نمیذارم  مثلا رکابی فصل تابستون کوچولوم،هست  ...

منم تیشرتایی که سال بعدبراش کوچیک میشه رو گذاشتم زمستون زیر بلوزش بپوشه اونایی که نوترن وسایزشون خوبه رو گذاشتم تابستون بعدی تو خونه بپوشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ورودی ناخواسته امروز 

پسر کوچیکم یه شمشیر خرید و همسر بخاطر اینکه تنها بازی نکنه یه شمشیر دیگه برای بقیه خانواده خریده 

برای اینکه حریف تمرینی کوچیکه بشن🤕😵‍💫🥴

ققنوس

من خیلی سال جا به جایی لباس گرم وسرد ندارم.چون تعداد لباس هام کمه همشون تو کمدم جا میشن.

در حال حاضر موجودی لباس زمستونی ها وپاییزم:

یه پالتو/یه کاپشن/یه رو مانتویی/یه شال گردن وکلاه/یه بلوز بافت.ورودی چندتا آیتم نیاز دارم که هر وقت خریدم میگم

لباس خونه هم شمال سرمای زیادی نداره همون تی شرت وشلوار جوابگو.

شادی صدام کنید

سلام من امروز یه سر ب وسایل یادگاری زدم.

دوتا دستبند بیمارستان مال دوتا پسرام.یه دستبند مال پسر بزرگم که مادربزرگم بسته بود ب دستش وقتی نوزاد بود.اینارو بستم لای یه دستمال یادگاری از عروسی داداشم.

تو کتاب اون خانم ژاپنیه(نمیدونم چرا اسمش یادم نمیاد)😶

نوشته بود ما نباید یادگاری افراد رو نگهداریم اونها توی ذهن و قلبمون هستن یه جمله های خوبی گفته بود نمیدونم چرا هیشکدوم یادم نیس😐😐

ولی من فعلا دوس دارم اینارو نگهدارم تا بعد درموردشون تصمیم بگیرم.یه کمربند مانتو هم بود مامانم بافته بودش مال خواهرکوچولومه ک خیلی سال پیش فوت کرد اونم نتونستم دل بکنم.

اینا رو بستم لای دستمال و گذاشتم توی قوطی.

ولی یه بسته چشم عروسک پیدا کردم ک احتیاجی نداشتم.

یه چیز اهنی کوچولو که مال جلو تیشرتم بود بهش دوخته شده بود اونم دقیقا نمیدونم چرا نگهش داشته بودم.

یه زنجیر نقره ک پاره شده ارزش تعمیر نداره نمیدونم جایی هست بفروشمش یا نه؟

یه پلاک بدلی هم داشتم انداختمش رفت.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

استوری های لیلی رو دیدم وسایلش چقدر کم بود.

چقدر راحت اسباب کشی کرد🥲

ما تاحالا دوبار اسباب کشی کردیم.

بار اول وسایلمون ی نیسان شد به غیر از وسایل شخصی

انقدر خرت و پرت من خریدم بعد چهارسال یه کامیون پررررررررر از وسیله از خونه دراوردیم.وقتی همه وسایل رو چیدیم تو ماشین یه سری چیزا اضافه بود هر پرت میکردن بالای وسایل توی ماشین هی اینا میوفتادن😬🤐

من چند سال پیش پیج لیلی رو دیدم اونموقع مثل الان روم تاثیر نذاشت واقعا. همش میگفتم چجوری انقدر وسایلش کمه

چجوری میتونه اینهمه وسیله خوشگل ببینه و دلش نخواد که بخره؟

من انقدر عکس شات گرفته بودم که بعدا پول دستم بیاد بخرم شاید ۳۰۰ ۴۰۰ تا عکس🙃

لیلی واقعا از اول راه درست رو پیش گرفته.از اول زیاد نخریده که حالا به فکر فروش و خروج دادن وسایلش باشه.

آاااره.مردا اغلب اینجورین،همسر منم  اصلا نمیذاره چیزی بندازم دور یه زیرزمین کوچولو12متری داریم ...

عزیزم ۱۲ متر کوچیکم نیستا😅😅😅

انباری ما خیلییییی کوچیک تره باریک و درازه.

یه کابینت سه در داخلش هست قبلا توش پراز وسیله بود کم کم خالیش کردم.

کابینت رو قراره بدیم به خانواده شوهرم.

یه سماور دارم میخوام بدم مامانم

یکم وسایل ماشین

یه خورده وسایل بیرون رفتن مثل زیرانداز و قوری و..

جاسیب زمینی پیاز قدیمیم

تشت حموم ک دوتا بوده یکیش تو انباره

چندتا دبه برای ترشی که لازمم میشه.

دوتا کیسه لباس و کفش که قراره ببرم برای کسی

کارتن تلوزیون

اینا داخل انباره ولی وقتی درشو باز میکنی خیلی زیادتر به نظر میان.

انشالله اینارو کم کم بفروشیم یا ببخشیم به کسی انباریمون خالی میشه

من امروز اش دندونی پختم برای کوچولوم

یه شیشه گندم و بلغور گندم بود میخواستم دور بریزم خداروشکر استفاده شد.توی شیشه خالی بلغور شوید خشک ریختم ک شیشه نداشت.

آش هم توی ظرفای چینی خودم دادم ب همسایه ها ظرف یکبارمصرف نخریدم،زباله هم تولید نشد از این بابت خوشحالم.

ورودی ناخواسته، شوهرم برای دوستش آش برد اونم دوتا گوشی قدیمی اورد گف قابل تعمیره اگر دوست داری تعمیرشون کن استفاده کن🙄🙄.من ذره ذره پاکسازی میکنم شوهرم هی جای من جبران میکنه وسیله میاره تو خونه.

ناگفته نماند گوشی قبلی خودش سه سال بود خراب شده بور نمیذاشت بندازم دور😮‍💨😮‍💨😐😮‍💨😮‍💨خیلی سخت راضی شد.

نمیدونم سرنوشت این دوتا گوشی چی میشه😑😑😑

جعبه گوشی رو اصلا دور نندازید دوست همسرم پلیس هستن  بارها به ما گفتن اگر گوشیتون رو دزدیدن فق ...

ممنون عزیزم خوب شد گفتین میخواستم بندازم