2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737250 بازدید | 44691 پست

سلام ،امروز کمد مانتوهام رو نگاه کردم یکی رو گذاشتم بیرون دوتا دیگه هم باید بذارم بیرون کمی شک دارم فعلا گذاشتم کنار   

یه کیف و یه کیف پول رفتن بیرون 

کلی سبد میوه و گوجه گذاشتم بیرون 

یه نایلون پر کاغذ 

ان شاالله فردا لباسای تو خونه و لباسای زمستونی رو بررسی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچها  روزتون به خیر  من یه مقدار سبزی خشک دارم شامل گزنه، سوسنبر  گل ختمی سفی ...

سلام عزیزم

سوسن عنبر برا تو ماست خوب میشه شبیه نعناعه 

گزنه هم برا دیابت خوبه دور و برتون اگه کسی مصرف داشت بهش بدین

یه با من از کابینت مامانم کلی ازین چیز میزا جمع کردم بردیم دادیم عطاری خیلیم خوشحال شد البته به جاش ما چیزی نمی‌خواستیم ولی به اصرار یه شیشه عسل به ما داد بنده خدا

❌️لایک❌️

ادامه خروجی امروزم😍🥰

یه مانتو که چند بار فقط پوشیده بودم دادم به یه عزیزی که خیلی خوشش اومد 

یه شلوار بیرونی که جنسش رو اصلا دوس نداشتم 

یه تاب خونگیم که پوشیدنی اذیت می‌کرد باهاش راحت نبودم

یه رو میزی (الان خدارو شکر هیچ رومیزی ندارم)

ورودی هم یه جفت رو بالشتی کوچیک برای دخترم که پارچشو از قبل داشتم 

یه جفت رو بالشتی های قبلی که کهنه شده بودن رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام بچها  روزتون به خیر  من یه مقدار سبزی خشک دارم شامل گزنه، سوسنبر  گل ختمی سفی ...

گزنه رو آش میتونید بپزید باهاش❤️

سوسنبر برای داخل ماست و دوغ و همینطور آش،ولی کم بزنید که تلخ نشه❤️

سلام شبتون پرنور❤️

خروجی امروز یه سرویس اورانوس داشتم تکه تکه هی از بانکه هاش اینا خروجی دادم امروز به خودم اومدم دیدم فقط سه سایز سطل از سرویس اورانوسم مونده که سایز بزرک برنج ریختم داخلش دوسایزش رو خروجی دادم که یکیش تو عکس نیست یادم رفت عکسش بگیرم سایز بزرگش هم در آینده میذارم خروجی چون شکل گرد هستن خیلی فضای کابینت اشغال میکنه به جاش دلم یه ظرف مستطیل میخواد که شستشوش راحت باشه و توی کابینت فضای زیادی اشغال نکنه 

اون قابلمه روحی صورتی هم سبزی خوردن پاک میکردم میذاشتم توی یخچال که در جریان پست دیروزم هستین خرید هیجانی رنگ صورتی 🥴بود که بازم مجددا تکرار میکنم خداروشکر عاقل شدم🤣🤣

الان سبزیهام میذارم توی قابلمه روحی هایی که پست های قبل راجبش توضیح دادم🥲

چقدر دلم یه پاکسازی اساسی می خواد ولی درگیر آنفولانزا شدیم جون ندارم 

انشالله زودترخوب بشین عزیزم.

با انرژی بیشتر پاکسازی کنین

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام شبتون پرنور❤️ خروجی امروز یه سرویس اورانوس داشتم تکه تکه هی از بانکه هاش اینا خروجی دادم امروز ...

من برعکس همه چیزم صورتیه😍😍😍از اولم عاشق صورتی بودم

هروقت چیزی احتباجم باشه رنگ صورتیش رو پیدا نکنم خیلی غصه میخورم.

یه بار امتحانی یه وسیله گرفتم رنگش سبز بود خیلی خوشگله‌.اصلا باب دلم نشد احساس میکنم مال خونه من نیست😁

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
من برعکس همه چیزم صورتیه😍😍😍از اولم عاشق صورتی بودم هروقت چیزی احتباجم باشه رنگ صورتیش رو پیدا نک ...

عزیزان یه وقت سوءتفاهم نشه من نمیگم قشنگ نیست رنگ خوبیه پست هام فقط در خصوص شخص خودم هست که یه زمانی علاقه داشتم البته علاقه که چه عرض کنم تحت تاثیر تبلیغات  بود  الان تو سلیقه من نیست

اینکه شما علاقه داری از سلیقه قشنگ و روحیه شادتون هست و این قابل ستایشه عزیزم