2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736999 بازدید | 44690 پست

نوشت افزار یه عالم جدا کردم ... که بدم به بچه های دیگه... خیلیاشون نو و توی جعبه هستند. وسایل پیش و کلاس اول هم یه عالم داریم که میدیم به بقیه . مثل چوب خط و چینه و ... 

یه ساک بزرگ شد که ان شالله رفتم خونه مامانم اینا میزارم اونجا و بچه ها میان و به دلخواه بردارن. 

خروجی امروز یه جعبه که توش جوراب ها رو نگه میداشتم

جعبه رفت تو بازیافتی ها جوراب های هرکدوممون هم رفت گوشه کشوهامون

خروجی بعدی سه عدد دستمال خرگوشی که از بس مصرف شده بودن زبر و تیره شده بودن و آخری ها باهاشون ماشین تمیز میکردیم دیروز که شستمشون دیدم دیگه کلا خراب شدن و رفتن خروجی

یه جا قاشقی و سه تا آبکش استیل هم گذاشتم کنار که بدم به کسی که استفاده داره 

آبکش به تعدادی که نیاز خودم هست دارم و اون سه تا اصلا مصرف نمیشدن فقط چون سرویس کامل بود خریده بودیم

جاقاشقی هم جای قاشق ها رو تغییر دادم و نیاز به جاقاشقی نداشتن برای همین می‌ره پیش کسی که بدردش بخوره

سوپخوری سرویس چینی خیلی اذیتم میکرد چون تو خونه ی ما کاربرد نداشت دیروز آبگوشت داشتیم و به پیشنهاد همسر آب غذا رو ریختم توی سوپخوری و ملاقه گذاشتم داخلش 

گوشت و حبوبات هم تو یه ظرف جدا گذاشتم و سفره رو چیدیم

اینجوری هرکس هرچقدر دلش خواست از آب آبگوشت برداشت 

از ایده ش خوشم اومد و چون تو خونه ما هفته ای یکبار آبگوشت پخته میشه سوپخوری هم اومد تو چرخه ی مصرف

لباس زمستانی ها رو آوردم بیرون از بالای کمد دیواری

دو تا بافت همسر به دلیل تغییر استایل رفتن خروجی

دو تا هودی از هودی های پسرا بعلت تغییر سایز رفت خروجی

یه زیرسارافونی بلند بافت، یک عدد کاپشن، یک بلوز آستین کوتاه بافت  و یک شلوار گرم من هم رفت خروجی 

همشون رو میدم به خیریه که تو شروع فصل سرما بدرد خانواده های نیازمند بخوره

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کسی از دوستامون ماشین ظرفشویی نداره وهمسرم هم میگه هر کاریش میکنی بکن ولی من پس نمیدم به نظرت ...

خودت ببر مغازه و عوضش کن

چون باز نشده و نو گرفتی احتمالا میتونی با وسیله دیگه ای عوض کنی

چون شوینده های ظرفشویی ارزون نیستن الکی بازش نکن بی فایده بشه

ققنوس
اصلا نمیزاره ببرم🙁میگه بنداز بره منم حیفم میاد

نه بذارش کنار فنیش شوینده گرونی هست

جلادهنده هم برای کسی که ماشین ندارن اصلا کاربردی نیست

باز قرص بود برای شعله های اجاق گاز و چدن هاش محشر بود ولی جلادهنده اصلا

الان ولش کن

دو سه روز دیگه اگر تونستی خودت ببر نزدیکترین سوپر مارکتی که از این قبیل شوینده ها داره چون همه مغازه ها ندارن به همسرت نگو 

عوض کردی اطلاع بده بگو دلم نیومد برای پولی که دادی گرون بود حیف بود بریزم بره

ققنوس
نه بذارش کنار فنیش شوینده گرونی هست جلادهنده هم برای کسی که ماشین ندارن اصلا کاربردی نیست باز قرص ...

چشم سعیمو میکنم ولی چون از دیروز چندبار تکرار کردم که اشتباه برداشتی ببریم پس بدیم لج کرده میگه یا مصرف کن یا بنداز بره اگر هم خودم ببرم بدتر میشه گفتم شاید یکی از دوستان اینجا تجربه ای داشته باشه بشه استفاده کرد ولی فکر کنم راهی نیست 😅

تمامی کیفهای پولی و دم دستی و ساکها بازرسی شدن و تمیز و مرتب شدن. 

چندتا از کیفها رو رد کردم و چندتاشون رو هم نگه داشتم تا بازاندیشی بشن . چندتا دیگه هم رفتن انباری استراحت کنند . دوتا از کیفهای اداری همسرم که نو و تمیز هستند رو برای مرتب کردن مدارک و اسناد و... استفاده کردیم که خیلی هم عالی شدند و و کشو مدارک خالی شده الان ... 

کمی پارچه رو مبلی ضخیم دارم که سرفرصت میخوام کیسه های پارچه ای برای لباس و وسایل بدوزم که دیگه از شر پلاستیک و کیسه پلاستیکی پتو که هی خراب میشن خلاص شیم... 

چندتا ساک پارچه ای هم دوخته بودم  که هدیه دادم برای تولد بزرگترها که جشنی نگرفتند و فقط برای اینکه یادشون باشیم کادو دادیم . خیلی خوشحال شدند و کاملا کاربردی هست براشون . 

عید پریسال هم به همه جاکلیدی چرمی هدیه دادیم. که چون خودم درست کرده بود خیلی به صرفه بود واسمون و همچنان میبینم دست بقیه که استفاده کردند لذت میبرم . عید امسال هنوز تصمیمی نگرفتم و ذهنم خیلی درگیر هست برای دادن عیدی به صرفه ... نظری داشتین بهم بگین لطفا . 

سلام دوستان عزیزم.  یه دراور  سفید داشتم ، خدایش نو و  قشنگ بود. ولی چون پاکسازی کردم  خالی شد.  یه هفته پیش گذاشتمش دیوار . الان فروش رفت. نمیدونید چقد خوشحالم. ایشالا ببره خیرش ببینه.  گفت برا ارایشگاه میخوامش.یه گلدون سفید هم بود اونم لازم نداشتم میخواستم مراحل بعدی اونم حذف کنم همینجوری دادم برا تو ارایشگاهش. به خدا لذتی که تو  کم کردن هست تو خریدن نیست. من واقعا اینو تجربه کردم. 

خانمها دیروز من یه ورودی ناخواسته داشتم همسرم قاطی شوینده هایی که خریده بود جلادهنده ماشین ظرفشویی گ ...

یه مقدار کم ازش به شیشه پاک کن اضافه کن

یا اگه بخارشو داری ازش یه مقدار اسپری کن بعد بخارشو بکش عالی میشه❤️

من امروز رفتم لوازم قنادی دیگه خودتون می دونید چه دنیای پر رنگ ولعابی ولی فقط قالبی که نیاز داشتم خریدم واومدم بیرون.

البته من از مجردی کم وبیش اینجوری بودم.

امروز طبق برنامه نوبت شستشو یه کم بی جونم اگه تونستم پادری آشپزخونه می شورم اگه نشد که همون روتین کارای خونه.

قرآن هم باید بخونم.

شادی صدام کنید
سلام بچها  روزتون به خیر  من یه مقدار سبزی خشک دارم شامل گزنه، سوسنبر  گل ختمی سفی ...

گل ختمی رو درست کن بزن به موهات و صورتت

هم برای مو خوبه هم پوست

البته اگر قصد دارید خروج بذاری

بقیه هم از گوگل سرچ کن برای کارایی غیر خوردن مصرف کن

ققنوس