سلام به همگی🌹
من سال ها پیش با این سبک اشنا شدم و خیلی وقتا خونه ام رو فنگ شویی میکردم، سعی میکردم لباس کمتر بگیریم، لوازم ارایشی و اینا خوب و باکیفیت و کم بگیرم، خیلی حالا قانونمندانه نبود، کلا از شلوغی خوشم نمیومد، اما همین یکی دو هفته پیش این تاپیک رو دیدم و انگار دوباره ذهنم یه جرقه ای خورد که یه بار دیگه اصولی تر فنگ شویی کنم شاید باز جا داره خونه خلوت تر شه و از حرفای شما هم کلی ایده میگرفتم این مدت🙏🏻🙏🏻
خلاصه خروجی هام :
دو پاکت بزرگ لباس خونه ای که فقط انبارشون کرده بردم تو کشو، نمیپوشیدمشون و خیلی هم انگار دوسشون نداشتم ولی دلم هم نمیومد بندازم دور
دو تا کاپشن قدیمی که از استانبول گرفته بودم ده سال پیش و فک میکردم یه روزی دوباره میپوشمشون! گفتم چه کاریه انبار کردم بلااستفاده مونده، بدم یکی بلکه بپوشه و استفاده کنه
دو جفت صندل و یه جفت کتونی
دو تا کیف
دو تا کوله
البته اینم بگم من وسیله هامو خوب نگه میدارم، خیلی چیزارو سال ها پیش خریدم و سالم و قابل استفاده س ولی سعی کردم این بار با دقت بیشتری به ندای درونم!!! گوش بدم که ایا من واقعا بپوش این ها هستم یا نه و اینجوری شد که هی خروجیا زیاد شد😁
و یه عاااالمه تیشرت که یه سریاش دستمال خونه ای شد
کلییی کتاب اموزشی و درسی رفت خروجی
یه سنتور قدیمی که گزاشتم دیوار بفروشم
یه سری سی دی
یه سری چوب لباسی نو که رنگی بودن ولی دوسشون نداشتم
و در اخر بسیار متعجب بودم که این بود مینیمالیست بودنت😳، و تصمیم جدی گرفتم که ورودی لباس هام رو خیلیییی کم کنم و فقط چیزای خوب و باکیفیت بگیرم
خواستم به نوبه خودم حس خوبم رو باهاتون شریک باشم، ممنون از تاپیک خوبتون و حرفای مفیدتون🙏🏻🙏🏻🌹🌹