2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شبتون بخیر، 

نی نی سایت کنم چند روز خراب بود و اصلا نمیتونستم وارد شم. دیروز بعد مدت ها چندتا ورودی داشتم یه آبکش استیل کوچیک برای برنج، قبلیه خیلی بزرگ بود برای دونفر و موقع شستن دردسر داشتم. دوتا حوله ی دست و صورت. چندتا اسکاچ

خونه تکونی اول فصلم تموم شد و خروجی خاصی نداشتم. 

سلام دو روز بود سایت خراب بود 

خروجی ۸عدد چاقو آشپزخانه

که بالاخره همسر راضی شد برن خروجی

یدونه زنجان دارم برای همه چی همون استفاده میکنم

قبلی ها توی انباری بود که رفت کارگاه همسر برای موارد دیگه مصرف بشن

ققنوس

خروجی هام یه ماهی تابه که مامانم لازم داره میدم استفاده کنه چند تکه اسباب بازی چهارتا چنگال و بازیافتی های روزانه

ورودی یه شومیز(نگه میدارم واسه عید)

سه تا رویه تشک و سه تا رو بالشی (بچها من هفتا تشک مهمان دارم که نمیشه بذارم خروجی سه تاش رویه نداشت که تهیه کردم) 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

امروز دو تا ورودی داشتیم

نمک مصرفی خانوار رو نمک صورتی گرفتم و یه نمک ساب چوبی هم خریدم

فلفل ساب داشتم و فلفل سیاه نکوبیده توش میریختم

الانم نمکش اومد کنارش هم جفت شدن هم نمک بهتری از نمک مصرفی قبلیمون استفاده میکنیم

نمک های قبلی هم می‌خوام تو مصارف شستشو استفاده کنم (خیلی چیزها رو تمیز می‌کنه) نمکدان هاش هم احتمال زیاد برن خروجی

ققنوس

من میگم کاشکی مامان باباهای گل که زحمت میکشن واسه جهیزیه پول بدن عروس دوماد خودشون خرید کنن برحسب نیازشون اگه اضافه اومدیاکم اومد باخودشون پس انداز کنن یابذارن روش اگه کم بود نمیدونم یه نطر وپیشنهاد ه

من میگم کاشکی مامان باباهای گل که زحمت میکشن واسه جهیزیه پول بدن عروس دوماد خودشون خرید کنن برحسب نی ...

اعتماد نمیکنن بهشون 

چون دختر و پسر گاهی واقعا نپخته عمل میکنن

یکی از فامیل های ما دقیقا همینکارو کرد چهار بار!!! مجبور شد این مبلغ رو براشون شارژ کنه 

کلا هیجانی خرید کرده بودن و همه وسایل رو گرون برداشته بودن و در کنارش آقا دوماد رفته بود ماشینشم مدلشو عوض کرده بود با پول جهیزیه!

اگه دیدگاه همون مادر و پدر به جایی برسه که وسایل مورد نیاز جهیزیه رو خرید کنن عالیه 

یکی از زن داداشای من،موقع خرید جهیزیه اول وسایل سنگینشو گرفته بودن

بعد و تا حدود کمی وسایل کوچیک اما ضروری

دیگه رفته بودن سرخونه زندگیشون 

هرچی که نیاز پیدا میکردن به پدر و مادرش میگفت براش بخرن

یعنی هرچیزی که تو خونه داشتن و دارن همه وسایلی هستن که دارن استفاده میکنن چیزی بعنوان مثلا سماور ندارن که تو کارتن باشه و گذاشته باشن تو انباری

❌لایک❌