2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه اطراف تی وی رو کلا برداشت

تمام دیوار باید کنده بشه چون کار کردن بعد سنگ آنتیک زدن 

و تا مقداری از سقف رفته

کسی رو آوردیم گفت این اندازه تخریب و بازسازی براتون هزینه می‌بره 

همسرم هم چون داره پول جمع می‌کنه برای تعویض کل ملک راضی نمیشه هزینه بده برای درست کردن

ققنوس

یکمم گوشیم وسبک کردم 

آروم آروم خیلی آروم ها باز دارم خونه تکونی میکنم وخروجی میدم 

سری قبلی همین اردیبهشت بود که بااینجا آشنا شدم وپیش رفتم وتعداد بشدت زیادی لوازم ولباس بخشیدم وخروجی دادم 

وبشددددت سبک شدددم 

حالا ی مدته ورودی زیاد داشتم البته همه اش با فکربوده ولی متاسفانه چن موردش خوب از آب در نیومد😭

انقد ناراحت میشم لوازمی بخرم خوب ازآب در نیاد😞

حالا غؤل اتاق خواب خودمون هست بشدت کمد دیواری شلوغ شده اصلا نمیشکنه که برم سراغش 

همش میگم جا برااین لوازم باز نمیشه چرا دست بزنم بااینکه عاشق جایگذاری هستم و... 

آخه ماانبار نداریم ی سری لوازم کار همسرم هستش که آورده جا دادم تو کمد دیواری جا تنگ شده میخوام اگر گوش بده کتاباش وجمع کنم جا باز کنم برا لوازمش

بسیار زیباست فقط بنظرم آباژور قرمز جاش اونجا نباید باشه و کنار تخت بهتره  و خرده ریز های زیر ...

🌱 عزیزم الان یه بار دیگه خوندم کامنتتو اگه بنظرت  خیلی ناجوره آباژور و حبابو کلا بذارم خروجی؟ چون جای دیگه ندارم بذارم البته شاید حباب رو بشه رو پاتختی کنار تخت تو اتاق خواب بشه گذاشت، شاید البته اونم خوب نشه، نظر دقیقتر میتونید بدید لطفا؟ 

🌱 عزیزم الان یه بار دیگه خوندم کامنتتو اگه بنظرت  خیلی ناجوره آباژور و حبابو کلا بذارم خروجی؟ ...

من میگم دو تاش رو جدا جدا برای پاتختی امتحان کنید چون هر دو تا حکم چراغ خواب دارن و لازمه بالاخره

اگر دیدید نشد یکی که بیشتر دوست دارید رو نگه دارید اگر هم هر دو خروجی شدن اولویت رو بذارید برای فروششون چون هر دو نو هستن و کاربردی

ققنوس
من میگم دو تاش رو جدا جدا برای پاتختی امتحان کنید چون هر دو تا حکم چراغ خواب دارن و لازمه بالاخره ا ...

🌱 مرسی گل که نظر دادی آباژور اصلا تو اتاق خواب جا نداره پس خروج میزنم، حباب حالا میشه رو پاتختی جا بدم اگه اوکی بود که خوبه اگه نه، راستی تو یکی از اون جا دکوریهای آشپزخانه به تنهایی بذارم چطوره؟