2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737662 بازدید | 44694 پست
ینی یه چیزایی نگه داشتم خودم خندم گرفت کلی شیشه و بطری خالی  کلی پاکت هدیه و کادو ک حتی اسم ک ...

واقعا حس و حالتونو خریدارم😍😍😍

ادم وقتی پا میذاره تو این راه دیگه انقدر که از خلوتی دوروبرش خوشش میاد ک حد نداره.

دورانداختن و کنار گذاشتن هیچ وسیله ای سخت نیست.اروم اروم ک پیش بری نوبت ب خیلی چیزا میرسه 

همون وسایلی ک الان میگین وای این که اصلاااااا نمیندازم دور😲😲😲،بعدها میگین وای این چیه نگهداشتم🤯🤯🤯

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
واقعا حس و حالتونو خریدارم😍😍😍 ادم وقتی پا میذاره تو این راه دیگه انقدر که از خلوتی دوروبرش خوشش ...

وای .. از بارداری دیگه نیومده بودم اینجا 

چقدر دنبال میکردم اینجا رو قبلا 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند وقت پیش وایتکسم تموم شد قرار گذاشتم دیگه نخرم ولی ظرفای سفید و سرویس بهداشتی با تاید هرچقدر ...

منم سعی میکنم کمتر استفاده کنم ولی کامل نمیشه ازش گذشت سرکه رو حتما از امروز میریزم تو مایه ظرفشویی ممنون😍

ببین عزیز دلم مینیمال بودن به نفع آقایون از جنبه اقتصادی به نفع خانم هاست از جهت تمیز کردن ورفت وروب ...

به نظر من دکوری یه چیز واقعا اضافه است که فقط زحمت تمیز کردنش می افته گردنمون و گرنه اصلا کاربردی نیست 

بده برات ادیت کنن،من یکسال پیش دادم،بسیار راضی ام

سلام اتفاقا دادم برای بازسازی کلی هم تحقیق کردم جای خوبی باشه ومطمعن ،،ولی اصلا راضی نیستم روکش گرانیت زده ناخن میکشم کنده میشه 😐۱۲۰ تومن هم هزینه شد سایز ۲۶

دوستان من فک میکنم  اینستا هم وقت آدم روزیاد میگیره وهم اینکه باعث مصرف گرایی وخرید چیزای غیر ض ...

منم‌هیچوقت نصبش نکردم حتی واتساپ‌ هم ازپارسال همین موقع که دیگه قطعیاشروع شد کمرنگ شد ودیگه پاکش کردم الان یه روبیکاوایتادارم تلگرامم پاک کردم حوصلم نمکشیدهی قطع هی وصل فیلترشکناروهم پاک کردم🤣🤣🤣🤣 فقط عاشق سایت هستم🤭😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

اوایل بارداری همسرم یه تی شرت برام خریده بود که برام کوچیک بود موند تا بعد از زایمانم پوشیدم باز کوچیک بود حتی اتیکت لباس درنیاورده بودم امروز بردیم فروشنده چون مشتری اش بودیم با یه تی شرت دیگه تعویض اش کرد.

ورودی-خروجی همزمان داشتم😂 

شادی صدام کنید

خروجی دو تا اسکاچ که خراب شدن جایگزین داشتم گزاشتم جاش چند تا تیکه تیغ ماله چند ساله که استفاده نمیشد منم انداختم دور یه پنکیک که تهش بود و خورد شده بود از اون خورده هاشم استفاده می‌کردم اما همه جا رو کثیف می‌کرد منم تصمیم گرفتم بندازم دور

سلام اتفاقا دادم برای بازسازی کلی هم تحقیق کردم جای خوبی باشه ومطمعن ،،ولی اصلا راضی نیستم روکش گران ...

من یه جا دادم خیلی راضی بودم

پارسال شیش تا قابلمه دادم با یه سینی ۹۰۰ تومن

گرانیت کرده خیلی خیلی باکیفیت

بچه من امروز آشپزخونه رو تمیز کردم خروجی خاصی نداشتم ب جز یه سینی شکسته و جعبه جای خوردکن

ولی کابینتا رو مرتب چیدیم وسایلی ک سالی یه بار استفاده میشد منتقل کردم کابینتای بالا و وسایل برقی رو آوردم دم دست ک راحت بدون چهارپایه بتونم بردارم

امشب دیگه خونه تکونیم تقریبا تموم شد ولی ب غلط کردن افتادم انقد ک الان خسته هستم کمر درد میکنه

کلا ۷ تا پلاستیک زباله ای خروجی داشتم تو این خونه تکونی

از این ب بعد سعی میکنم جلا ورودی رو بگیرم چون جرأت خارج کردن وسایل بیشتر رو ندارم دلم میخاد دور و برم خلوت باشه ولی میترسم پشیمون بشم