2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
من یه عالمه ماگ دارم خیلیم دوسشون دارم😬😬😬 حتی قبل از اینکه اینستا داشته باشم ماگ داشتم ولی بلاگ ...

یه ماگ اوایل ازدواج همسرم واسم خریده بود،یکی هم واس خودش گرفته بود که بعد عروسی استفاده کنیم

اونا که شکستن

بعدش یه ماگ خرگوشی خوشگل خریدم،اونم اصلا استفاده نکردم،بعد ۲ سال دادم به یکی 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

دوستان من فک میکنم  اینستا هم وقت آدم روزیاد میگیره وهم اینکه باعث مصرف گرایی وخرید چیزای غیر ضروری میشه من خودم بااینکه خیلی تحت تاثیرش نبودم واقعا ولی یکی دوماه داشتم دیدم هیچ سودی نداره بیشتر از یکسالی هست که حذفش کردم واصلا هم برام جذابیتی نداره البته بااحترام خدمت عزیزانی که الان اینستا دارند برای من کاربردی نداشت نظر شخصیم بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوست دارم میزنهارخوری چهارنفره بخرم هم پاهام درد میکنه رو زمین هم به قول شما دوست دارم یه ی ...

عزیزم میتونی برای جلو کانتر اپن دوتا صندلی اپن بگیری کم جاهم هست یااگه جاخیلی کمه  یک دونه واسه کارای روزمره خودتون داخل آشپزخونه بگیری کانتر روهم به جای میز استفاده کنی 

دوستان من فک میکنم  اینستا هم وقت آدم روزیاد میگیره وهم اینکه باعث مصرف گرایی وخرید چیزای غیر ض ...

منم مثل شما

با این تفاوت که بیشتر از ۲ ساله پاک کردم و دیگه نصبش نکردم

الانم با گوشی همسرم گاهی میرم پیج لیلی دیلی،چون اینجا خیلی تعریف کردن

ایشون هم که خیلی پرکار نیستن که روز هر روز پست بذارن،و این خوبه به نظرم

من هم تحت تاثیر اینستا با اینکه خرید و اینا نداشتم،ولی چون همه چی رو عالی نشون میدن،کمال گرا شده بودم

از خودم بدم می اومد که خانه داری بلد نیستم،ولی الان اصلا برام مهم نیست و خودم رو همین جوری دوست دارم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عزیزم اگه توی ظرف شیشه پاک کن بریزی واسپری کنی خیلی بهتره هم اثرش نمیره چون مثل الکل که اگه در شیشه ...

منم چند وقت پیش وایتکسم تموم شد قرار گذاشتم دیگه نخرم ولی ظرفای سفید و سرویس بهداشتی با تاید هرچقدر شستم مث وایتکس نشد که شدیدا برق بیفته به قول شما شاید به وایتکس عادت کردیم البته الان سعی میکنم خیلی کم استفاده کنم یه وایتکس یک لیتری دو ماه شایدم بیشتر منو میرسونه👌

من همیشه تو مایع ظرفشویی یه مقدار سرکه میریزم هم بو غذا نمیمونه تو ظرفا همم خوب تمیز میکنه👌😉

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

امروز یه مقدار خیار داشتیم تو یخچال که خورده نمیشد تبدیل شد به خیار شور😍

یکمم هویج دارم که تو یخچال مونده اونارم خورد میکنم برا فریزر

چندتا هم بلال مونده اونا هم موند برا فردا که دون کنم فریز کنم

خانوما من قبلا فریزر رو شدیدا پر میکردم از سبزی و حبوبات و...

مثلا لوبیا اینا که میخریدم من بعد این که همه رو خیس میکردم میذاشتم تو فریزر😑🙄

کلا یه طبقه اختصاص داده بودم به حبوبات

ولی الان میریزم تو ظرف یه روز قبلش که میخوام استفادش کنم خیس میکنم نهایت یکم زیاد اومد اونو فریز میکنم👌

سال اول ازدواجمون جوگیر شدم ده کیلو هویج خریدم ولی در طول سال فقط دو سه بسته استفاده کردم بقیه رو انداختم دور😑اینطوری هم اسرافه هم انباشتگی به وجود میاره همم الکی پولمون هدر میره😊😉

الان خدا رو شکر همه چیزو به اندازه میخرم مث قبلا نیستم که بخوام از هرچیزی تو خونه داشتم حتی اگه استفاده نکنم👌

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
از ایده هاتون خیلی استقبال میکنم هر ایده ای دارید دریغ نکنید از ما 🥰

ببین عزیز دلم مینیمال بودن به نفع آقایون از جنبه اقتصادی به نفع خانم هاست از جهت تمیز کردن ورفت وروب به نفع محیط زیست که دیگه نیاز به توضیح نداره.مبل می خوای بخری گفتم اون روز بالاخره باید جا به جا کنی زیرش جاروبرقی بکشی هر دفعه که نمی تونی به همسرت بگی هر چقدرم ایشون همراه باشند پس مبل سبک بگیر اگه خونه از خودتون نیست ترجیحا جمع وجور که تو هر خونه ای بشینه.پتوها قبلا گفتیم گلبافت نخر.این ها خودت باید جمع وجور کنی نابود میشی. یادم بیاد میگم هی دارم در دیوار خونه نگاه می کنم  دکوری ریز ودرشت که اصلا نخر.

شادی صدام کنید

یه چیز بگم هر دردی که شیوع پیدا می کنه یه پادزهری هم براش کشف میشه تو دنیای پر مشغله این روزمون که حول وحوش خریدن می گذره سبک مینیمال مثل پادزهر که خوب کسانی که دغدغه روح شون دارند .محیط زیست دارند از این پادزهر استفاده می کنند تا کمتر آسیب ببینند از این حول وولای خریدن

شادی صدام کنید

داشتم عکس چیدمان غذا می دیدم.علاقه دارم.

سالاد شیرازی ریخته بودن تو بستنی خوری های گل پنبه ای نخواستم براشون کامنت منفی بذارم بنابراین سکوت کردم ولی آخه مگه کاسه گرد ساده چشه؟مگه یه سفره شام ونهار چقدر میشه پیچ وتاب داد یا عزیز دیگری شیرینی ریخته بودند تو شراب خوری های پایه دار 

آدمیزاد خلاقیت ونبوغ با کار بیهوده انجام دادن اشتباه گرفته.

خلاقیت وقتی قشنگه که درست وبه جا باشه.گاهی هزار بار تکراری بودن از کار اشتباه عکس اشتباه خرید اشتباه بهتره

شادی صدام کنید
عزیزم میتونی برای جلو کانتر اپن دوتا صندلی اپن بگیری کم جاهم هست یااگه جاخیلی کمه  یک دونه واسه ...

خونمون کوچیکه جا برای صندلی گذاشتن ندارم،اشپزخونه باز کوچیکتر عرصش یک متره کلا نمیشه داخلش صندلی گذاشت

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
منم چند وقت پیش وایتکسم تموم شد قرار گذاشتم دیگه نخرم ولی ظرفای سفید و سرویس بهداشتی با تاید هرچقدر ...

ما سالی ی وایتکس میخریم با ی جرم گیر.

وایتکس برق ظرف ها و وسایل رو بعداز مدتی میبره.

جرمگیرم همینطور.

سرویس بهداشتی خونه ما قبلا دست مستاجر بوده انگار زیاد از جرمگیر استفاده کردن کاشی ها کلا مات شدن.

فقط با جرمگیر تمیز میشن.

در کل شوینده ها رو باید کم کنیم تا به محیط زیستمون ضرر کمتری برسونیم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

سلام دوستان

من در دومین روز از پاکسازی و خونه تکونی کمد دیواری تمیز کردم

کلا ۳ تا پلاستیک زباله بزرگ زباله شد

یه پلاستیک بزرگ گذاشتم برا نیازمند

دو تاپلاستیک هم مورد استفاده و خوب بود هم آوردم خونه ی مادرم برا خواهرا و خواهرزاده ها

فردا هم نوبت آشپزخونه هست

سلام دوستان🤓

من قبلا با این تاپیک رو به رو شدم و چنتا سوال پرسیدمو جواب دادین🤌🏻

من از چندروز پیش شروع کردم که متاسفانه نشد همون موقع کارامو بگم

کتاباییرو که نیازی بهشون نداشتم بسته بندی کردمشون و دادم بیرون

کشوهامو خالی کردم وهرچی بدرد نمیخورد رو ریختم 

فردا قراره یکی از قفسه های کمدمو که خیلی شلوغه و هرچی اضافه میادو میذاشتم داخلش خالی کنم و مرتبش کنم

سلام دوستان من در دومین روز از پاکسازی و خونه تکونی کمد دیواری تمیز کردم کلا ۳ تا پلاستیک زباله بز ...

ینی یه چیزایی نگه داشتم خودم خندم گرفت

کلی شیشه و بطری خالی 

کلی پاکت هدیه و کادو ک حتی اسم کسی ک داده بود روش نوشته بودم

کلی کاغذ مدارک الکی و یادگاری از چندین سال قبل

اسباب بازی شکسته و ب درد نخور

لوازم آرایش ک از تاریخش چن سال گذشته بود

کلی دکوری چوبی شکسته ک چندین ماهه ب امید تعمیر گذاشته بودم

لباسایی ک ب شدت کهنه شده بود

کلی تکه های پارچه ک گذاشته بودم یه روزززی برا دخترم لباس بدوزم 

کلی لباس و مانتو از دوران مجردی ک هردفه نگاش میکردم باز میچپوندم تو پلاستیک

و کلی آت آشغال ک نگه داشته بودم همش خروجی این دو روز بود

برا شروع راضی هستم از خودم کمدا و کشو ها تا حد امکان مرتب و خالی شدن

فقط شوهرم مخالف مینیمالیسته انگار، دوتا از چیزایی میخواستم بدم بیرون رو مخالفت کرد مجبور شدم برگردونم

🥴😑🥴😑

فردا ک نوبت آشپزخونه هست فک نکنم زیاد خروجی داشته باشم فقط مرتب میکنم چون تصور دور انداختن یا بیرون دادن ظرف برام سخته و جایی هم برای گذاشتن دور از چشم ندارم بهترین جا براشون همون کابینتای بالا و دور از دسترس هست