2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739013 بازدید | 44705 پست
من مادر زادی مینیمالیستم ولی یه بدی دارم وقتی میوفتم توی دور خروجی همه چی رو به باد میدم ... در حدی ...

چه خوبهه حس سبکی خوبی

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چون مامانم تازه رفتن خونه جدید و دیوارهاشون فعلا خالی هست ....برای اتاقی که به من دادن میخوام ...

عزیز درخواستت آمده ولی متاسفانه دسترسی ندارم که قبول کنم، نمیدونم برا من اینجوریه یا برا همه همینه 😐😐

من مادر زادی مینیمالیستم ولی یه بدی دارم وقتی میوفتم توی دور خروجی همه چی رو به باد میدم ... در حدی ...

عزیزم‌ ما که رقابت نداریم تو خارج کردن وسایل.بحث ما سر وسایلی که بهشون نیاز نداریم.من الان به گلدوزی علاقه دارم پس خودم تو ورودی هاش کنترل نمی کنم چون ازش استفاده می کنم ولذت می برم ولی مثلا تو نقاشی استعدادی ندارم پس چرا باید هر بار کلی بوم مداد رنگی از این داستانا بخرم.مثال زدم البته.

من حتی وسیله ای که ممکنه در آینده نیازم بشه نگه می دارم.مگه‌آزار دارم الان فلاکس ام بذارم خروجی دوسال بعد که لازم داشتم برم چندبرابر قیمت بخرم اونم تو اقتصاد بی در وپیکر کشورمون

شادی صدام کنید
عزیزم چون مامانم تازه رفتن خونه جدید و دیوارهاشون فعلا خالی هست ....برای اتاقی که به من دادن میخوام ...

ایشالا به سلامتی و دل خوش، عذر میخوام سوءتفاهم نباشه  ولی  منظورم به شما نبود کلی گفتم خواهرای من هرچی که لازم ندارن میارن خونه مامانم و من بهشون تذکر دادم ولی بازم کارخودشونو میکنن

داشتم فکر می کردم قبلا آدما دیر به دیر کیف وکفش ولباس می خریدند آدم می دید کلی ذوق می کرد که مبارک ک ...

اره.. یکی از دوستان کتاب در باب زندگی مینیمالیستی رو اینجا معرفی کرد،من کتاب صوتی اش رو دارم گوش میدم

میگه اولش که چیزی نداشتیم ناراحت بودیم فلان چیزو نداریم،ولی رفته رفته کم کم اون چیزا رو میخریم و فقط ۱ روز ذوق داری

دیگه بار دوم اون لباس رو تو کمد می بینی ذوق نمی کنی،اینکه دیگه شاد نمیشیم خیلی بده

انگار خرید برامون عادی شده..

همه هم میگن ما بدبختیم،هیچ چی نداریم،درحالی‌که خونشون پر وسیله اس

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

امروز نوبت تمیز کردن حموم وسرویس بهداشتی بود.خروجی نداشتم.یعنی دارما همسرم‌نمی ذاره.

محتویات حمام ایناست:دوتا تشت کوچیک بزرگ.کوچیک برای لباسای دخترم

سطل زباله

بند رخت❌️

دوتاطاقچه چوبی که شامپوها روش می ذاریم.

کف شور حمام❌️

سبد رخت چرک ها❌️

سرویس بهداشتی:

فرچه 

سطل زباله

توالت فرنگی❌️

اونایی که ❌️زدم از نظر خودم خروجی 

شادی صدام کنید
سلام عشق جان، من از هر دوی اینا بدتر بودم اسباب کشیم دو هفته طول کشید دوازده سیزده روز وسایل داخل کم ...

سلام عزیزدل❤️

چقدر خوشحالم الان تو مسیر آرامش هستید بانو💕

❌لایک❌

عزیزم اگه دلخور نشید روشتون اشتباهه

شما بجای خالی کردن کل خونه و خرید هرچند سال یکبار کل لوازم زندگی بهتر بود که برای آینده هدف گذاری کنید.

شما بهتره فعلا ورودی ها رو کنترل کنید

از اول تاپیک بخونید

هدف از مینیمال شدن خربدن و دورانداختن نیست

بلکه مدیریت خرید و استفاده درست از لوازم موجود و پرهیز از مدگراییی و حتی مصرف گراییه

لذت کمتر داشتن و خرج کرذن برای رسیدن به اهداف و رسیدن به آرامش

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم اگه دلخور نشید روشتون اشتباهه شما بجای خالی کردن کل خونه و خرید هرچند سال یکبار کل لوازم زندگ ...

نه قربونت برم دلخوری چرا ؟ میخواستم بگم من کلا قبل از هر نوع تلاشی از هرگونه شلوغی و اثاث جمع کردن بدم میومد و دنبال خرید کردن های همیشگی و پر کردن خونه نیستم و حتی حس میکنم این چیزهای فانتزی و این انلاینشاپ ها به خاطر فروش محصولات ارزون و فانتزی و لایف استایلهایی که توی اینستا از بلاگرها میبینیم تو رو سوق میده به خرید کردن و تولید نیاز ... یعنی این حس رو به تو منتقل میکنه که تو نیاز داری واسه زندگی بهتر ولی وقتی این چیزها که اکثرا ارزون هم هستن میخوری میبینی نه کاربری هست و نه جایی براش داری ... درسته ۱۲ ساله عروسی کردم و ۲ تا بچه دارم ولی هیچوقت میتونم بگم زندگی نکردم و حتی زندگی رو شروع نکردم ... اونم به خاطر افسردگی بود که باهام هست ...ولی بدم نمیاد زندگی کنم ... 

اره.. یکی از دوستان کتاب در باب زندگی مینیمالیستی رو اینجا معرفی کرد،من کتاب صوتی اش رو دارم گوش مید ...

سلام درسته عزيزم ولی این شامل همه چی میشه، لباس، وسیله، لوازم خونه، دوست، همسایه ووووو