2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44706 پست
سلام بردوستان گل مینیمالم .شبتون بخیرو شادی باشه ...راستش من چند وقته فرصت نمیکنم بیام گزارش روزانه ...

اون نوشابه رو کم کم از برنامه خوراکیات حذف کن! 

همسر و دختر کوچولوت حالا حالاهابه وجود سالمت نیاز دارن عزیزم ...

پیشنهاد میکنم برای ترک خوراکیهای مضر کتاب اثر مرکب رو بخونی گلم 

❌لایک❌
آفرین عالیه ولی چی جایگزینش کردید عزیز؟ 

روی میز عسلی ها و کابینت ها و روی کانتر و با اسکاج و مایع ظرفشویی میکشم.بعد با اسکاج کفشو میگیرم و ی دستمال میکشم خیلی خوب تمیز میشه،اینه ها و یخچال و میز تی وی و بقیه جاها هم دستمال نمدار میکشم .چندمنظوره میزدم هرچقدرم پاک میکردم باز حس میکردم حالت چسبندگی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم دارن اثاث کشی میکنن  اون از همسایه شما بدتره  حدود ۵ روزه از صبح تا آخر شب ...

سلام عشق جان، من از هر دوی اینا بدتر بودم اسباب کشیم دو هفته طول کشید دوازده سیزده روز وسایل داخل کمد دیواریها و کابینت‌ها رو آوردم 🤭روز آخر هم یه کامیون وسایل درشت 😬😬😬😬در طی اون دوازده روز هر روز سه یا چهار بار صندوق عقب و داخل ماشین پر از کارتن میکردم می‌آوردم میچیدم 😪😪روز آخر هم که با کامیون وسایل درشت و آوردیم داخل واحد جا نبود مجبور شدم یه سریاشو که کاملا نو و تمیز بود به نصاب آسانسور که مشغول کار بود ببخشم که این قسمتش خیلی دردناک بود واقعا 😬😬😬😬

روی میز عسلی ها و کابینت ها و روی کانتر و با اسکاج و مایع ظرفشویی میکشم.بعد با اسکاج کفشو میگیرم و ی ...

من اینه ها رو با دستمال نمدار تمیز کنم رد دستمال میمونه ، فقط با روزنامه کامل تمیز میشه نمیدونم برا همه اینطوره یا قلق داره که من بلد نیستم، برا شما جا رد نمیمونه؟ یا نوع دستمال خاصی استفاده میکنید عزیز؟ 

من اینه ها رو با دستمال نمدار تمیز کنم رد دستمال میمونه ، فقط با روزنامه کامل تمیز میشه نمیدونم برا ...

عزیزم برای آینه و شیشه من از دستمال نانو استفاده میکنم. یکم مرطوبش میکنم و میکشم رو سطح، برق میوفته. ردش هم نمی‌مونه.

داشتم فکر می کردم قبلا آدما دیر به دیر کیف وکفش ولباس می خریدند آدم می دید کلی ذوق می کرد که مبارک کی خریدی کجا خریدی الان هربار یه آدم می بینی استایل اش از بار قبلی که دیدی متفاوته دیگه هر بار ذوق کردن معنی نداره.اصلا اینهمه خرید انگار سردی آورد بین مون.

شادی صدام کنید

سلام دوستای گلم چند صفحه عقب بودم بالاخره همه گزارشتانو خوندم واقعا عالی 👏👏👏👏همگی حسابی خسته نباشین🌺🌺🌺

خروجی امروزم یه فرش کناره کوچیک که دادم به یکی

در قابلمه هم از رو سینک افتاد شکست🤦‍♀️فعلا سایز اون قابلمه یکی هم دارم از در اون استفاده میکنم

یه شلوار همسرمم رفت خروجی

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

با کم شدن تعداد عکسا دوتا آلبومی که داشتم یکی شد و آلبومی که مقداری پارگی و... داشت رفت تو خروجیا.

یه آلبومم قبلا همینطوری بی دلیل خریدیم و بلا استفاده مونده و با توجه به اینکه دیگه کمتر کسی عکس چاپ میکنه گذاشتم کنار که بفروشمش.

😄😄😄