2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست
من اینه ها رو با دستمال نمدار تمیز کنم رد دستمال میمونه ، فقط با روزنامه کامل تمیز میشه نمیدونم برا ...

برای منم با بعضی حوله هایی که نخ کمتری توش با کار رفته ردش یا پرزش میمونه 

فقط شیشه پاکن و و روزنامه

یا شیشه پاکن و دستمال نخی

❌لایک❌

سلام به همه دوستان مینی مالیست

من چند وقته خروجی داشتم،ورودی ها هم مواد خوراکی و میوه بوده ک گفتن نداره.

فقط یه مشما تخمه ژاپنی و پسته دربسته و گردو داشتیم خیلی رومخم بودن از پارسال مونده بودن تو کابینت

داشتم کابینت مرتب میکردم همرو ریختم تو ظرفای جدا از هم،

خداروشکر همه ش خورده شد تموم شد.

الان تو کابینت به جز اضافه ی حبوبات و یکم چایی چیز دیگه ای ندارم.همه شونو هم گذاشتم داخل سبد کابینت خیلی مرتب شد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحث غذا شد من نتونستم نظرمو بگم😁😁😁 گفتم الان بگم تو دلم نمونه😅

من چند وقته سالم خواری رو شروع کردم قند مصنوعی رو کلا حذف کردم به جاش خرما میخورم با چایی.شربت و کیک و شکلات و انواع شیرینی های مصنوعی رو هم نمیخورم اصلا.نوشابه چند ساله ، سالی دو تا یا سه تا شاید بخوریم اونم حذف شد.

فقط در مورد روغن من نمیدونستم روغن های صنعتی ضرر دارن

دوستایی ک روغن کنجد و روغن زیتون مصرف میکنین،این روغنارو رو برنج هم میشه ریخت؟ بو نمیدن؟

روغن دنبه خیلی بو داره من اصلا نمیتونم بوشو تحمل کنم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بحث غذا شد من نتونستم نظرمو بگم😁😁😁 گفتم الان بگم تو دلم نمونه😅 من چند وقته سالم خواری رو شروع ک ...

سلام عزیزم. کلا روغن‌های بازاری بخاطر تراریخته بودن و داشتن پالم و.... التهاب بدن رو زیاد میکنه و مصرف زیادش برای سلامتی مضره، 

من روغن ارده ی کنجد استفاده میکنم. وقتی لوبیا پلو و این مدل برنج ها رو میپرم از روغن ارده توش میریزم و بویی نداره که بخواد اذیت کنه چون ادویه و چیزای دیگه هم قاطی برنج هست دیگه، ولی یه بار رو برنج سفید روغن ارده ریختم یه طعمی داشت که به ذائقه ی من خوش نیومد. در مورد روغن زیتون هم بازم به ذائقه مربوط میشه. من از بوی روغن زیتون خوشم میاد، منتها کلا تو هر غذایی چه پختنی چه سرخ کردنی بریزید بوش غالبه. میتونید برای طبخ برنج ساده از روغن کرمانشاهی به مقدار کمش استفاده کنید که خیلی هم خوش عطره. 

بحث غذا شد من نتونستم نظرمو بگم😁😁😁 گفتم الان بگم تو دلم نمونه😅 من چند وقته سالم خواری رو شروع ک ...

ما روغن کنجد استفاده میکنیم 

اوایل فکر میکردم بو خودشو میده ولی دیگه کم کم عادت کردیم و اصلا برامون بویی نداره 

❌لایک❌

من روغن کنجدوزیتون مصرف دارم . ن بوی خاصی نداره . روغن زرد محلی هم یا همون روغن دمبه میریزم رو برنج عالیه 

خروجی من 

یه قندون چینیم از آبچکون افتاد رو پارچ شیشه ای و شکست و پارچ هم لب پر شد هر دوش رفت سطل آشغال.

قندون جایگزین نمیشه چون دارم پارچ هم یه دونه مثل همونو تو زیر زمین داشتیم برای وقتی مهمون زیاد داشتیم اونم میاوردم بالا،که الان جایگزین شد.

کلا یه پارچ پلاستیکی کوچیک دم دستی دارم و یه دونه شیشه ای برای سر سفره،یه دونه شیشه ای دیگه هم تو زیر زمین دارم برای وقتی میخوام جایگزین کنم یا مهمون زیاد برام بیاد

❌لایک❌

خروجی من 

یه قندون چینیم از آبچکون افتاد رو پارچ شیشه ای و شکست و پارچ هم لب پر شد هر دوش رفت سطل آشغال.

قندون جایگزین نمیشه چون دارم پارچ هم یه دونه مثل همونو تو زیر زمین داشتیم برای وقتی مهمون زیاد داشتیم اونم میاوردم بالا،که الان جایگزین شد.

کلا یه پارچ پلاستیکی کوچیک دم دستی دارم و یه دونه شیشه ای برای سر سفره،یه دونه شیشه ای دیگه هم تو زیر زمین دارم برای وقتی میخوام جایگزین کنم یا مهمون زیاد برام بیاد

❌لایک❌
من مادر زادی مینیمالیستم ولی یه بدی دارم وقتی میوفتم توی دور خروجی همه چی رو به باد میدم ... در حدی ...

اینکه میشه اسراف 

عزیزم کاش یادداشت کنید چه چیزایی خروجی گذاشتین 

چه چیزایی دوباره لازمتون شده دوباره خریدین

چه چیزایی رو باز هیجانی خریدین لازمتون نشده

براساس اینا تصمیم به خرید یا خروجی بگیرید

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil