2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738194 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق ظروف ملامین قدیمی ام . کلا من باید زمان اجدادم بدنیا میومدم . با زمان مدرن مشکل دارم . خاله م م ...

منم اینجوری ام همه چیز قدیمی دوس دارم چند روز پیش گردو با الک دستی آسیاب کردم

شادی صدام کنید

سلام دوستان وقتتون به شادی و آرامش و عشق....

خروجی های من 

یک کت بلند چرم

یک مانتو شلوار سفید که تنگ شده برام 

دو ست لباس ورزشی خودم

یک چادر مشکی

۳تا روسری 

۳تا کیف که دیگه استفاده نداشتم 

اینا رو همه تمیز و اتو کشیده فرستادم خیریه برسونن به دست نیازمند 

دیروز کمد ظروف قدیمی و هدیه هام رو بررسی کردم، از هدیه های مامان بزرگم از هر مدل ی دونه برا عکاسی نگهداشتم،چون عاشق عکاسی از غذا و  ظروف قدیمی م، بقیه شون رو هدیه دادم به آبجیم و زن داداشم خوششون اومده بود هم کمد سبک شد هم اونا شاد شدن هم خودم حس خوبی داشتم بعدش

دوستان دیروز توی کانال سواد رسانه ای توی ایتا یک کلیپ دیدم، گفتم با شما مطرح کنم، در مورد سبک مینیمال بود

میگفت که این سبک برا پولدارا هست و اصصصصصلا هم به فکر قشر ضعیف نیست و برا جامعه ما مناسب نیست 

چون قدرت خرید اومده پایین و نمیشه وسایلت و بدی بره و حس خوب بگیری و از این حرفا، توی گروه ایتا عضو نیستم دوست داشتم بفرستم براتون ببینید شما هم 

دوستان دیروز توی کانال سواد رسانه ای توی ایتا یک کلیپ دیدم، گفتم با شما مطرح کنم، در مورد سبک مینیما ...

وقتی هنوز افکارت ماکسیمالیست باشه نمیتونی مینیمالیست ها رو درک کنی و صد البته تلاش میکنی طرز فکر بقیه رو یا به سخره بگیری یا با لفاظی تخریب کنی

اونا هم در حقیقت همین هستن

فکر میکنن حالا که یکی مثل ما این سبک زندگی رو انتخاب میکنه همه چی رو می‌ریزه دور و از اول همه چی تو رنگهای سفید و سبکهای مینیمال میخره

در حالی که ما فقط داریم اضافات رو دور میریزیم و دنبال خرید دوباره هیچی نیستیم

و هرچی رو دور ریختیم دیگه نمی‌ریم بخریم

ققنوس
دوستان دیروز توی کانال سواد رسانه ای توی ایتا یک کلیپ دیدم، گفتم با شما مطرح کنم، در مورد سبک مینیما ...

من بعد آشنایی با مینیمالیست اصلا وسایل به درد بخور رو دور نمی‌ریزم

وسایلی میرن خروجی که یا خراب شدن قابل تعمیر نیست

یا اینکه دیگه به درد من نمیخوره ولی برای دیگری قابل استفاده است پس میدم خیریه

من بیشتر مراقب ورودی ها شدم

حتی اگه وسیله ای نیازم بشه اول فکر میکنم آیا با وسایلی که تو خونه هست اون نیازم برآورده میشه یا نه

اگر واقعا نیازم بود ورودی جدید اضافه میشه

من در مورد مواد غذایی ماکسیمال هستم

اکثرا عمده میخرم خیلی به صرفه است

واقعا در این مورد حداقل تو ایران نمیشه مینیمال شد 

من همیشه از لعیا استفاده میکنم و شدید راضیم ازش قیمتشم نهایت ۱۶۰ ایناس 

تا حالا استفاده نکردم الان که شما گفتی رفتم مدلهاش رو دیدم خوشم اومد حتما میگیرم...ممنون از راهنماییتون...🙂

ما وسایلی که نیاز داریم وممکن نیازمون بشه دور نمی ریزیم ما وسایل مون می دیم به افرادی که بهش نیاز دارند‌وسایلی که سالهاست ازشون استفاده ای نکردیم ومی دونیم با توجه به سبک زندگی مون استفاده نخواهیم کرد.هیچ ارتباطی به فقیر غنی ندار ه هر دو قشر می تونند زمان خرید کالایی بخرند که براشون کاربردی وقابل استفاده در موقعیت های مختلف اینجوری به کره زمین

خدمت می کنیم 

شادی صدام کنید

هر سبکی که از قدیم بوده یا امروزه باب شده یه عده میان نقد می کنند به نظر من نیازی به انتقاد کردن نیست چون هر چیزی  هم جنبه مثبت داره هم‌جنبه منفی وهیچ ایده ای کامل نیست پس اگه منیمالیست بودن،یا مثلا وگان بودن،یا ماکسیما لبودن،یا هر چیزی دیگه ای نمی پسنده می تونه به طرفداران اون سبک احترام بذاره نه اینکه به زور بیاد بگه این کار شما غلط

ضمن اینکه افراط وتفریط تو هیچ کاری خوب نیست.

شادی صدام کنید

در مورد سوتین که گفتید منم سه تا دارم دوتا روزمره یه دونه مهمونی.

امروز سه تاقفسه یخچال مرتب کردمقداری انگور متاسفانه خراب شده بود با چندتا دونه سیب وگوجه وخیار که متاسفانه ریختم دور‌بقیه انگور ها ریختم تو ظرف خوشگل گذاشتم جلوی چشم که همسرم ببینه بخوره.مربا تو دوتا ظرف بود ریختم تو یه ظرف،چندتا دونه خرما وآلو مونده بود ریختم تو کاسه خوشگل جلوی چشممون باشه بخوریم.یه کدو سبز که باهاش نهار درست کردم.یه طالبی نصف اش الان گذاشتم جلوی مهمون یک سومش شب خودم با بستنی اسموتی می خورم.دو قفسه یخچال دوتا قفسه درب یخچال که هفته های پیش تمیز کرده بودم تمیز بود فقط تو چندثانیه مرتب کردم.الان مهمون دارم اگه شب رسیدم بالای کمد دیواری مرتب کنم میام گزارش میدم اگه نه که می مونه یا فردا یا هفته بعد انجام میدم.

شادی صدام کنید

سلام خانما من هر روز میام میخونمتون ولی راستش تو گزارش دادن خیلی تنبلم،امروز اومدم با یه گزارش پرو پیمون برای خروجی هایی که طی یک ماه داشتم،کفش همسر،کفش دخترم،سه تا فنجون وپنج تا نعلبکی،سه تابستنی خوری،ششتا استکان،یه قندون،یه کیف که مال خودم بود،یه کیف برای دخترم،دوتا روبالشی ویه رو خوشخوابی دخترم،یه قابلمه تفلون هشت نفره،سه تا قابلمه و ماهیتابه کوچیک،دوتا مانتو،یه تیشرت دخترم،یه پیراهن همسرم،دو جفت جوراب دخترم،چندتا ششیه ترشی وسس،وظرف عسل وارده،چندتا بطری که چیزای مختلف توش بوددوتا روسری،یه کیسه برنج که خالی کردم تو جابرنجی،دوتا لباس زیر،فعلا اینارو یادم میاد،من خونه تکونیم از اواخر مهر هست حالا اون موقع شاید بازم چیزی پیدا کنم خروجی بزارم،اما ورودی برای دخترم روتختی خریدم البته چون رنگش سفید هست قبلیشو گذاشتم وقتی پریود میشه ازاون استفاده کنه کنه که سفیده خراب نشه،یه جفت کفش هم براش خریدم به جای قبلیه،ماه قبلتر هم یه پالتو ویه کاپشن وسه تا مانتو دخترم،ودوتا مانتو خودم وچندتا شال وکلی تیشرت ولباس خونگی من و دختر و همسرم هم گذاشتم خروجی،البته من سالهاست همیشه دورم رو فوری خلوت میکنم چیز اضافه نگه نمیدارم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
وقتی هنوز افکارت ماکسیمالیست باشه نمیتونی مینیمالیست ها رو درک کنی و صد البته تلاش میکنی طرز فکر بقی ...

دقیقا فکر خیلی مهمه . مادر من ی ماکسیمالیست واقعیه . و ترس داره از نداشتن . احساس میکنه اگه ی وسیله شو ببخشه . مثلا ی تسبیح از بین هزارتا . دیگه نمیتونه بخره . همش ترس از فقر داره .