2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738383 بازدید | 44695 پست

دیشب همسایه بالاییه ما مستاجر اورده . از ساعت ۱۰ شب تا ۱ نصفه شب فقطداشتن وسیله میبردن . خود اقا همش تو راپله سرصدا میکرد اخه چقدر اثاث داریم ما چرا تموم نمیشه. حالا خونه چند متره ۵۰ متر . بیچاره شدیم انقدر به در کوبیدن اثاثو . همه تو ساختمون صداشون در اومده بود . مردم وسیله های بی مصرفم جز ثروت میدونن کم نیستن دورو برم اینجور آدما  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در باب خونه تکونی..بالای کابینتا و سقف و دیوارای  اشپزخونه و خونه و اتاقارو پاک کردم،و بالای یخچال...

ی پتو دونفره شستم.

امروز وقت دندونپزشکی هم داشتم دیگه بیشتر ازاین نتونستم کار کنم

و خروجی ها۴تا چوب لباسی پلاستیکی واسه لباسای دخترم اضافه بود.و ی چوب لباسی فلزی که خراب شد،،ی کیسه برنج،دوتا ظرف شیر خشک،ی سبد میوه کوچولو..و ی قطعه برای کولر بود شکسته بود همسرم نگهش داشته بود😐🤷

سلام سلام خوبید خوشید

من هم امروز یک جا اسکاجی سالم و یه جا مایعی که بالاش زنگ زده بود مال سرویس بود،یه مسواک خروجیم بودن

الآنم می‌خوام چند جفت صندل رو رد کنم 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

سه تا کابینت و خالی کردم پاک کردم.روکابینتیاشو و ظرفاشو شستم پاک کردم چیدم🥳حین کارکردن داشتم فکر میکردم خدایا چقدر ظرف،خیلیاشو تواین چندساله حتی یکبار هم برای مهمون استفاده نکردم😕ی سرویس ۱۲نفره کیک خوری دارم قوری و فنجون و پیش دستی وقندون و نعلبکی و کیک خوری ،،،فقط یکبار از فنجوناش و کیک خوریش استفاده کردم تواین ۵/۶ساله 🤦با اینکه سعی کرده بودم کم ظرف بخرم ولی الان که نگاه میکنم خیلی زیاده

من امروز همسرجان رو مجبور کردم و خودم دست به کار شدم یه انباری کوچیک داریم همه ی وسایل رو ریختیم بیرون و یک چهارم وسایل رو خروجی دادیم بیرون که بره بفروشه یه سری ات و اشغال که خوده مردا سرشون میشه و شوهرم حین این کار یه سری چیز میزا رو که میدید میگفت عه ما از اینا داشتیم 😬😬 

سلام بردوستان گل مینیمالم .شبتون بخیرو شادی باشه ...راستش من چند وقته فرصت نمیکنم بیام گزارش روزانه از ورودی و خروجی و پاکسازی و اینا بدم .ینی دخترم ماشاالله ایقد تحرک داره و همش دلش بیرون و گردشو‌ میخواد منم مجبورم بیشتر وقتمو براش بذارم .خونه رو  انگار بمب ترکیده ازبس که خانم کوچولو ریخت و پاش داره .منم معرفت به خرج دادم و کل خونه رو دودستی تقدیمش کردم که هربلایی دلش میخواد سرش بیاره 😂😂😂خلاصه این مدتی که گزارش ندادم خیلللللللللی خروجی داشتم اعم از وسایل آشپزخونه ،وسایل ماشین ،اسباب بازی ،لباس ، کیف و کفش ،ووو......ورودی هم چنتا لباس برای خودم و همسرم داشتیم +شش تا استکان........من دیگه خروجی هایی که شامل جلدو‌پاکت وسایلهایی که واجب و از ضروریات روزمره هستن رو گزارش نمی‌دم .چون این وسایلهارو ما داریم ۲۴ساعت مصرف می‌کنیم مثلا مثل جلد پنیرو مربا و شیرو جلد شامپو و تاید و مواد شوینده های دیگه و جلد صابون و جلد مواد غذایی دیگه که واقعا داریم روتین استفاده میکنیم .متاسفانه من یه نوشابه خور حرفه ایم واگه بخوام از خروجی بطریهاشون اینجا گزارش بدم دیگه مغزی براتون نمی‌مونه و منو با تی پا از تاپیک میندازین بیرون 🤭😂😂.....

👩‍❤️‍👨

اما خیللی دوست دارم از خروجی لباسهام براتون بگم و از خروجی ظرفها ...خداروشکر میکنم که تعداد لباسهام و کیف و کفشهام کم شدن ...کم میگماا از نظر خودم کمه .دوتا کیف که نو نو هستن و خروج دادم .سه تا مانتو .یه دونه شلوار خودم .دوتا شلوار همسرم ..یه دونه روسری .دوتا کلاه که برای خودم بودن .یه جفت کفش .یه دونه سال.دوتا تاپ که پوسیده بودن 🤭😂حالا از وسایل آشپزخونه یک سینی .دوتا لیوان .یه پیش دستی .یه کفگیر .دوتا قابلمه .یه قوری استیل .دوتا اسکاچ .یه کارد کند شده بود ...بقیه رو والا دیگه یادم نمیاد اگه جا انداختم ...خداروشکرمیکنم که با انرژی مثبت دارم خونمو پاکسازی میکنم و از وسایل اضافه دل میکنم .آها یه پارچ پلاستیکی هم خروج رفت الان یادم اومد .....پاکسازی درست یعنی خداحافظی با وسایلی که بهشون احتیاج نداریم ویا مورد علاقه ی ما نیستن .و لذت بردن از وسایل و لباسهایی که دوستشون داریم وباب دلمون هستن .وسایل کمتر زندگی بهتر ....وسایل درجه یک و کمتر تفریح بیشتر ..دورورخلوت و آرامش بیشتتتر ....امیدوارم که همیشه تنتون سلامت باشه شاد باشین و از پس اندازهایی که دارین خرج بهترین غذاها و بهترین نوشیدنی های دلخواهتون کنین 🤭😘♥️

👩‍❤️‍👨

امشب با دوستامون رفتیم بیرون موقع آماده شدن کیف کردم .اصلا نیازی نبود برای برداشتن وسایل آرایشم چیزی جابه جا کنم.برای دخترم [نوزاد]یه دست تنش بود دو دست گذاشتم تو ساک اش باورتون میشه کشوخالی شد؟خودمم سبک وراحت آماده شدم.الانم اومدیم تو دو سه دقیقه لوازم خودم ودخترم رفتند سرجاشون.

من عاشق نظم وتمیز ونو بودن اطرافم هستم

شادی صدام کنید

من همه ی پستاتونو خوندم کلی انرژی مثبت گرفتم واقعا خیلی خوب دارین پیش میرین .بوس به همه ی دوستان مینیمال عزیزم 😘.وخسته نباشید به همتون میگم چه اونایی که دارن پاکسازی میکنن وچه اونایی که دارن خونه تکونی میکنن....من با حرفاتون کلی انگیزه میگیرم و از اینکه خیلی جسورانه و هوشیار روی زندگیتون تمرکز دارین خوشحالم و لذت میبرم ازهمتون .به امید روزی که همه ی مردم ایران عزیزمون به این باور برسند که تجملات و شلوغی و اسراف کردن در هر زمینه ای باعث پسرفتشون میشه نه پیشرفت .🤷

👩‍❤️‍👨
امشب با دوستامون رفتیم بیرون موقع آماده شدن کیف کردم .اصلا نیازی نبود برای برداشتن وسایل آرایشم چیزی ...

وای عزیزم امیدوارم خودتو و نی نی کوچولوت همیشه سلامت و تندرست باشین .چه حس خوبی گرفتم واقعا آفرین ♥️🌺وسایل کمتر :شادی و لذت بیشتر ✌️

👩‍❤️‍👨
امشب با دوستامون رفتیم بیرون موقع آماده شدن کیف کردم .اصلا نیازی نبود برای برداشتن وسایل آرایشم چیزی ...

عالی✨دقیقا منم یکی دوهفته پیش ک ی سفر دو روزه رفتیم ب قدری سبک ساک بسته بودم که بعد برگشتن درعرض یک ربع همه رفتن سرجاشون✨و اصلا درگیر بی نظمی و ریخت وپاش نشدم

دوستان شما هود رو با وی تمیز میکنین خوب برق بیوفته؟و اینکه شیشه شو هم باز کردین تاحالا؟

سلام من با اسپری چند منظوره میشورم کاملا تمیز میشه شیششم تا حالا باز نکردم فقط با چند منظوره تا جایی که را بده داخلشو و بیرونو کامل تمیز میکنم 

من امروز طبق برنامه نوبت جاروبرقی کشیدن وگردگیری کردن بودن که انجام دادم.چیزی نیازنبود بذارم خروجی. الانم دارم می ریم مهمونی .

برای آماده شدنم فقط یه اسکراب صورت دارم که قبل از ارایش استفاده می کنم صورتم تمیز شه.

لباس ام یه شال سفید دارم که جوابگوی تمام نیازهای من 

دیشب با پیراهن آبی وصندل سفید ست کردم الانم می خوام 

با پیراهن سرمه ای وبازم صندل سفیدم ست کنم.

از اکسسوری ها یه دستبند دارم که نزدیک ۵ سال استفاده می کنم چون مد پایدار با اینکه بدل ولی رنگ اش ثابت وبه رنگ پوستم میاد.بنابراین حالا هامی تونم ازش استفاده کنم.

شادی صدام کنید