2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738265 بازدید | 44695 پست

سلام گلم . منم از اینا فنجون نعلبکی و قوری و استند استیلش و داشتم و خوشبختانه 2سال پیش خروجی شون دادم رفت کاملان

نو نو بود فقط از قوریش برای چای استفاده کرده بودم ک همه رو ب قول معروف اش و با جاش گذاشتم امثال این نوع اجناس اصلا نباید گلچینشون کنی چون کلا تو زندگی روزمره اصلا نیازی بهشون پیدا نمیکنی تا ابدددد.

خوب کردی 

واقعا کاش بتونیم یه چیزی برامون استفاده نداره سریع بدیم بره من سه تا سرویس دالتون گل لاله خریدم یه ...

سلام گلم . منم از اون سرویس دالتون گل لاله ی قرمز شو داشتم 2سال پیش زیر قیمت بازار دادم رفت از دستشون خلاص شدم . اولی ک مد شده بود ک همه کسی نبود خیلی زیبا بود ولی بعد ب مرور زمان ک مد عوض شد خیلی قدیمی و دمده بود و تو ذوق زن ردش کردم رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها . راستی تمام بدلیجاتامم با 8تا کیف آرایشی و تمام روسریام ک 7تا بودن با 8تا شال و ی چند د ...

ادم وقتی اینهمه وسیله رو یهو رد میکنه انگار یه وزنه صدکیلویی از دوشش برداشته میشه.اصلا انگار بهتر و عمیق تر میشه نفس کشید تو خونه خلوت👌👌👌

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
استیلی که فلز داخلیش چدن باشه خیلی خوبه. مثل کورکماز

من قابلمه استیل کلا 4تا دارم ولی جنس خوب .سافینوکس ترکیه خیلیم راضیم ازشون فقطم قابلمه شو دارم نه ماهی تابه گرفتم نه شیر جوش . امروزم تو قابلمه سایز 20 ک کوچکترها کلی سیب زمینی سرخ کردم با روغن جامد بدون ی زره چسبندگی . در ضمن دم دستیمم هستن .غیر اینا 2تا قابلمه تفلون جهازمم هست ک دم دستم استفاده میکنم

من قابلمه استیل کلا 4تا دارم ولی جنس خوب .سافینوکس ترکیه خیلیم راضیم ازشون فقطم قابلمه شو دارم نه ما ...

راستی یادم رفت ک بگم بینهایت از قابلمه استیلام راضیم و بینهایت از دوباره بازسازی کردن قابلمه تفلون و چدن و سرامیک و... متنفرم ب نظر من کار‌ه بسیاربیهوده و پول حدر کردنه . البته بازم من نظر خودمو گفتم چون از ی آشنایی دیدم ک جدیدا تفلون کرده بود و خیلی قابلمه ها شلخته و بی کیفیت نشون داده میشدن

سلام دوستان خروجی های امروز من

یه شال مشکی که رنگش بوره

یه شلوار کشی مشکی که چند ساله داشتمش و استفاده ش میکردم و هیچیش نشده بود ولی امسال خیلی زود زانو میزد قبل هر بار استفاده باید شسته میشد دیگه گذاشتمش خروجی

و یه روسری مشکی کرپ که سایزش ۱۲۰ بود و من دیگه این سایز روسری نمیپوشم

سبکی-آرامش😍😍😍

منم از هزار صفحه رسیدم به هفتاد صفحه امشب باید وقت بذارم صفحه اعلانات صفر شه 🤭

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

آفرین عزیزم 🥰 کاش همه بتونیم آنقدر راحت ببخشیم💝  خیلی وسایلی که تو خونه هامون به کار ما نیست ...

مرسی گلم .اره نظر منم همینه از همون اول ک شروع ب پاک سازی گرفتم با خودم گفتم ک اگه بخوای تک تک اینارو آگهی کنی هم کلی وقت تلف میشه همم من اونقداهم ک بگی حوصله ندارم ی چیزی رو مدتها کنار خودم نگه دارم .

در ثانی خیلی مواقع هم با خودم همین فکر و میکنم ک آدم حتما نباید همه چیز و تبدیل ب پول کنه یکمم ب فکر معنویات باشع بد نیس

راستی در باب اون میز کافی و بار و امسال اینا اینقدر از اونا بدم میاد ک بقول دوست خوبمون مثلاً می خان ب همه بفهمونن ک ما خیلی باکلاسیمو با بقیه فرق داریم🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

راستی بچه ها یادم رفته بود ک درباره قابلمه استیل برای بعضی از دوستان راهنمایی کنم 

من تو قابلمه هام همچی میپزم ک بعضیا میگن برای پختن بعضی چیزا مناسب نیس . من ولی از برنج و خورشت و ماکارونی آش سوپ اشکنه مربا رب آلوچه کوکو سبزی سیب زمینی سرخ کرده کباب شامی ... راستی تازگیا دمی یاد گرفتم توش چند بار پختم مث آبکش در اومده  ی جورایی همه چی توش پختم و امتحانشم خوب پس داده برا من ک عالیه دیگه بهتر از اینا کجا پیدا میکنم

راستی در باب اون میز کافی و بار و امسال اینا اینقدر از اونا بدم میاد ک بقول دوست خوبمون مثلاً می خان ...

تراس ها هم تبدیل می کنند به کافه البته سلیقه است وقابل احترام منتهامشکل این عمر این مد شدن ها کمه وبعدا چیز دیگه ای باب میشه ولوازم این کافی ها و...براشون می مونه 

من اگه خونه ام تراس داشت همچنان دوتا گلدون شمعدانی می ذاشتم.

شادی صدام کنید