2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
عزیزم تصمیم گرفتم دیگه به مد توجه نکنم و راحتیمو در نظر بگیرم از طرفی بخوام بفروشم قیمت خیلی پایین م ...

سلام عزیزم. منم مثل شما هستم. یه رگال کامل مانتو دارم. هر بار مانتو می‌خریدم دوتا می‌خریدم. به همون دلایلی که گفتید فعلا سفت و سخت دارم ورودی را کنترل میکنم. اگه مثل قبل بود الان دوتا برای تابستون می‌خریدم ولی خیلی خودمو کنترل کردم و دارم ‌قبلی ها را می‌پوشم. فعلا تصمیم دارم خرید نکنم تا کم کم مانتوها از دور خارج بشن. به علت قیمتهای بالا ترجیح میدم تو رد کردنشون عجله نکنم و تمرکزمو بزارم رو کنترل عطش خرید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من شال و روسریهام از شمارش خارجه.

در زمینه لباس نمیتونم مینی‌مال بشم. باید همه رنگ شال داشته باشم. هرچقدر تو وسایل خونه سنجیده خرید کردم، تو خرید لباس برعکس بودم. درضمن خیلی هم لباسها و وسایل را خوب نگهداری میکنم.

تعمیر تفلون که اصلا کار بیهوده ایه.دو روز دیگه پر خط و خش میشه. منم تاحالا ظرف برای تعمیر ندادم. کند ...

باورتون میشه من پیامای شما و بقیه دوستان که اینقدر کاربردی حرف می‌زنین تو یادداشتهای گوشیم میزنم تا یادم بمونه ،ممنونم از شما و بقیه که تجربیاتتونو میگید 

خیلی هم عالی.اره قابلمه های مهمان چون استفاده نمیشن نو می مونند. من برای مهمان دو سایز قابلمه  ...

عزیزم تابه دوطرفه استفاده نمیشه؟!من چون فر ندارم میگم شاید واسه پخت کیک و ...استفاده بشه ،اشتباه میکنم 

بچها جنس قابلمه استیل هم خیلی خوبه خواستین قابلمه هاتونو عوض کنین استیل انتخاب خوبی می‌تونه باشه&nbs ...

استیل غذا توش نمیچسبه؟!!من دوتا قابلمه کوچیک دونفری دم دستی تفلون زرساب‌  دارم با یه تابه کوچیک،موندم دیگه چه سایزی و چه جنسی بگیرم 

استیل غذا توش نمیچسبه؟!!من دوتا قابلمه کوچیک دونفری دم دستی تفلون زرساب‌  دارم با یه تابه کوچیک ...

استیل برای خورشت خوبه. برای برنج هم اگه اهل ته دیگ نون یا سیب زمینی با حتی برنج باشید خوبه. ولی من شخصا چون برنج بدون ته دیگ درست میکنم، از قابلمه استیل برای برنج نمیتونم استفاده کنم.

عزیزم تابه دوطرفه استفاده نمیشه؟!من چون فر ندارم میگم شاید واسه پخت کیک و ...استفاده بشه ،اشتباه میک ...

بسته به سبک زندگی داره

مثلا من کوکو و ته چین رو حتما باید تو تابه دوطرفه بپزم

و اتفاقا خیلی برام کاربردی هست

شما هم ببین سبک زندگیت چجوریه

تو مینیمال بودن اصلا نسخه یکسانی وجود نداره

ققنوس
عزیزم تابه دوطرفه استفاده نمیشه؟!من چون فر ندارم میگم شاید واسه پخت کیک و ...استفاده بشه ،اشتباه میک ...

ببین گلم استفاده از هر وسیله ای به سبک زندگی افراد بستگی داره برای من کار برد نداره.

شادی صدام کنید