2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738254 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

دیشب یه ورودی گوگولی داشتیم واسه پسر کوچیکم 

کفشای جدیدش❤️

کفشای قبلیشو گذاشتم تو نایلون خروجی ها

یه شلوار و یه کفش داداشمم رفت خروجی 

دوتا بطری آب معدنی و یه ظرف سس و یه ظرف بزرگ مایع ظرفشوییم رفت کیسه بازیافتی ها

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❌لایک❌

من امروز یه پیراهن بلند ورودی داشتم.تو مهمونی ها وپیک نیک وکلا بیرون بیشتر پیراهن بلند می پوشم[از خیلی سال‌های پیش]الان ۴ تا پیراهن دارم که یکی اش بهم کوچیک شده به همون دلیل که می دونید نمی تونم خروجی بذارم.ولی این سه تا کاملا کاربردی ومداوم می پوشم.

یه ظرف خامه هم صبح کیک پختم.یه مقدار گردو هم که شکستم هم برای کیک استفاده شد یه کمم موند برای وعده صبحانه

شادی صدام کنید
خانما این خشک کن های نوزاد ها دیدید پک های ۴ تایی؟ سایز کوچیک اشم موجود؟اگه هست به نظرتون برای خشک ...

عزیزم این خشک کن ها که میگید رو نمیدونم چه جنسیه. ولی خودم یه مدتیه 10تا تیکه پارچه نخی مخصوص این کار دوختم. تو تابستون که زیر آفتاب سریع خشک میشه. زمستونم میذارم رو حوله خشک کن. هر چند وقت یه بارم همشونو اتو میکنم، اونقد که از محصولات سلولزی بد شنیدم که کلا از دستمال توالت استفاده نمیکنم مگر تو سفر و مهمونی. 

عزیزم این خشک کن ها که میگید رو نمیدونم چه جنسیه. ولی خودم یه مدتیه 10تا تیکه پارچه نخی مخصوص این کا ...

خیلی ممنون از شما ودوستان که جواب دادند دقیقا پرسیدم که اگه کاربردی بخرم که ورودی اشتباه نداشته باشم

شادی صدام کنید
خوب کاری میکنی.کاش همه یاد می‌گرفتن .چون دستمال کاغذی خودش پرز داره عامل عفونت هست حالا من اگه پارچ ...

آره اینم فکر خوبیه،ولی خب باز زباله تولید نمیشه ؟!؟؟من تازگیا حساس شدم که تا میتونم زباله تولید نکنم 

واقعا کارد و چنگالی که از عروسیشون باشه الان عتیقه است و قیمت بالا

ضمن اینکه وسایل مادربزرگ ها بخشی از خاطرات گذشته و تلخی ها و خوشی های زندگیشونه. هویتشون به اون وسایل وصله. شاید وسایل نو تر و شیک ترین هیچ وقت اون کارکرد را نداشته باشند. 

هر عزیزی که به پاکسازی خونه مادر بزرگ میره لطفا خیلی اصرار به خارج کردن همه وسایل نکنه. 

گاهی نگاه به وسایل اونها را یاد چیزی می اندازه و حتی از فراموشی جلوگیری میکنه 

ضمن اینکه وسایل مادربزرگ ها بخشی از خاطرات گذشته و تلخی ها و خوشی های زندگیشونه. هویتشون به اون وسای ...

آره ،موافقم من یه مدت خیلی وسایل قدیمی مامانمو مینداختم بیرون ولی از وقتی که تو بقچه لباسش کلاه و زیرپوش بابای خدابیامرزمو دیدم خیلی دیدم عوض شده،گاهی اوقات باید اجازه بدیم سن بالاها اونجوری که دلشون میخواد وسایلشونو پاکسازی کنن،چه می‌دونه کسی شاید یه روزی ماها هم میتونیم از بعضی از خاطرات و وسایلمون بگذریم

آره ،موافقم من یه مدت خیلی وسایل قدیمی مامانمو مینداختم بیرون ولی از وقتی که تو بقچه لباسش کلاه و زی ...

خدا پدر عزیزتو نو رحمت کنه. 

کاملا درست میگین اکثر وسایلشون اونها را یاد پدر مادرشون یا فرزندان از دست رفته یا همسرشون میندازه و یادگاری عزیزیه. 

مادر بزرگم اکثر وسایلش هدیه پدر مادر خدا بیامرزشه. مثلا گاهی میگه اون لباس را دایی خریده بود که فرزند شهیدشه. اینم دلخوشی هست که نباید ازشون گرفت