2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738388 بازدید | 44695 پست
سلام سلام بچه ها... من امروز دقیقا بعد از 21روز پاک سازی تونستم اکثر لباسهایی ک برام کادو آورده بود ...

امشب اصلا حال دلم خوب نبود رفیق

با پستت کللللی انرژی گرفتم

خدارو هزاران بار شکررر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام بچه ها... من امروز دقیقا بعد از 21روز پاک سازی تونستم اکثر لباسهایی ک برام کادو آورده بود ...

سلام عزیزم ادرس خیریه رو میذارین؟

من استان سمنان هستم جایی میشناسین؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام دوستان مینی مالیست خروجیای امروزم اول ی تجربه ازخودم بگم،من کلی سبد نظم دهنده دارم هروقت کابی ...

عزیزم حرف تون درسته این نظم دهنده ها خودشون باعث بی نظمی منم چندتا دارم از آشپزخونه تا اتاق خواب ها در گردش اند

خوشبختانه زیاد نخریدم ولی همون تعداد کم هم کاربردی نیست.

شادی صدام کنید
خانما این خشک کن های نوزاد ها دیدید پک های ۴ تایی؟ سایز کوچیک اشم موجود؟اگه هست به نظرتون برای خشک ...

من دستمال توالت استفاده نمیکنم مگه بیرون از خونه باشم،چند تا دستمال نخی سفید دوختم تو خونه همیشه از اونا استفاده میکنم ،خودمو خشک میزنم با مایع که دستم شستم اونم آب میکشم میندازم تو تراس ،خشک میشه مجدد استفاده میکنم ،هرچن وقتی یه بار اتو میکشم ،تمیر و مرتب،

سلام بچه ها . راستی تمام بدلیجاتامم با 8تا کیف آرایشی و تمام روسریام ک 7تا بودن با 8تا شال و ی چند دست لباس بچه دخترانه محلی و ...ی پلاستیک بزرگ پلاستیک جات آشپزخانه و لباسای تابستانی و زمستانی و 10 تا کاپشن و پالتو ژاکت و شنل بافت و هرچی کش مو و گل سر و کلیپس و ...

در نهایت ی قرآن  ک بهم 12سال پیش هدیه داده بودن و امروز دادم ب همون خیریه ک گفتم و تاکید کردم ک هدیه کنن ب ی عروس دیگه ...

من تمام خروجیامو همرو بخشیدم هیچی و نفروختم ولی خیلی خوشحالم از این بابت .

من ب نیت شادی روح پدر و مادرم بخشیدم . امیدوارم ک ثوابش ب روح اونام برسه و برکتشم ب زندگی من برگرده. خدایا بازم شکرت

من دستمال توالت استفاده نمیکنم مگه بیرون از خونه باشم،چند تا دستمال نخی سفید دوختم تو خونه همیشه از ...

خوب کاری میکنی.کاش همه یاد می‌گرفتن .چون دستمال کاغذی خودش پرز داره عامل عفونت هست

حالا من اگه پارچه آب ندیده که به کار دیگه نیاد استفاده میکنم .اندازه دستمال کاغذی میبرم و همون یک بار مصرف شد میندازم دور .شما هم این کارو کن راحت تری دیگه نمیخواد بشوری

سلام بچه ها . راستی تمام بدلیجاتامم با 8تا کیف آرایشی و تمام روسریام ک 7تا بودن با 8تا شال و ی چند د ...

آفرین عزیزم 🥰 کاش همه بتونیم آنقدر راحت ببخشیم💝 

خیلی وسایلی که تو خونه هامون به کار ما نیست و اصلا نبودش اهمیتی هم نداره یکی دیگه هست که به همون نیاز داره 

بخشش به مال آدم برکت میده