2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

خروجی امروز من دوتا مانتو مجلسی که یکیش از مدافتاده بود و  خیلی وقت بود سراغش نرفته بودم اون‌یکی هم کهنه شده بود الان فقط دوتا مانتو دارم😃 با یه مانتو شومیزی برا بیرون

یه شلوار دخترم که کهنه شده بود با یه سرهمی که کهنه شده بود دستمالشون کردم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان 

خروجی های این هفته 

چندتا مانتو و شومیز و یه دامن و دوتا لباس مجلسی و یه شلوار و یه کتونی کهنه. یه پلیور همسرم که نو بود و گذاشتم برای پدرشون. چندتا سی دی موزیک و فیلم که قابل استفاده نیست. 

ورودی 

یه کتونی سفید جایگزین قبلی. 

سلام دوستان گل خروجی من یه دست بشقاب و یه دست لیوان و چند تا گلدان و باکس هستش 

و، اینکه منم بالاخره تقریبا همه ی ظروف اشپزخونهرکه باید رد کنم داخل یه کابینت گذاشتم تا کم کم بذارم داخل دیوار فروش برن ✌️

بعد اینکه دوستان من دو سه تا آگهی اول که تو دیوار گذاشتم، پیام داد ظرفیت آگهی رایگانت این هفته  پر شده، پول بده 😐

بعد پولی آگهی دادم چند تا باز دیشب گفتم یه هفته گذشته دیگه لابد میتونم رایگان آگهی بذارم، ولی بازم پیام داد ظرفیت آگهی رایگان این ماهت پر شده، بازم پول دادم 😐

الان من متوجه نشدم بالاخره قانون دیوار چیه و چند تا در هفته یا ماه آگهی رایگان میتونیم بزنیم 🤔

بعدم اینکه اگه بخوام پولی آگهی بدم که سریع تمام وسیله ها رد بشن برن با مبالغ کمی که قیمت میزنم خب خیلی نامردیه، 

اگه هم صبر کنم فقط رایگان بزنم روند خروج وسیله ها طولانی میشه😡

اگه از دوستان کسی راه حلی میدونه یابه ذهنش میرسه ممنون میشم راهنمایی کنه 🙏 

و اینکه دوستان تجربه ای که به دست آوردم این بود که اول وسیله های درشت رد کنیم که دست و پاگیره بعد ظروف کوچکتر 

سلام دوستان گل خروجی من یه دست بشقاب و یه دست لیوان و چند تا گلدان و باکس هستش  و، اینکه منم ب ...

سلام 

وسایل ریز رو باهم یک آگهی کنید 

و اینکه میتونید با شماره های دیگه رایگان آگهی بذارید 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام  وسایل ریز رو باهم یک آگهی کنید  و اینکه میتونید با شماره های دیگه رایگان آگهی بذار ...

سلام عزیز دلم بله با دو تا خط برا فروش میذارم 

و همینطور چند تا رو با هم تو یه آگهی میذارم 

ولی نمیدونم چندتا رایگان در هفته یا در ماه میشه گذاشت 

سلام دوستان گل خروجی من یه دست بشقاب و یه دست لیوان و چند تا گلدان و باکس هستش  و، اینکه منم ب ...

عزیزم شما میتونید چند قلم از وسیله هاتون رو تو یه آگهی فروش بذارید،تیترش رو هم بزنید مثلاً وسیله آشپزخونه،پذیرایی...من همیشه صفحه ها رو میرم جلو وسیله ای که مد نظرمه عکس میگیرم میزارم برای فروشنده...من سالهاست تو دیوار وسیله میزارم برای فروش...اکثرا هم تهران و کرج و تبریز گذاشتم فروش رفته و پست کردم براشون ولی همیشه رایگان گذاشتم با این روش

افوض امری الی الله...
عزیزم شما میتونید چند قلم از وسیله هاتون رو تو یه آگهی فروش بذارید،تیترش رو هم بزنید مثلاً وسیله آشپ ...

سلام، ببخشید من متوجه نشدم "صفحه ها رو میرم جلو وسیله ای که مدنظرمه عکس میگیرم میذارم برا فروشنده "یعنی چی؟ میشه بیشتر توضیح بدید لطفا؟ 

دوستان من خودم با دو تا خط آگهی میدم بعد تو هر آگهی نه تا ده تا عکس میشه گذاشت که من تو هر عکس یه وسیله میذارم، بعد وقتی کسی تو، چت سوال میپرسه براش عکس باقی وسیله هایی که دارم میدم که فروش این مدلی هم داشتم 

اینا تجربه های منه ولی آگهی‌ها فقط سه تای اول فک کنم رایگان بود الان دارم پول میدم همش، کسی قانون دیوارو میدونه چند آگهی در هفته یا ماه رایگانه؟ 

عزیزم شما میتونید چند قلم از وسیله هاتون رو تو یه آگهی فروش بذارید،تیترش رو هم بزنید مثلاً وسیله آشپ ...

عزیز دلم تو کامنتت نکته ی جالبی بود، من تهرانم بنظرتون دیوار کرج و تبریز یا شهرای دیگه  هم اوکیه بذارم؟ یعنی کمک میکنه به سریعتر فروش رفتن اجناس؟ 

بعد اینکه همون روز پست میکنید یا چند روز بعدش هم مشکلی ندارن مردم؟