2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام، ببخشید من متوجه نشدم "صفحه ها رو میرم جلو وسیله ای که مدنظرمه عکس میگیرم میذارم برا فروشنده "ی ...

منظورم همون روشیه که شما استفاده میکنید،چند تا وسیله با هم میزارن...منم به عنوان مشتری هر کدوم رو پسند کردم انتخاب میکنم ...حالا شما هر وسیله ای که فروختید حذف کنید همونجا ویرایش بزنید وسیله بعدی رو جاش بذارید

افوض امری الی الله...
عزیز دلم تو کامنتت نکته ی جالبی بود، من تهرانم بنظرتون دیوار کرج و تبریز یا شهرای دیگه  هم اوکی ...

این روش رو چند سال پیش از یکی یاد گرفتم،اکثر وسیله های شخصیمو تو دیوار شهرمون که کوچیکه میزاشتم و ارزون می‌رفت و مشتری نداشت...بعد که این روش رو امتحان کردم خیلی عالی بود...تو دیوار تهران یا کرج که خیلیا از شهرهای دیگه هم سر میزنم بهش جنس زود فروش می‌ره...محدوده رو میزنم تهران ولی تو توضیحش می‌نویسم که شهرستانک و ارسال دارم...اکثرا هم هزینه پست رو با هزینه جنس واریز میکنند..ولی جدیدا هزینه پست و تیپاکس هم رفته بالا و من با توافقی که با خریدار میکنم هزینه ارسال رو نصف میکنیم...مثلاً یه کیف چند روز پیش ارسال کردم به تهران هزینه پست ۶۰ تومن شد با هزینه کیف که ۳۰۰ بود بعد ارسال پیامک تیپاکس واریز کردن...البته خدا رو شکر من هر چی وسیله فروختم یا خرید کردم آدمای خوبی بودن...گاهی هم شدهفرداش واریز کردن هزینه رو چون بچه کوچیک داشتن و به عابر بانک دسترسی نداشتن...گاهی هم قبل ارسال جنس هزینه رو واریز کردم یا برام واریز کردن و فرداش پست کردیم

افوض امری الی الله...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم همون روشیه که شما استفاده میکنید،چند تا وسیله با هم میزارن...منم به عنوان مشتری هر کدوم رو پس ...

مرسی عزیز دلم 💖آره امروز این ویرایش به ذهنم رسید یکیشون که فروش رفت عکس و پاکیدم متنم عوض کردم وسیله ی جدید گذاشتم ☘️

سلام دوستای گلم خروجی امروز من یه تاب بافتنی که برای زمستون بود وقتایی که میپوشیدم باهاش راحت نبودم در کل دیدم تو زمستون فقط یبار ازش استفاده کردم گذاشتم کنار بشکافش

یه بلوزمم گذاشتم کنار ببرم خونه مامانم اونجا رفتنی بپوشم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام و شب خوش 

امروز سراغ فریزر و دوبسته سبزی که برای خیلی وقت پیش بود و ته کشو گیر کرده بود رو ریختم دور. خیلی وقته که تصمیم گرفتم هیچ نوع سبزی رو فریز نکنم ولی گاهی اوقات مامانم یا مادر همسرم زحمت میکشن و برام میارن که اگه زودی استفاده نکنم کلا یادم میره و حروم میشه 

سلام و شب خوش  امروز سراغ فریزر و دوبسته سبزی که برای خیلی وقت پیش بود و ته کشو گیر کرده بود ر ...

سلام میشه توضیح بیشتری بدین،چه جوری سبزی رو استفاده میکنین ؟!خشک یا تازه به تازه ،من شاغلم می‌خوام بدونم منم میتونم مث شما دیگه سبزی فریزری نداشته باشم

سلام به خانومای مینی مالیستی عزیز

من تو این چند وقت چندتا خروجی داشتم

یکیس یه ظرف دردار بود ک شکست

یه دبه خیارشور داده بودن بهمون ولی کلا کپک زد اونم رفت بیرون 

فک کنم دوهفته پیش آشپزخونه تکونی کردم کلی وسیله گذشتم تو کارتن اونارو بردم انباریمون

امروز رفتم سراغ کمدا و کشوها

هیشه فک میکنم همه چی مرتبه و نیاز ب پاکسازی نداره ولی هردفعه کلی وسیله میاد بیرون

اینبار یه تیشرت از خودم یه مانتو  و دوتا شلوار

یه شلوارک از پسرم و کوچیک شده

چهارتا کش موی کهنه.

یه شیشه مریا کوچیک ک توش وسیله داشت

جعبه بندانداز برقی که کلی جا گرفته بود انداختم رفت

دوتا گلدون فلزی 

یه پلاستیک لباس نوزادی از پسرکوچولوم

بقیه لباسهای پسرم که غیر فصل بودن رو گذاشتم توی کاور و خیلی خیلی مرتب شد.

یه کرم مرطوب کننده که اضافی بود چون دوتا داشتم ازش میبرم برای پدرشوهرم چون خیلی علافه داره به کرم😂😂

یه شونه پیچ که اضافیه

یه قیچی چون از اون سایز قیچی دوتا دارم.

یه براش ارایشی که پسرم خرابش کرده بود

یه رژ گونه که دیگه استفاده نمیکردم خیلی وقت پیش هم خریده بودمش.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

موقع جمع و جور کردن کلی چیز پیدا میشه که وقتی نیاز داشتیم زودی رفتیم خریدیم و حالا دیگه چون نیاز نداریم میمونه رو دستمون.

من خیلی از این اشتباهات کردم.

همین امروز دوتا سبد 

ده تا چوب لباسی

دوتا جا قلمی

دوتا گلدون فلزی پیدا کردم که دیگه نیاز ندارم

حس میکنم موقع خرید خیلی خیلی باید دقت کنیم که چیزی رو که وارد خونه میکنیم بعدها قراره چحوری ببریمش بیرون.

خیلی دلم میخواد یه سریشونو بفروشم تو دیوار ولی فکر نمیکنم نشتری بیاد براش هم اینکه اگر کسی بخواد پست کنم براش من امکان رفتن به پستو ندارم.🙁

بنابراین میمونه رو دستم یا اینکه باید بدم به اشنا و فامیل

فعالیت بچه ها خیلی کمرنگ شده

کاش اونایی که قبلا فعال بودن بازم بیان تو تاپیک صحبت کنیم

تاپیک صرفا برای گزارش دادن نباشه توش بحث و گفتگو هم باشه

مثلا کاربر

ماریتان

فیگی

روهم رفته روحم رفته

دخترافتاب

بقیه هم ذهنم یاری نمیکنه

سلام خروجی امروز من کیف لوازم ارایشیم بود که واقعا خراب شده بود،فعلا جایگزین نکردم،،دوتا پاپیون کوچیک لباسای دخترم که کنده شده بودن..و دوسه تا منجوق،،خداروشکر خروجیامون دیگه در حد چیزای ریزه میزه هست البته یکم وسیله داریم که لیست کردم اگه بتونم بفروشم دیوار خوب میشه

خروجی امروز من یه شونه تو حمام بود که استفاده نمیکردم یه قوطی اسپری که خالی شد انداختم بازیافتی خانوما یه سری تزئینات تولد از این ریسه های قدیمی هست به نظرتون چیکارش کنم بندازم دور یا نگه دارم بعدا برا مهد کودک بچه ها استفاده میشه