2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739610 بازدید | 44717 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما میشه یه عکس از سینک وابچکان و کنار سینک که ظرف میزارید بدید آخه کنار سینکم یه جا ظرفی گذاشتم ...

آبچکان بذار همین ها رو وقتی خشک شدن بذار کابینت 

من هر شب آبچکان خالی میکنم یه کابینت اختصاص دادم به ظروف دم دستی چیزایی که هر روز لازمه رو میذارم اونجا کنارهم اعم از لیوان آبخوری لیوان چایخوری و صافی چایی سینی چایی بشقابها و کاسه های سرو غذا فلاسک چای دم دستی 

مامان دوقلوها هستم😍😍
سلام نمیدونم اینجا کسی منو یادش هست یا نه؟ البته کاربریم روهم رفته روحم رفته بود که رمزش یادم نیست ...

سلامم عزیزم خوبی؟خوش اومدی ✨

من یادمه شمارو اتفاقا هی میگفتم چرا یکهو رفتین و دیگه نیومدین

سلامم عزیزم خوبی؟خوش اومدی ✨ من یادمه شمارو اتفاقا هی میگفتم چرا یکهو رفتین و دیگه نیومدین

سلام مهربون ممنون خداروشکر خوبم

اره نمیدونم چی شد نتونستم با اون کاربریم وارد بشم رمزش یادم رفته دیگه با این کاربری موفق شدم بیام پیداتون کنم🥰

مامان دوقلوها هستم😍😍

سلام دوستای گلم روز همگیتون بخیر و شادی انشالله❤

ورودی های امروزم یه جفت کفش تابستونی برای دخترم که شدیدا لازم بود فقط یه جفت کتونی داشت 

یه جفت دمپایی بچگونه دم دستی هم گرفتم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستای عزیز

این مدت خداروشکر بجز خرید خوراکی هیچ ورودی نداشتم. 

امروز رفتم کابینت بالای آبچکون رو مرتب کنم دیدم دوتا از لیوان های محبوبم شکسته💔یه گلدون کوچیکم که هدیه بود واصلا دوستش نداشتم همراه اون دوتا لیوان شد خروجی.چندتا میوه ی کاج هم از پاییز پارسال برای درس علوم بچه ها نگه داشته بودم که اونا رو هم انداختم دور. 

دوستان یه مطلبی رو 4سال پیش خوندم و خودمم کم و بیش رعایت میکنم و اون اینکه، تو یکی از کشورهای آسیای جنوب شرقی که اسمشو یادم رفته، سال ها پیش به دلیل قطع بی رویه ی درختان تا حدود بسیار زیادی از جنگل هاشون رو از دست دادن. دولت اومد همه ی دستگاه ها رو ملزم کرد و سرمایه گذاری کرد تا فرهنگ سازی بشه که جنگل هاشون دوباره احیا بشه. حالا چجوری؟ به مردم یاد دادن تادانه های میوه هایی که روزانه مصرف می‌کنند رو جمع کنند و هر وقت که به طبیعت رفتن دانه ها رو در جای مناسب و عمق مناسب بکارند تا اینجوری در احیا محیط زیستشون کمک کنن، بعد 40سال اون کشور نه تنها جنگل های از دست رفته ش رو دوباره سبز کرد بلکه به مساحت جنگل های قبلی هم اضافه شد. منم تابستونا که دانه های میوه ها زیاده تا اونجایی که بتونم این کار رو میکنم و تو درس علوم هم وقتی به مبحث گیاهان میرسم به دانش آموزانم پیشنهاد این کار رو میدم. فکر کردم به عزیزانی که محیط زیست دغدغه ی اوناس بگم شاید بتونیم یک گام کوچیک در این زمینه برداریم. 

امروز رفتم سراغ کمد میز تلویزیون.چند تا خرت و پرت کوچولو بود که گذاشتم کنار.سی دی پلی استیشن هم بود که نمیدونم کدومش سالمه و کدومش مشکل داشت.فعلا گذاشتمش توی کمد.چند تا گوشی خراب شده داریم که همیشه توی کمد میز تلویزیون هست که بچه ها به عنوان اسباب بازی باهاش بازی می‌کنن.این گوشیا باید بگذارم کنار اما بچه ها علاقه دارن.

البته خروجی های امروزم بیشتر شبیه یک ساماندهی و مرتب کردن بود تا پاکسازی...