سلام دوستای عزیز
این مدت خداروشکر بجز خرید خوراکی هیچ ورودی نداشتم.
امروز رفتم کابینت بالای آبچکون رو مرتب کنم دیدم دوتا از لیوان های محبوبم شکسته💔یه گلدون کوچیکم که هدیه بود واصلا دوستش نداشتم همراه اون دوتا لیوان شد خروجی.چندتا میوه ی کاج هم از پاییز پارسال برای درس علوم بچه ها نگه داشته بودم که اونا رو هم انداختم دور.
دوستان یه مطلبی رو 4سال پیش خوندم و خودمم کم و بیش رعایت میکنم و اون اینکه، تو یکی از کشورهای آسیای جنوب شرقی که اسمشو یادم رفته، سال ها پیش به دلیل قطع بی رویه ی درختان تا حدود بسیار زیادی از جنگل هاشون رو از دست دادن. دولت اومد همه ی دستگاه ها رو ملزم کرد و سرمایه گذاری کرد تا فرهنگ سازی بشه که جنگل هاشون دوباره احیا بشه. حالا چجوری؟ به مردم یاد دادن تادانه های میوه هایی که روزانه مصرف میکنند رو جمع کنند و هر وقت که به طبیعت رفتن دانه ها رو در جای مناسب و عمق مناسب بکارند تا اینجوری در احیا محیط زیستشون کمک کنن، بعد 40سال اون کشور نه تنها جنگل های از دست رفته ش رو دوباره سبز کرد بلکه به مساحت جنگل های قبلی هم اضافه شد. منم تابستونا که دانه های میوه ها زیاده تا اونجایی که بتونم این کار رو میکنم و تو درس علوم هم وقتی به مبحث گیاهان میرسم به دانش آموزانم پیشنهاد این کار رو میدم. فکر کردم به عزیزانی که محیط زیست دغدغه ی اوناس بگم شاید بتونیم یک گام کوچیک در این زمینه برداریم.