2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739654 بازدید | 44717 پست
سلام خجسته هستم یه خونه مسجد کن😁 کلا تو کار تولید خروجی هستم😁 لذت بردم از خروجیاتون😁💓

سلام خوش اومدین

ببخشید متوجه نشدم، یعنی چی یه خونه مسجد کن؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نمیدونم اینجا کسی منو یادش هست یا نه؟ البته کاربریم روهم رفته روحم رفته بود که رمزش یادم نیست ...

سلام بله من یادمه

البته شاید شما منو یادتون نباشه،چون من چند ماه خاموش میخوندم اینجارو،بعدش فعال شدم،ولی پست هاتون رو خاطرم هست

حال پسرتون خوبه؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپ ...

عزیزم ان شاءالله زودی خوب میشه

من هم پسرم کوچیک بود دو میز عسلی و اینا پتو می کشیدم که نیفته و بخوره بهشون

ولی برا پسر دومم خیلی رعایت نمیکردم،فقط خونه مون کامل فرش و موکت ه،به خاطر بچه ها

با اینحال ۲ ماه پیش پسر کوچیکم افتاد و سرش رفت تو چارچوب در،پیشونی اش شکاف برداشته بود و خون میومد

الانم جاش مونده،تازه دکتر می‌گفت بخیه بزنم جاش میمونه،چسب زد که زود خوب شه و جاش نمونه

یه کرم داده بود.برای جای زخم ولی خیلی تاثیری نداشت

سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپ ...

عزیز دلم💔انشالله زودتر حال دخترکوچولوتون خوب بشه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام نمیدونم اینجا کسی منو یادش هست یا نه؟ البته کاربریم روهم رفته روحم رفته بود که رمزش یادم نیست ...

من یادمه خیلی خیلی از پست هاتون انرژی میگرفتم.انشاالله سالم و تندرست باشین همیشه

ورودی های این چند وقته من

یه پتو برای پسر بزرگم خریدم برای زمستون که هوا سرد شد پتوشو بدیم به پسر کوچیکم،پتو داشته باشه. یه پتوخیلی نازک فک کنم ژله ای باشه که خیلی نیاز داشتم چون تابستونم بدون پتو خوابم نمیبره.

یه تونیک و یه مانتو هم خریدم چون به خاطر اینکه کمدمو خلوت کردم لباس مناسب فصل نداشتم.

اها چون تولدم بود به خودم کادو دادم و برای خودم ماگ سفارش دادم🥳🥳

من متاسفانه تو زمینه ماگ خیچ وقت مینی مال نمیشم🤦‍♀️

فعلا هم خونه نیستم خروجی نداشتم تا حالا

از خونه مامانمم نتونستم چیز زیادی دربیارم،اخه پسرکوچولومو ختنه کردیم و درگیر کارای پسرم شدم.

عزیزم اتفاقا من خیلی به یادت بودما🥺 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اگر یادتون باشه یه کابینتم پر از ظروف مهمان بود و بی نهایت پر از ظرف گل سرخی و انواع و اقسام ظروف بو ...

ماهم از حس خوبت حس خوب گرفتیم 👌😌

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام خوش اومدین ببخشید متوجه نشدم، یعنی چی یه خونه مسجد کن؟

مسجدارو دیدی اکثر جاهاش خالی هستن فقط  فرش توشه؟

منم از بس همه چیزو میدم بره دوستام میگن خونت کم کم شبیه مسجد میشه فرش میمونه فقط😁

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

من امروز کابینتا رو خالی کردم کف و دیواره هاشونو با شیشه شور دستمال کشیدم

چیدمان ظرفارو تغییر دادم

خروجی:یه لیوان،یه نمکدون،یه بطری اب،یه جارو کفشدوزکی

یخچالم همه چیو خالی کردمو دستمال کشیدم و دوباره چیدم،اونایی ک استفاده نمیشد شدن خروجی

من چون زود ب زود اینکارو انجام میدم معمولا خروجیام زیاد نیس

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

امروز رفتم سراغ کمد لباس ها.دوتا شلوار پسرونه با یک کاور پلاستیکی لباس اومد بیرون.مطمئنم اگر میخواستم کاملا مینیمالش کنم شاید خیلی چیزها میشد کنار بگذارم.

چون یک مدت از مینیمال بودن دور شدم یک کم برام سخته.

اما خداشکر کمد مرتب شد و از آشفتگی اومد بیرون

...

خانوما میشه یه عکس از سینک وابچکان و کنار سینک که ظرف میزارید بدید آخه کنار سینکم یه جا ظرفی گذاشتم زیرش رو هم یه پارچه آبگیر گذاشتم و لیوان و استکان و بشقاب و قابلمه ماهیتابه قوری اینجور چیزا گزاشتم که به نظر خودم خیلی شلوغه آخه چیزایی مصرفیم هم هست نمیدونم چجوری خلوتش کنم میشه شما ها عکس بدین