2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739658 بازدید | 44717 پست
چنتا وسایل دیگه هم برای نصب و راه اندازی کولر احتیاج بود اونارم خریدیم و خلاصه اینم از ورودهای ما&nb ...

عزیزم ناراحت شدم برای کوچولوت

ان شاالله زودتر خوب میشه و ورودی هاتون همراه با لذت و شادی باشه بانو

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ناراحت شدم برای کوچولوت ان شاالله زودتر خوب میشه و ورودی هاتون همراه با لذت و شادی باشه بانو

سلام هیدوا جان عزیز ..ممنونم لطف داری 🌺ایشالله شما هم از ورودی های قشنگتون لذت ببرین و شاد باشین 🌺♥️

👩‍❤️‍👨

این جاجیم رو هم ۴ماه پیش خریده بودم خوشم اومد ازش .حالت سنتی داره .اما رو سرامیکها سر میخوره و میترسم باز خدای نکرده دخترم بیفته .برا همین گذاشتم کنار بدم به خواهرم 

👩‍❤️‍👨
سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپ ...

عزیزممم خیلی پاراحت شدم🥺انشاالله خیلی زود خوب میشه

منم دخترم یک سالشه و تقریبا نصف خونمون سرامیکه نگران شدم الان🤦

سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپ ...

عزیزم🥺🥺ناراحت شدم خدارو شکر که الان حالش خوبه انشالله زودی زود دستش خوب میشه 

خونه ما هم موکت هست فقط آشپزخونه سرامیکه که اونم وسطش فرش انداختیم با این حال کنارش خالیه چند بار دخترم لیز خورده ولی دیگه سعی میکنم اصلا زمین لیز نباشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام نمیدونم اینجا کسی منو یادش هست یا نه؟

البته کاربریم روهم رفته روحم رفته بود که رمزش یادم نیست با این کابری قدیمیم اینجا رو پیدا کردم چقدر پیشرفت کردین خداقوت به همگی

من با وجودی که فعال نبودم بنا بر شرایط زندگیم ولی اصل مینیمالیستی رو توی زندگیم رعایت میکردم و همچنان وسایل هام رو بررسی میکردم و نیاز نبود خروجی میذاشتم و ورودیهام دقیق کنترل میکردم

تن سالم دل خوش براتون آرزومندم

مامان دوقلوها هستم😍😍

اگر یادتون باشه یه کابینتم پر از ظروف مهمان بود و بی نهایت پر از ظرف گل سرخی و انواع و اقسام ظروف بود

هفته پیش همه ی ظروف گل سرخیم به غیر از شش دست پلو خوری شش دست خورشت خوری و شش تا کاسه ماست و شش تا بشقاب میوه و دو دیس برنج رو نگه داشتم چون علاقه به دیزاین غذا برای خانواده ام دارم 

درسته ظروف گل سرخی هام خیلی زیاد بود ولی الان همه وسایل جدید میخرن اینم زن داداشم برد یزد همسایه شون همه رو ۱۵۰۰ خرید 

منم با خودم دو دوتا کردم دیدم من دیگه مثل سابق مهمونی های شلوغ ندارم بنا به دلایلی دورهمی هامون خیلی کوچیک شده با پول فروش ظرفهای گل سرخیم و سرویس چینی مربعی شش نفره ام و ظروف سفالیم حدودا دوازده دست بشقاب پلو خوری و بشقاب خوروشت خوری و کاسه ماست دیس برنج آرکوپال سفید ساده دور طلایی بخرم و بی نهایت کابینت مهمان خلوت شده

اصلا حس خیلی خوبی دارم که این کابینت نظم پیدا کرده

مامان دوقلوها هستم😍😍
سلام نمیدونم اینجا کسی منو یادش هست یا نه؟ البته کاربریم روهم رفته روحم رفته بود که رمزش یادم نیست ...

سلام عزیزم معلومه که یادمه اتفاقا چند وقت پیش بچه ها تگت کردن نبودی انشالله همیشه حال دلت خوب باشه❤

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
سلام عزیزم معلومه که یادمه اتفاقا چند وقت پیش بچه ها تگت کردن نبودی انشالله همیشه حال دلت خوب باشه❤

خوشحال شدم یادت بود عزیزم به همچنین حال دل شما هم خوب باشه⚘️

مامان دوقلوها هستم😍😍

سلام دوستان.

دیروز نشستم و کل نایلون های خرید تا زدم.اونایی که سوراخ داشتن گذاشتم خروجی و بقیه رو  تا زدم تا استفاده کنم.با اینکه برای خرید معمولا خودم یک پلاستیک دسته دار میبرم اما بازم پلاستیک زیاد جمع شده بود.

برای من که یک مدت از مینیمالیست شدن دور شدم با همین قدم های کوچیک شروع می‌کنم

آخی.کوچولوها خیلی گناه دارن.خودشون کوچولوان باز یک گچ قلنبه هم بهشون وصل بشه.طفلکی.ودتران شاالله زودتر دوره اش تمام بشه و بازش کنین.