2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739640 بازدید | 44717 پست

منم انقد این مدت داستان و درگیری و کارای مختلف داشتم تو تاپیک فعال نبودم

ولی یه گزارش بدم ازین چند وقت

درباره مدیریت پسماند خونه،

تا جایی که تونستم خشک کنم ، شروع به خشک کردن پسماند تر کردم و بچه ها اینجا راهنمایی کردن اجرا کردم و خدارو شکر تا حد خیییلی خوبی موفق بود.

ا لان تو خونه سه تا سطل داریم 😂

یکی واسه پسماند خشکه که خیلی کوچیکه و وقتی خشک میشن میریزمشون اون تو

یکی واسه کیسه بازیافته که کاغذ و پلاستیک و پوست چیپس و پفک و شکلات میریزم توش

یکی ام یه سطل معمولیه که 

هم اونایی که بدرد خشکاله نمیخورن و هم یرمقدار پسماند تر که از دستم ممکنه در بره یا دستمال کاغذی اینارو میریزم داخلش فعلا تا تو استفاده دستمال هم کم کم شروع کنم مینیمال شم 😁

در باره خونه هم 

درگیری فکریم ب حدی بوده که اعصاب هیچی ندارم فعلا ولی یه رسیدگی اساسی لازم داره قبل اثاث کشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  امروز فقط کارهای روتین منزل رو انجام دادم  ان شاالله امشب پاکسازی رو ادامه ...

گفتید با اجازه خودش 

واقعا قشنگ بود 

اینجا زیاد دیدم میگن رفتم کمد و کشو شوهرم یا وسایلش ریختم بیرون 

بنظرم کار درستی نیست 🙏

من خودم بچه تر بودم هی کل خونه مامانم اینا رو بهم میریختم مامانم چقدر حرص میخورد ولی بعدش خیلی خوشحال میشد 

ولی راستش پشیمونم چون خودم صاحب خونه هستم و اینکه یکی وسایلم دور بریزه ناراحت میشم چون من یه دلایلی برای نگه داشتن اون وسیله دارم 

بهتر اینکه خود طرف رو راضی کنیم بعد اینکار کنیم 

مثلا ظرف های درب دار از خیلی کوچیک تا خیلی بزرگ دارم برای پیک نیک رفتن 

هربار میریم بیرون و اون خوراکی توش میخوریم خالی میشه 

همسرم میگه بندازش😳

میگم این خریدما فکر میکنه ظرف مثلا خرمایی چیزی بوده 

خب فکر کن بره یه سری وسیله ها رو بندازه 

قطعا خیلی ناراحت میشم 

سلام خانمایه نظرازتون میخام من 9ساله عروسی کردم ومبلای خونم برای زمان عروسیمه باتوجه به این که هم قد ...

بده برات درست کنن،اگه چارچوب مبل ات سالمه،فوم هاش رو تقویت کن و پارچه اش رو هم عوض کن،من همین کارو کردم❤️

بده برات درست کنن،اگه چارچوب مبل ات سالمه،فوم هاش رو تقویت کن و پارچه اش رو هم عوض کن،من همین کارو ک ...

عزیزم هزینه اش چقدر شد؟

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
عزیزم هزینه اش چقدر شد؟

من میز ناهار خوری و مبل هامو دادم،تقریبا پارسال،یه نه نفره یه شش نفره،صفر تا صد رو نو کرد ۳۲ تومن شد،ولی باز بستگی به مبل هاتون داده،اگه میخواستم بخرم همینو باید حدود ۳۰۰ پول میدادم

سلام من تازگی کلی لوازم آرایشی و بهداشتی دادم خواهرم لامصب به من روتین نیومده پوستم داغون شد حالا ملی مارک خوب گرفتم فقط الان ی رژ و ضدآفتاب میزنم 

مبل راحتی هام از دست بچه ها به گند کشیده شده حالا خوبه طوسی اگه کرم گرفته بودم که هیچ ۴ سال پیش ۳ تومن گرفتم الان از ی جا قیمت گرفتم برای تعمیر پارچه و چوب گفت ۱۵ تومن شوهرم میگه بزار بچه ها بزرگ بشن ی دفعه عوض کنیم 

خروجی امروزم یه مانتو که تنگ شده بود

ورودی یه مانتو تابستونی

یه مغازه کاپشنای بچگونه رو زده بود حراجی دخترمم نیاز داشت یدونه سایز بزرگتر گرفتم برای زمستونش

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام دوستان گلم خوبین روزتون بخیر و شادی .من تو این چند روز گذشته خیلی خیلی خروجی داشتم از وسایل اشپزخونه گرفته تا وسایل اتاق و خرت و پرت اینا ......متاسفانه یک هفته پیش دست دختر ۱۵ماهه ام شکست و من و همسرم بشدت غصه خوردیم و نگران شدیم .کلی هم گریه کردیم 💔الان خدارو شکر دستش بهتره و گچش گرفتن  .دخترم رو سرامیکهای داخل هال لیز خوردو دستش شکست .براهمینم ما ورودی دوتا گلیم کناره خریدیم و داخل هال رو پوشوندیم که دوباره خدای نکرده لیز نخوره .و یک گلیم بلند سراسری هم برای سرامیکهای داخل اشپزخونه سفارش دادم.اونم تا چندروز دیگه ورودی جدید میشه .من کلا دوتا فرش ۹متری انداخته بودم تو خونه .و تمام سرامیکها لخت بودن .باید همه رو بپوشونم واقعا .دخترم ماشاالله خیلی تحرک داره و خیلیم بازیگوشه .از خدا میخوام که هیچ بچه ای اسیب نبینه و دل هیچ پدرو مادری بدرد نیاد .♥️😭

👩‍❤️‍👨

ورودی دیگه هم دودست لباس راحتی ازاین مدل گشادا که بهشون میگن کراپ برا دخترم خریدیم 

واقعا مجبور شدیم از این مدلها براش بخریم تا دستش موقع تعویض لباس اذیت نشه .چون دستش و گچ گرفتن خیلی قطور شده و سنگین .خودتون دیگه بهتر میدونین چجوریه الان .اینم از ورودی های جدید که همش اجباری بودن 

👩‍❤️‍👨