2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741485 بازدید | 44744 پست
سلام بچها من خاموش میخوندمتون کلا از شلوغی بدم میومداز بچگی از موقع با شما اشنا شدم اوضاعم بهتر شده ...

به مبارکی و مینیمالی ان شاءالله 

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

سلام عزیزم.من که نتونستم در زمینه ی کفش مینیمال بشم. چند جفت برای سرکارم دارم که رسمیه و هیچ جایی اون مدلی رو بجز محل کارم نمیپوشم. چون پیاده روی زیاد میکنم دوجفت کفش پیاده روی دارم که گرون خریدم نمیتونم بندازمشون دور و به مقدار زیاد کفش بیرون که با رنگ لباسام ست باشه و دوجفت کفش پاشنه بلند مشکی برای عروسی و.... ولی به خودم قول دادم هر وقت هر کدوم کهنه شد ورودی کفش داشته باشم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم چهارتا جعبه شیرینی گذاشتم و داخل اونها خشک میکنم . این روش خیلی موثره انجامش بدین و سعی کنی ...

مننم سبد پلاستیکی گذاشتم 

گذاشتم جلو‌پنجره که توری داره

بعد چون قبلیا همش خشک تر میشه حجمش کم میشه انگار اصلا ب سبد جدید نیاز پیدا نمیشه 😂

ولی باید دو تا سبد بزارم که اونا که نیمه خشک شدن و با اونا که هنوز تر هستن کامل جدا بشن

اگه درست کردن خشکاله رو اصولی انجام بدین خیلی سریع انجام میشه و اصلا کپک نمیزنه . یکی از چیزایی که ...

ارره منم هم نوار های خیلی ریییز میکنم هم تو جهت تقاطعش ریز میکنم

روزی یکی دوبارم تکونش میدم بهمش میزنم که جابجایی باشه و هوا جریان داشته باشه توش

از وقتی هم ک اینکارو میکنم تولید پسماندمون هم خیلی اصولی شده و تمیز تر 😂

چون فکر میکنم ممکنه خوراک دام بشه

پسماند هم خیلی تمیز تر و شسته رفته تر از خوراکی مصرفی خودمون جدا میکنم.

سبد سینک دیگه تقریبا چیز خاصی توش نمیره.

تو مرحله بعدی اینو یذره پاس کنم که عادت بشه 

میرم سراغ کنترل مصرف دستمال کاغذی و این چیزا برای دستشویی و ..

از دستمال نخی سالم استفاده میکنیم بجاش

و خب هم سلامت تر و سیف تره هم پسماند دستمال کاغذی میتونه ب حذاقل برسه

این برای منی که تو تولید پسماند دیتمال کاغذی ، بعضا توانایی تموم کردن یه رولی و یه بسته ای طی دو روز رو داشتم انقلاب کبیر محسوب میشه 😂

سلام عزیزم.من که نتونستم در زمینه ی کفش مینیمال بشم. چند جفت برای سرکارم دارم که رسمیه و هیچ جایی او ...

کففش مجلسی کهنه نمیشه مدلشم تغییر نمیکنه ..

منم دو سه تا رنگهای مختلف برای لباسهای مختلف سالهاست دارم 😂

ساده ساده پاشنه بلند و خب نه کهنه میشه نه نیازی ب خرید محدد داره نه استهلاک داره

کففش مجلسی کهنه نمیشه مدلشم تغییر نمیکنه .. منم دو سه تا رنگهای مختلف برای لباسهای مختلف سالهاست دا ...

آره مجلسیا رو یکیشو 9ساله دارم یکیشو 7ساله.هنوزم نو هستن و چون ساده ن هنوزم مده. 

بچه ها من الان كه وقت ندارم، ولى دارم عزممو جزم ميكنم كه از ٧-١٠ روز ديگه يه فكر اساسى براى خرد ...

منم کلی کتاب دارم نمی دونم چکار کنم دو تا رو آگهی کردم هر کدوم 500 صفحه و نو بود مفت فروختم نمی دونم چرا بقیه ش رو حیفم می یاد یکی رو نگاه کردم دی جی قیمت زده 320 ولی خوب نمیخرن اینقذر نو نو هم هست 

سلام خروجی های خونه مامانم تو این چند روزه

یه قوری که شکسته بود نمیدونم چرانگهداشته بودن😐

یه سینی که به خاطر حرارت دفرمه شده بود رفت کنار بازیافتیا

دوتا ظرف در دار که در نداشتن کوچیک هم بودن

یه قوطی پلاستیکی

چندتاشیسه مربا که رفتن پیش بقیه شیشه مرباها

دو تا قوطی شوینده رفتن پیش بازیافتیا

چندتا لباس که گذاشته بودیم کنار ولی مامانم چون سخت دل میکنه ننداخته دور تبدیل به دستمال شدن 

فردا خدا بخواد بریم سراغ انباری یه سری کفشای چننند سال پیش خواهرمو نگهداشته مامانم بندازیم بره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

اها چهار پایه بلند داشتن از قسمت پایه شکسته لود اونم نگهداشته بودن😑 با اره پایه هاشو کوتاه کردیم اضافه هاش رفت بازیافت 

الانم یه چهارپایه کوچولو داریم😁

یه چهارپایه دیگه شکسته اون باید بره خروجی.

یه سطل زباله هم داشتن اصلا ظاهرش قشنگ نبود شکست خداروشکر.این سومین سطل زباله بود که شکست باید یکی دیگه جایگزین کنیم

سطل زباله زیر سینک هم برای زباله های خشک بود که کاملا اضافی بود رفت اتاق انباری که مامانم توش نون میپزه

سطل اتاق انباری هم باید بره خروجی چون در نداره

عید امسال کللللللللی اشغال از خونه در اوردیم یه وانت وسیله هم فروختیم باز خونه پر شده از وسایل اضافی

منم کلی کتاب دارم نمی دونم چکار کنم دو تا رو آگهی کردم هر کدوم 500 صفحه و نو بود مفت فروختم نمی دونم ...

اگه قراره با قیمت ناچیز بفروشی هدیه کن کتابخونه عمومی شهرتون

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
مننم سبد پلاستیکی گذاشتم  گذاشتم جلو‌پنجره که توری داره بعد چون قبلیا همش خشک تر میشه حجمش ک ...

آره منم دقیقا همین کارو میکنم مرحله به مرحله جا به جا میکنم که اونا که تر هستن با اونا که در شرف خشک شدن هستن قاطی نشن

😄😄😄