2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741416 بازدید | 44744 پست

بچه ها من الان كه وقت ندارم، ولى دارم عزممو جزم ميكنم كه از ٧-١٠ روز ديگه يه فكر اساسى براى خرده ريزام بكنم، كلى كار عقب افتاده هم دارم كه اينا رو بكنم واقعا شيرينى ميدم

كلى وسيله و كتاب و كاغذ هست كه براشون تصميم بگيرم

حتى ٤-٥ قواره پارچه هم تو نوبت خروجه ... ينى يه فضايى باز ميشه كه شب ميتونم برم تو كمد بخوابم   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

سلام عزیزان

منم یک جفت کفش اسپورت اصل دارم سه سال پیش فکر کنم خریدم اون موقع ۹۵۰ ولی خوب کار کرد برام هنوزم همه حا استفاده میکنم. یک جفت پاشنه بلند دارم ولی یک جفت چرم نو استفاده نکردم البته چرم فیک هست چندین سال استفاده نکردم 

ولی باید بخرم مفش که نخریدم هنو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

من دو جفت اسپرت  دو جفت مجلسی دارم البته یه جفت از مجلسیا رو گذاشتم فعلا کنار اگه نیاز نبود بره خروجی

قبلا بالای ده جفت کفش داشتم که به زور تو جاکفشی جاشون میدادم😑

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
بچه ها سلام  من يه كفش پاشنه بلند فقط دارم كه رنگشم خاصه ينى كرم طوره، رنگشو دوس  ند ...

منم یه جفت کرم رنگشو دارم خیلی طرحشو دوس دارم ولی فقط برای مهمونی چندبار پوشیدم بنظرم با یه کیف یا شال کرم رنگ به راحتی ست میشه❤️

ولی برای من زیاد تو پام راحت نیست حالا اگه یه جفت برای مهمونی گرفتم اینا رو میذارم خروجی

منم مث شما ام، انقدم دوس دارم يه كفش مشكى بخرم    

آره واقعا کفش مشکی خودشم چرم عالیه من وقتی نامزد بودم یه جفت چرمشو خریدم تا پارسال تابستونا همش تو پام بود یعنی جنسشون عالی بود به راحتی هم ست میشد ولی تو بارداری پاهام ورم داشت کفشا رو گشاد کرد دیگه امسال نپوشیدم گذاشتم خروجی

بچه ها سلام  من يه كفش پاشنه بلند فقط دارم كه رنگشم خاصه ينى كرم طوره، رنگشو دوس  ند ...

عکس بده گلم 

راستش همه چیز گرون شده اگر فقط مشکلت ست کردن هست ب نظر من توی خرید های بعدی ت رنگ هایی بگیر ک بشه با چیزایی ک الان داری ست بشن 

اینجوری کفش یا روسری یا شال ک الان داری اما استفاده نمیکنی هم قابل استفاده میشن  

لعد هم کرم رنگ خنثی ای هست و توی استایل مینیمال خیلی کاربردی می‌تونه باشه 

مینیمال 
سلام دوستای گلم .روزتون بخیر و شادی باشه .یسوال :میشه بگین هرکدومتون چند جفت کفش دارین ؟؟؟چه تعداد ک ...

سلام گلم 

من یک جفت اسپرت دارم روزمره س و سر کار هم با همون میرم

ی جفت کفش صندل تابستونی ک از فروردین بیرون رفتنی کلا اینا رو میپوشم تا آبان ماه 

یک جفت هم مشکی مجلسی ک برا مهمانی ها و مجالس 

ماه قبل سه جفت خروجی داشتم  

احتمالا پاییز ی نیم بوت بخرم 

مینیمال 
یه پیاده روی دارم یه مجلسی بچه ها نه(همون یه دونه دارن یا کتونی زمستون یا صندل تابستون رو میپوشن) و ...

چه جالب عزیزم ...شما مینیمال واقعی هستین نه من ....منو باش که با داشتن ۸جفت کفش فکر میکردم یه مینیمالم .تازه مثلا کمشون کردم .نصفشون تو انباری چپوندم تو کارتن .بقیشونم به زور چپوندم تو جا کفشی .تازه جا کفشیمونم کوچیکه و زیاد جا دار نیست ......زنده باشی گلم 🌺

👩‍❤️‍👨
سه تا پاشنه بلند که چند ساله دارم برای عروسی و مهمونیا می‌پوشم یه دونه پاشته کوتاه دارم واسه روفرشی& ...

خیلی خوبه .بسیار عالی ..ممنون از اینکه جواب دادین ♥️🌺

👩‍❤️‍👨
سلام آره من از بچگی خوشم نمی اومد چیز زیادی داشته باشم حتی اگه داشته باشم،عادت ندارم یه روز اینو بپ ...

چه جالب .واقعا کیف کردم احساس خوبی بهم دست داد ک میگین کلا یه جفت کفش برای بیرون دارین و همه جا هم استفاده میکنین ..خوشبحالتون عزیزم ....منم خیلی دلم میخواد اون روز برسه که وختی یکی ازم پرسید چند جفت کفش داری ؟بگم ۲جفت .😄🤭باورکن دارم جدی میگم .

👩‍❤️‍👨
سلام گلم  من یک جفت اسپرت دارم روزمره س و سر کار هم با همون میرم ی جفت کفش صندل تابستونی ک از ...

سلام عزیزم .چقدر عالیه که تعداد کفشاتون کمه و مرتب از همشون هم استفاده میکنین .موفق باشی دوست عزیز 🌺

👩‍❤️‍👨

سلام 

ورودی های این چند روزمون بخاطر تولد دخترم:

استند بادکنک و بادکنک،ذرت واسه پفیلا،کیک و شربت پرتقال  و میوه

ب نظرم خیلی جمع و جور بود و میشد گفت مینیمال 

و اما ورودی هامون ک کادوهای دخترم بودن:ی لباس و جوراب و ی عروسک و ی جفت گیره و اسباب بازی🤦و بقیش هم پول..

با این ورودی های اسباب بازی،تا چندسال فکر میکنم خودم اسباب بازی نخرم واسه دخترم