2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 202 پست
یکی از هم شهری های شوهرم  رفته بودن مشهد پسره عاشق یه دختر ترکیه ای شده بود رفیق شده بودن الان ...

ای خاهر شانس ندارم من 

ملت ترکیه ای پیدا میکنن میرن ترکیه 

حالا من باید برم عراق😁😁😁

اها پس خیالم راحت شد پاشم برم ساکمو ببندم😁😁

برو خدا به همراهت 😁😁😁اگه استخدام دولتی باشن خیلیییییییییی هم پول دارن.پولشون چندین برابر ماست .برو خوش باشششششش😂😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره  ما رفتیم سفر مشهد اصلا انگار امنیت نداشتم . همش شوهرم میگفت چرا هرجا میریم مراز عراقیه . ...

خب کربلا هم میریم پر از ایرانیه عزیزم😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ببخشید ولی من ببینم حالم بدمیشه

ته چینو؟

خب چی بگم اونو بشوره

ژله رنگارنگ

توت فرنگی

قرمه سبزی

دیزی

سیب زمینی سرخ کرده

البالو ترش

پنیرپیتزا 

خوده پیتزا

هات داگ 

انتخاب باخودته عزیزم😂 

ببخشید حالت بد کردم😥💖

حالا اگه آمریکایی ها یا اروپایی ها در مورد ایرانی ها حرفی بزنن و بخاطر خوردن کله پاچه مسخره شون کنن  میشن نژاد پرست...

ولی ایرانی ها به خودشون حق میدن که در مورد هرنژاد و ملیتی ابراز عقیده کنن...

بعدم در مورد فرهنگ و تمدن چند هزار ساله شون فخر بفروشن. 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
2810