2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 202 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرااااع زن عرب نشو بچه دختر براشون حساب نیس  بایدپسربیاری واسشون  مایکی ازآشناهامون باع ...

اصلا من بابام افتابه هم نمیده پسرشون براش پر کنه چه برسه دختر 

ک بخاد حرصم بزنم برا بچه😁😁😁😁😂😂😂

نشنیدی؟ الانو نمیدونم فکر برای ما شاخ ش

من عربم برای شما متاسفم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

عرب های عراق سوسمار رو نمیخورن. معمولا عرب های بحرین میخورن.اتفاقا عرب های عراق خیلی آدم های خونگرم.  با محبتی هستن

خب بد و خوب همه جا هست حتی ایران

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
باشه باشه به یه دیس ته چین خوشرنگ فکر کن اون چندشا رو بشوره ببره😂

ببخشید ولی من ببینم حالم بدمیشه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اونا اکثرا عراقی هستن  عربای کشورای دیگه خیلی کم هستن و خانوادگی میان ایران سفر  اما مشه ...

ای وا بمونن خیلی حال بهم زنن 

مردای کثیفشون جوری نگاه میکنن به دخترهای ایرونی انگار که لخت داری جلوشون راه میری اَه اَه دلم میخواد چشماشون رو از کاسه در بیارم

خدایا شکرت

یکی از هم شهری های شوهرم 

رفته بودن مشهد پسره عاشق یه دختر ترکیه ای شده بود رفیق شده بودن الانم چهار ماهه عقدن.

من دختررو تو مسجد دیدم حس کردم شبیه ترکاست 

لباساش و قیافش فرق داشت از لهجه اش فهمیدم ترکیه ایه.

خواهرشوهرشم داستان اشنایشونو گفت خیلی باحال بود دختره

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
ای وا بمونن خیلی حال بهم زنن  مردای کثیفشون جوری نگاه میکنن به دخترهای ایرونی انگار که لخت دار ...

ن اتفاقا اینا خیلی خانواده با شخصیتی بودن اصلا نگاهشون هرز نبود 

کلا باحال بودن

ای وا بمونن خیلی حال بهم زنن  مردای کثیفشون جوری نگاه میکنن به دخترهای ایرونی انگار که لخت دار ...

اره 

ما رفتیم سفر مشهد اصلا انگار امنیت نداشتم . همش شوهرم میگفت چرا هرجا میریم مراز عراقیه . عصبی شده بودیم . 

تازه ماخودمون ساکن دبی هستیم . اما اینجاازای خبرا نیست

2810