2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی مامانهای اسفند 89

4727 بازدید | 69 پست
سلام چند تا گزینه داریم که فعلا به نظرم خانه کودک و تماشا برای تعداد ما بهتره .

خانه کودک و تماشا تو شهرک غربه یکمی برای شریقیها سخت میشه .

روز تولد رو جمعه میزاریم چون میخوایم که باباها هم باشن ساعتش هم 4 تا 7

فقط در موضوعات دیگه باید رای گیری کنیم .

در مورد فیلمبرداری که میخواین باشه یانه ؟ همین طور موزیک .اینها هر کردوم هزینه داره

فکر میکنم موزیک 200 تومن و فیلمبرداری 300 تومنه که اگه تقسیم بر 10 نفر کنیم میشه 50 تومن فقط هزینه اینها

22 تومن بدون منوی شام . اگه یه شام سبک هم بگیریم فکر میکنم حدود 32 بشه

جمعا یعنی تقریبا حدود 80 90 تومن .

اگه به نظرتون زیاده اصلا رو در بایستی نکنین و نظرتون رو بگین .
برای کمتر شدن هزینهه ا هم اینکه میتونیم موزیک زنده نداشته باشیم و اونها فقط موزیک بچگونه میزارن . البته اگه قبول کنن رضا همسر منمیتونه موزیک اجرا کنه که برامون هزینه نداشته باشه ولی فکر نمیکنم قبول کنن بازم باید بپرسم

فیلم برداری هم میتونیم یک همراه بیاریم اون برامون فیلم بگیره خودمون بعد رایت کنیم .

حالا نظرتون رو در مورد این بگین .

آهان راستی همراه هم میتونیم بیاریم هزینه اون نفری 10 تومنه
خوب حالا رای گیری

1- فیلمبردار با هزینه یا رایگان ...........2- موزیک زنده یا غیر زنده ...........3 - شام همه یه جور یا شام نباشه 4...........آوردن همراه موافق یا مخالف

ببخشید ادبیاتش بد شد

1..فریناز .............
2.پانی................
3.لیلی...............
4.نازیلا................
5.آسیه................
6.مرجان..............
7.سمیرا..............
8.رویا(ایلیا)..........
9.زهرا.................رایگان ...........فرقی نمیکنه ................شام سبک باشه ...............مخالف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی زهرا جون از زحمتی که کشیدی

زهرا پارسال خیلی کمتر از اینا هزینه کردیم چرا امسال اینجوریه؟ به خاطر تورمه یا به خاطر جاشونه؟

من میگم جایی باشه که با برنامه باشه یعنی برنامه های خاصی با آهنگ واسه بچه ها داشته باشه مجری داشته باشه نظم بده یادته پارسال خداییش اگه اون آقای مجری نبود که اونجوری خوب برگزار نمیشد حالا زنده یا مرده بودن موزیک فرقی نداره ولی با برنامه باشه یه جایی باشه که تولد برگزار کنه نه جایی باشه که ما بریم کرایه کنیم توش باشیم همین
2805
زهرا جان بازم مرسی از پیگیریت. من فکر می کنم می ارزه برای یه فیلمبرداری خوب هزینه کنیم و یه عمر برامون بمونه. پس موافقم. موزیک فرقی نداره برام. با شام سبک هم موافقم اما بریز و به پاش نکنیم زیاد. در مورد همراه هم فعلا نظری ندارم!
راستی من خانه بازی برج میلاد رو رفتم قبلا چند بار. فکر نمی کنم همچین امکانی اونجا اصلا وجود داشته باشه. چون هر روز هفته و به ویژه جمعه ها برای مراجعین برج و کنسرت ها تا 10 شب بازه و بچه هارو نگه می داره. در و پیکر هم نداره زیاد که بسته بشه و مثلا یه جشن خصوصی توش بگیری. کاتالوگش رو که الان نگاه کردم چنین چیزی توش نبود.
فریناز جون اینجاهایی که میگم هم مثه همون هپی هاوس پارساله که خودشون برنامه رو انجام میدهن

فقط اینکه چون تعدادمون کمتره حتما هزینه بیشتر میشه چون باید به تعداد تقسیم بشه .

برج میلاد رو هنوز نرفتم ببینم ولی همه اینها تو روزهای عادی مهد کودک یا خانه بازی هستن واسه تولد که معمولا آخر هفته است محیط رو تغییر میدهن و تولد اجرا میکنن

منم با موزیک یا مجری موافقم فقط اینکه حس میکنم الان بچه ها بزرگتر شدن ممکه گوش نکنن که چیکار کنیم یا مثلا رایان از یه آهنگ خوشش میاد از یکی به شدت بدش میاد .

من فکر میکنم برنامه اینطوری باشه که 1 ساعت بازی کنن و 1 ساعت موزیک داشته باشیم و 1 ساعت هم برنامه کیک

من الان زنگ زدم سرزمین عجایب
پکیج 32900: 3 ساعت سالن باموزیک و نمایش +1 ساعت بازی تو شهر بازی + کیک تولد + یه مینی پیتزا برای شام برای بچه ها+ 1 نفر همراه رایگان
پکیج 22900: 3 ساعت سالن بدون موزیک و نمایش و کیک + 1 ساعت شهز بازی

به ازای هرنفر هم همراه 1400 تومن اضافه تر + اینکه شام بزرگتر ها باز به عهده خودشونه پیتزا 3700 ساندویچ 4000 تومن که با منوی 1 میشه حدود 40 تومن

فیلمبرداری هم از 215 شروع میشه

تعدامون هم حداقل باید 15 نفر باشه
فرنیاز جون هر چی تعدامون کمتر باشه بهتره به نظرم چون بچه ها بزرگ شدن و ممکنه سخت با هم کنار بیان فضای بزرگ و تعداد کم بهتره

الان با مامانهای بهمن نمیدونیم چی کار کنیم 20 نفریم هر جا میریم میگیم کوچیکه

سرزیمن عجایب که رایان از صدای شهربازیش میترسه باز بزار همین هفته یه سر میرم اونجا توش رو هم ببینم.

فکر کنم این منوی بهتریه بستگی به محیط توش داره وحتما باید نمونه فیلمش رو هم ببینم که مثه پارسال نشه .
فریناز جون سرزمین عجایب اصلا خوب نبود راستش انقدر شهربازیبش شلوغ میشه و پر صدا ادم سرسام میگیره بعدش هم از اونجا که بخوایم رد بشیم ممکنه بچهه ها گیر بدهن که تو شهربازی بمونن

به نظرم خوب نبود

برج میلاد هم زیاد تعریفی نداشت

فکر میکنم کیدزلند و خانه کودک و تماشا خوبه

همون ه�ی هاوس هم هست راستی

فقط اینکه اگه تعدادمون 10 نفر بشه مطمئنا هزینهمون بیتشر میشه

�ارسال 20 نفر بودیم نفری 40 تومن شد اگه 10 نفر میبودیم 80 تومن میشد .

نظر بدین لطفا

اگه تعدادمون
مرسی زهرا جون
مرا جوون من فردا زنگ میزنم از شهر بازی ستاره ها هم آمار میگیرم البته چند بار زنگ زدم جواب نداده

زهرا جون به نظر من به مامانای کلوب اسفند و فرودین هم بگیم فک نکنم تعدادمون خیلی زیاد شه

ّبـــــــــــــــــــــــــــــــچـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه هــــــــــــــــــــــــــــا نــــــــــــــــــــــــــــــظر بـــــــــــــــــــــــدید
سلام مامان خوشگلا من پارسال تو مراسم نبودم اما امسال سعی میکنم بیام

به نظر من باباهای نینیا هم باشن بهتره

با هزینه فیلم برداری و موزیک و شام هر چی باشه مشکلی ندارم

فقط ما خونمون تهرون نیست برای امدنم لازمه تاریخ و جا و .... زودتر بدونم بیشتر برای همین دوست دارم باباها هم بیان

هر تصمیمی گرفتین اطلاع بدین بوس بوس
راستی ما یه تولد امدیم دختر خاله همسلی داده بودند به یه شرکت توی یه مهد کودک برگزار شد خیلی عالی بود شام 2جور غذای سبک دادند با فیلم بردار و گریم کودک نفری 15 هزار براشون افتاده بود اگه خواستید میپرسم
2810