2777
2789
عنوان

تولد دسته جمعی مامانهای اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 4727 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها
در مورد اون تولدی که گفتم پرسیدم گفت اوننفری 15 تومن فقط هزینه جا و فیلم بردار بوده شام و کیکو موزیک با خودمون بوده

گریم کودک هم با خود شرکت بصورت رایگان بوده

در باره بابا ها چی شد میان یا نه؟ اینو زود تر تصویب کنمید

تقسیم کار هم میتونیم بکنیم که راحت تر باشه
سلام عزیزا

زهرا جون از فامیلمون پرسیدم ادرسش : سعادت اباد علامه جنوبی مجتمع طوس واحد88 شماره تلفنش :

88693241

بچه ها ما خونمون تهران نیست وگرنه خودم میرفتم حالا شما هرکدوم فرصت کردید یه سری بزنید اگه خوب بود رزرو کنیم

تا اونجا که شنیدم قیمتش مناسبه

هرچی تصمیم جمع بود من موافقم
سلام عزیزا

زهرا جون از فامیلمون پرسیدم ادرسش : سعادت اباد علامه جنوبی مجتمع طوس واحد88 شماره تلفنش :

88693241

بچه ها ما خونمون تهران نیست وگرنه خودم میرفتم حالا شما هرکدوم فرصت کردید یه سری بزنید اگه خوب بود رزرو کنیم

تا اونجا که شنیدم قیمتش مناسبه

هرچی تصمیم جمع بود من موافقم
سلااااااااااااااااااااااااااام دوست جونااااااااااااااااااااا
هوررررررررررررررراااااااااااا بالاخره موفق به گرفتن نت شدیم
دیگه داشتم می ر فتم تو فاز دپرسی خدا رو شکر مودم وایمکس مبین نت گرفتیم

منم خییییییییییییلی دوست دارم بیام ولی زودتر باید تاریخشو مشخص کنین تا برنامه هامو جور کنم ضمنا بچه ها اگه امکانش هست یه جایی رو پیدا کنین که از لحاظ مالی زیاد سخت نشه

زهرا جون امسال هم زحمت ها به دوش تو افتاده خدا قوت خواهر جان البته تو تو این کارا واردی

راستی به نظر من باباها باید باشن چون هم اومدنمون راحت تر میشه هم کنترل بچه ها ضمنا جمعه باشه خیییلی بهتره

بازم نظر جمع محترمه
زهرا جون تسلیت میگم

فریناز جون به نظر منم به مامانای اسفند و فروردین نگیم،جمعمون دوستانه باشه بهتره،اینطوری ادم راحت نیست،به نظر منم فیلمبرداریش حداقل یه چیز متوسط رو به بالا باشه که یادگاری خوبی برامون بمونه(با ماگنولیا موافقم)موزیکش زنده باشه بهتره ولی در کل خیلی برام فرقی نداره.در مورد شام هم به نظر من که اصلا" نباشه بهتره چون اگه ساعت تولد 7-4 باشه که شام نمیخواد در ثانی با این بچه ها بعد از 3-2 ساعت ورجه وورجه بهتره برگردیم خونه و باخیال راحت استراحتی کنیم و شام بخوریم.تازه وقتی هله هوله و کیک هم باشه سیر میشیم و نیازی به شام نیست،اینطوری دیگه هزینه شام هم نداریم.با آوردن همراه هم مخالفم به شدت چون اینطوری خیلی شلوغ و در هم برهم میشه...

در مورد مجری و نظم برنامه هم کاملا" با فریناز هم عقیده ام...
ایرانا جون این شماره که دادی خدمات مجلس بود گفت هر جا رو رزرو کنین حداقال باید 1 تومن بدین ههههههههههه

مهمونها هم نفری 20 تومن

بیخیال اینجا باید باشیم مگه اینکه سالن اجتماعات داشته باشیم .

سالن جشن رنگدونه در سعادت آباد

وسایل بازی ندارن چون اینجوری بهتره تا دعوا نشه با بچه ها

لباس تن پوش هم دارن برای عکس گرفتن که هزینه عکس جداگونه است هر کی دلش خواست میگیره ولی یه عکس دسته جمعی رایگان میده

گریم هم دارن فیلم بردار هم دارن ولی گفت حرفه ای نیست میتونین بیارین با خودتون یه مونتاژ ساده میکنن که من گفتم میام نمونه میبینم

عمو موسیقی هم دارن .

پذیرائی هم دارن غذا هم یه نوع غذای ساده و سرد مثه الویه یا سالاد ماکارانی

کیک هم با خودشون

نفری 35000 تومن

البته مادر و کودک .که هزینه باباها الان یادم افتاد بپرسم .

ما برای بهمنی ها اینو انتخاب کردیم بهمن ماه تمشون آدم برفیه

ما کی تولد بگیریم ؟ اسفند ؟
دستت درد نکنه زهرا جون. من شخصا خانه کودک تماشا رو بیشتر دوس داشتم ولی با اینم اگه بقیه موافق باشن مشکلی ندارم. این خوبه فقط واسه فیلمبرداریش اگه خوب نبود یه فکری بکنیم. به نظر من فیلم خیلی مهمه. مثلا اینجا بخشی از هزینه رو برای گریم دارن می گیرن که من فکر نکنم هیچ کدوم از بچه های ما تو این سن بشینن تا گریم بشن. خیلی کوچیکن.
خب آره دیگه اسفندی ها باید اسفند باشن پ ن پ مرداد
منم با این جایی که زهرا گفته موافقم همه چیش خوبه فقط به نظرم ماگنولیا درست میگه گریم به درد بچه های ما نمیخوره چون اصلا نمیذارن که گریمشون کنن

فقط زهرا جون لطفا هزینه باباها رو هم بپرس و اینکه اگه میشه تاریخشو زودتر مشخص کنین (لطفا)
گریم توی منوشون هست دیگه ولی ماها که انجام نمیدیم .

منم خانه کودک و تماشا رو دوست دارم ولی اینجا چون وسایل بازی نداره بچه ها دعواشون هم نمیشه

راستی فقط بگین هفته اول اسفند خوبه برای تولد ؟ روز جمعه خوبه ؟
2810