2777
2789
عنوان

من و پسر خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 37 پست
بیخیال حسادت طبیعیه تو بچها دخترخالم بچه دومش که دنیا اومد پسرش چنان قوقایی کرد که بیا و ببین اولش ک ...

ای وای چ وحشتناک . پسر من در این حد زیاد نیست حسادتش ولی میترسم رفته رفته زیاد بشه 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
بعضی آدم ها افتخار خلقت و انسان بودن هستن.غبطه خوردم به دل دریایی شما و همسرتون.به مشاور بهزیستی ۱۴۸ ...

مرسی عشقم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای چ وحشتناک . پسر من در این حد زیاد نیست حسادتش ولی میترسم رفته رفته زیاد بشه 

نه نمیشه دیگه از این بیشتر نمیشه 

اتفاقا رفته رفته به هم عادت میکنن و بهتر میشن

بعدشم تو به پسر بزرگت اطمینان بده زبونی که چقدر برات عزیز و دوست داشتنیه...

خدایا شکرت
نه نمیشه دیگه از این بیشتر نمیشه  اتفاقا رفته رفته به هم عادت میکنن و بهتر میشن بعدشم تو به پ ...

این کارا رو کردم عزیزم ولی بی فایدس الان چهار ساله تقریبا ک باهم هستن

طبيعيه.. پسر منم انقدر با داداشش لج ميكنه.. مثلا ميخوابه پاشو ميندازه رو شكم كوچيكه.. لگد ميزنه .. از دستش همه چي ميكشه.. كتكش ميزنه. گازش ميگيره. منم فقط نصيحت ميكنم و جداشون ميكنم

سلام عزیزم شما حتما احتیاج به مشاوره دارید من یه مرکز عالی میشناسمکه مشاوره حضوری و تلفنی انجام میدن و اونجا کلا مرکز پرورش ذهن و خلاقیته برای گروه سنی سه سال به بالا برای بچهای سخت کلاسهای رفتار دارن کلاس هوش و دقت تمرکز دارن کارشون عالیه اینم شمارشون 02122302092   مرکز پرورش ذهن فرزام با مدیریت خانم دکتر زهرا امیر آتشانی