2777
2789
عنوان

من و پسر خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 37 پست
نه عزیزم پسر یکی از فامیلامون بود باباش ک فوت شد مامانش گفت نمیخوامش طفلی کسی رو نداشت من و شوهرم مس ...

واقعا؟؟؟؟؟ ای وای عزیزم چقدر مهربون😍😍😍😍

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرت متوجه شده که فرزند خونده است یا فکر میکنه پدر و مادر واقعیش هستین؟؟

نه نفیهمه فعلا نمیخوایم بفهمه مشاور گفته فعلا نباید بفهمه

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
فکر کنم پسر استارتر از ازدواج اولش بوده یعنی ایشون و همسرش هر کدوم از ازدواج اولشون ی پسر دارن

نه عشقم اینطوری نیست 

نه نفیهمه فعلا نمیخوایم بفهمه مشاور گفته فعلا نباید بفهمه

پس طبیعیه لجبازی بچه

اخلاق و منش و میزان احساسی بودن بچها با هم متفاوته احتمالا به خاطر برادر کوچکترش حسودی میکنه و این حس حسادت رو با لجبازی و بد قلقی بروز میده...

خدایا شکرت
چرا مشاور تلفنی!؟ نمیشه ببرینش مشاوره حضوری!؟

آخه برام امکان نداره برم تهران برا مشاوره اینجا هم کسی ک راهنماییاش ب درد بخور باشه نمیشناسم

آخه برام امکان نداره برم تهران برا مشاوره اینجا هم کسی ک راهنماییاش ب درد بخور باشه نمیشناسم

آهان

خدا کمکت کنه عزیزم شما کار بزرگی کردین

ایشاله خدا حمایتتون کنه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
پس طبیعیه لجبازی بچه اخلاق و منش و میزان احساسی بودن بچها با هم متفاوته احتمالا به خاطر برادر کوچکت ...

ی کم ارثی هست  حسادت خیلی شید داره رفتارش ولی میگم شاید قابل درمان باشه از آیندش میترسم دوس دارم رفتارش  معقول باشه

ی کم ارثی هست  حسادت خیلی شید داره رفتارش ولی میگم شاید قابل درمان باشه از آیندش میترسم دوس دار ...

بیخیال حسادت طبیعیه تو بچها دخترخالم بچه دومش که دنیا اومد پسرش چنان قوقایی کرد که بیا و ببین اولش که آوردنش از بیمارستان این بچه تب کرد و یک هفته تو تب سوخت بعدم لجبازی و لجبازی و لجبازی...

یه بار که مامانش هواسش نبوده تو حیاط داشته لباس پهن میکرده میبینه بچه کوچیکه صداش نمیاد میره تو خونه میبینه پسر بزرگش پشتیو گذاشته روی بچه خودشم نشسته روش خدا رحم کرد به پسر کوچیکش اگه دیرتر میرسید ممکن بود بکشتش...

خدایا شکرت
2810