2777
2789
عنوان

من و پسر خوندم

937 بازدید | 37 پست

واقعا درمونده شدم هر کای میکنم باز ی لجبازی عجیبی توی رفتارش هست از یکسالگی پيشم بوده الان تازه وارد پنج سالگی شده .  دو ماه از پسر خودم بزرگتره . بعضی وقتا فکر میکنم بهش کم مهری کردم اما همه میگن چند برابر پسر  خودم بهش توجه و محبت کردم اما اصلا باهام راه نمیاد  

دیگه کم کم احساس میکنم دارم روانی میشم 

تو رو خدا اگه مشاوره تلفنی خوب میشناسین بهم معرفی کنین . دلم نمیخواد ی بیمار روحی ب جامعه تحویل بدم 

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميشه لطفا بگي از ازدواج اول همسرتون يا برووشگاه سوال دارم

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟
ميشه لطفا بگي از ازدواج اول همسرتون يا برووشگاه سوال دارم

اگه ازدواج اولم باشه دوماه فرق بچه ها میشه؟؟😣همش توهم و اینا میاد سراغم میگم حتما دو زنه بوده شوهره بعد اولی فهمید ولش کرده🙁😱😡

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
اگه ازدواج اولم باشه دوماه فرق بچه ها میشه؟؟😣همش توهم و اینا میاد سراغم میگم حتما دو زنه بوده شوهره ...

فکر کنم پسر استارتر از ازدواج اولش بوده

یعنی ایشون و همسرش هر کدوم از ازدواج اولشون ی پسر دارن

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

اسييييييي جان ج نميدي ؟

يكي از روزاي ١٥سالگي وقتي بيدارميشي,تمام اون كودكي بزرگوارانه و نوجووني معذبيات ميپيچي وباحسرت واه ،ي شب بايدبزرگ بشي ،ديگه بلند نخندي ،خانومانه رفتار كني ،خواسته هات و زياد مطرح نكني،يه چيزايي عيب باشه برات،بلكه با تموم كم و كوچيك بودنت تو دنيا ادم بزرگا جا بشي هيچ وقتم از خودت و هيشكي نپرسي چرا؟اين شرط ادم بزرگ بودنت🍁 ديگه بچه نيستي دنبال علت بگردي بايد خودت ي جوري ب خودت حالي كني ⛏💔ميدوني مسبب اين تبعيض و زوركي جا شدن  تو دنيا بزرگا و يه شب بزرگ شدن كيه؟پدر و مادر👬همينايي ك ميخان بخاطر حرف مردم بچه بيارن،همينايي ك به جاي حلكردن مشكلشون  بچه ميارن تا گرم بشه، پا ب سن گذاشتن  يكي باشه اب دستشون بده بعد١٢٠سال يكي باشه واسشون ي فاتحه بدهشادبشن دختر ميارن  ولي منعش ميكنن از دنياي صورتي ،رنگ دنياش و خودشون خاكستري ميكنن،هميشه محدود و خشمگين ،بعد كم كم اين موجود ظريف ميشه  شاهد و ناظر اختلافات،بي حرمتيا،قهرا،حتي امور شخصي  ميندازن سرش🎃اسمشم ميزارن تربيت درست به همه ميگن دخترمن خيلي جلوتر سنش درك ميكنه😞بلد كار كنه 😖فقط بازي نميكنه😓 و ميشه جز افتخاراتشون،اونوقت اين دختر بچه با دنيا خودش خدافظي ميكنه ويه شب وارددنيا ادم بزرگا ميشه🚯دلسوز و محتاط و محدود روز و شباش و طي ميكنه ،يهو ميشه ٢٠ساله با كلي هيجان و عقده وكمبود،اونوقت در تعاروف كردن عقده هاش و ترساش باز ميشه ،يكي عشق  يكي محبت❣يكي رنگ صورتي💓يكي اعتماد بنفس و شجاعت👽يكي دوست داشتن🤖يكي رها بودن🌪يكي دستش و ميگيره 👫يكي نوازشش ميكنه💑يكي ميشكنه💔يكي رهاش ميكنه🏃🏻 و ميشه كانون سو استفاده يهو ٢٥ساله ميشه ميبينه چيزي ندارهجز رنج اونوقت تو سن ٢٥سالگي ٤نسل و زندگي كرده خودش👧🏻مادرش👸🏻مادربزرگش👩🏼مادربزرگ همه اينا👵🏻پس قبل اينكه بچه بياريد  و بچه رو قرباني كنيد ،هروقت ديديد ازعشق اميد ارامش زيبايي و رنگي پر هستيدوميخايد اينا ادامه دار و تكثير بشن بچه بياريد اونم دختر فقط صورتي 👶🏻💗💕💞💓💟
فکر کنم پسر استارتر از ازدواج اولش بوده یعنی ایشون و همسرش هر کدوم از ازدواج اولشون ی پسر دارن

من چقد منفی شدم جدیداا🤔🤔🤔برم فکری به حال خودم بکنم🙄🙄🙄

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
از پرورشگاه گرفتین؟

نه عزیزم پسر یکی از فامیلامون بود باباش ک فوت شد مامانش گفت نمیخوامش طفلی کسی رو نداشت من و شوهرم مسولیتشو قبول کردیم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
من چقد منفی شدم جدیداا🤔🤔🤔برم فکری به حال خودم بکنم🙄🙄🙄

از بس تاپیک خیانت میخونی عزیزم😉😁

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
2810