2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم شوهرم یه دروغگوی خیانتکاره...

| مشاهده متن کامل بحث + 36042 بازدید | 118 پست
گفت که می خواد توی این شرایط (من 6 ماهه باردارم) خودم رو سرگرم کنم تا حواسم نره پی کارهای زشت یا به قول خودش ارضای هوا و هوس...

چرا همونجا که این جمله رو گفت نزدی تو دهنش؟

دور باش اما نزدیک، من از نزدیک بودن های دور میترسم.
خیلی مهربونه و کلی کار برام کرده.

مطمئنم دوسم داره و منم از زندگیم راضیم. نمی دونم چرا میره دنبال این کارا.

البته از محبتش برام کم نمیذاره ولی دیگه برام مهم نیست. میاد خونه اگه بخواد منو ببوسه چندشم میشه. سعی میکنم ازش دوری کنم. همش حس میکنم بوی خیانت میده.

از بس فکر و خیال کردم دارم روانی میشم.

از در بیرون میره میگم الان رفته پیش اون دختره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونم دلیلی که آورد همش چرندیات بود. نمی تونست بهانه ای جور کنه اینو گفته. بیشتر خندم گرفت که چقدر کوته فکره این حرف رو زده.

الان از اینکه 1.5 ماه اوایل بارداری خونه پدرم استراحت بودم اونم یه شهر دیگه پشیمونم.

همش فکر میکنم اون زمان با خونه خالی چی کار میکرده اینجا ؟
خانم سرو ، مردها آدم‌های هوسبازی هستند و من خیلی از موارد را دیدم که زنشان را دوست دارند و برای تنوع دوست‌دختر هم دارند و تازه افتخار هم می‌کنند. حالم از همه مردهای خائن به هم میخوره. امیدوارم خدا درستشون کنه.
شاید حق با تو باشه سرو

دارم خودم رو بعد از اینهمه سال زندگی و سختی در کنارش گول میزنم.

دلم واسه خودم و سالهای از دست رفته زندگیم می سوزه.

خیلی بچم رو دوست دارم ، خیلی زیییییییییاد اما از داشتنش توی این شرایط پشیمونم. کم آوردم...
مادر آینده، من توی یه کتابی خوندم که نوشته "نجابت زیادی کثافت است" یعنی اگر زیادی هم شما حیا کنی و جلوش را نگیری پرروتر میشه. باید با این قضیه خیلی جدی رفتار کنی. چندروز دیگه که به سلامتی بچتون به دنیا بیاد واقعاً دیگه وقت نمی‌کنی به شوهرت برسی مخصوصاً 6 ماه اول. اونوقت اون میخواد چکار کنه؟ از الان جلوش سفت و سخت وایسا و داد و بیداد کن و بهش بگو فقط کافیه یکبار دیگه به زنی اس ام اس بده و قسم بخور که اون موقع حتماً به خانواده خودت و اون میگی. نذار فکر کنه هرکاری میکنه هیچکس نمیفهمه و شما هم میبخشیش.
این کارش باعث شده همه لحظات خوب زندگیمون رو فراموش کنم.

تازه آقا اگه حرف بهش بزنی خونه زندگی رو میریزه بهم. وسیله سمتم پرت میکنه.

آنکه حسابش پاک است از محاسبه چه باک است. وقتی سر گوشیشه اگه هر کاری ازش بخوام عصبانی میشه میگه: من سرم تو لاک خودمه ، با تو که کاری ندارم و کسی رو هم اذیت نمیکنم چرا اینقدر بهم گیری میدی
من نمیگم شوهرت رو ببخش یا ازش بگذر ولی بهترین انتقام حداقل از این دخترهای احمق وبیشعور پس گرفتن شوهرت هست.تا بسوزه وبفهمه نمیتونه همینجوری زندگی بقیه رو بهم بزنه.بعدا با شوهرت تصویه حساب کن.موفق باشی.کوتاه نیا واگه میتونی از یه مشاور عالی استفاده کن.
2810