2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم شوهرم یه دروغگوی خیانتکاره...

| مشاهده متن کامل بحث + 36042 بازدید | 118 پست
سما جان منم با شما موافقم.

اخلاق درست و حسابی هم نداره که. من با این شرایط نمی تونم ریسک کنم و فشار روحی واسه خودم بوجود بیارم.

اول به مادر دختره میگم. کاری کرد که چه بهتر اگر درست نشد به همون دوستش که با خواهر این دختره رفیقه میگم. خیلی با هم خوبیم. مثل برادرم می مونه اما نمی دونه اینا با هم رابطه دارن.

شاید آبروش پیش دوست خوبش بره خجالت بکشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوستانه بهش گفتم که منم می تونم هر غلطی رو انجام بدم اما چون انجام نمیدم دلیل بر بی عرضگی منه. نه من اینو خیانت می دونم و کمبودی هم احساس نمیکنم.

حالا که دارم فکر میکنم می بینم بارهای قبلی هم شاید من طرف رو نمی شناختم اما مدتی مشکوک میزد.

همشونو به رخش کشیدم.

فکر میکنم دارم زیادی کوتاه میام. تا حالا سر این موضوع باهاش دعوا نگرفتم. همش سعی کردم در آرامش حلش کنم.
اصلا" نگران نباش حداقل به خاطر نی نی هم که شده به خودت مسلط باش و یک نقشه حسابی برای دختر بکش حتی به گونه ای که به صورت ناشناس بهش زنگ بزن وبگو می دمت دست پلیس چون این جور فردی شاید با مردهای دیگر هم باشد ولی باید سریع این قضیه را جمع کنی تا وابسطه نشده راستش من هم می دونم شوهرم هیچ مشکلی نداره ولی اصلا" مثل این دیوونه ها همش مشکوکم بهش. موبایلش را چک میکنم راستش شاید مقصر خودش هست چون عادت داره سریع اس ام اس هاش را پاک می کنه
اصلا" نگران نباش حداقل به خاطر نی نی هم که شده به خودت مسلط باش و یک نقشه حسابی برای دختر بکش حتی به گونه ای که به صورت ناشناس بهش زنگ بزن وبگو می دمت دست پلیس چون این جور فردی شاید با مردهای دیگر هم باشد ولی باید سریع این قضیه را جمع کنی تا وابسطه نشده راستش من هم می دونم شوهرم هیچ مشکلی نداره ولی اصلا" مثل این دیوونه ها همش مشکوکم بهش. موبایلش را چک میکنم راستش شاید مقصر خودش هست چون عادت داره سریع اس ام اس هاش را پاک می کنه
مهر آفرین جان با این تفاسیری که میگه همسرش هنوز تو عالم جونی و بچگیه . به نظرم همین عامل زود ازدواج کردن باعث شده که کارهایی که جوانا تو این سن انجام میدن رو انجام نده و تخلیه بشه حالا بیرون زده .

چه بسا شوهرت با این رفتار بزگمنشانه تو بفهمه که چقدر زندگیت رو دوست داری و بهتر ادب بشه
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
2810