2777
2789
خوبه که مانکنه واسه خودش😍

😄😄😄

فقط اینجاش که همه به چشم ادم بزرگ میبیننش بده

ولی من اصلا بهش سخت نگرفتم ‌قشنگ بازیشو میکنه و ازش هیچ توقعی ندارم،بدم میاد هی بگم زشته و فلان کارو نکن،غروبا هم میره تو کوچه با بچه ها بازی

یکی از همسایه ها غیر مستقیم طعنه زده بود که زشته چرا میاد تو کوچه منم جوابشو دادم غیر مستقیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۰ سال کلاس پنجم

عزیزم واسش شیو کن

خودت براش بخر کرم موبر بهش یاد بده چجوری بزنه

من از کلاس چهارم واسش زدم 

دیگه خودش یاد گرفته

بچه نیست باید یاد بگیره بهداشت و رعایت کنه

اینجوری خودشم معذبه 

طفلی

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
سلام عزیزم  دختر من ۱۱سالشه ،به بلوغ رسیده نمیدونم زوده یا طبیعیه

دختر منم یازده سالش بود بالغ شده الان یک ساله طفلی زود به زودم دوره داره اعصابم خورد میشه 

من شیعم،حیدر آقامه  
من 7سالش بود تحت نظر دکتر صالح پور بود..گراف مچ دست و اینا گرفت..گفت خوبه..چون توپولی بود و دورسینه ...

عزیزم متخصص غدد بردیش؟دختر منم دقیقا تپله و دور سینه هاش چربیه.میترسم‌پریود شه.کلاس دومه.منم میخوام ببرم ولی نمیدونم دکتر غدد ببرم یا تغذیه یا کودکان؟

عزیزم واسش شیو کن خودت براش بخر کرم موبر بهش یاد بده چجوری بزنه من از کلاس چهارم واسش زدم  د ...

اره مشکلم اینه پوستش خیلی خیلی حساسه حتی مام گرفتم میزنه خارش میگیره موبر میترسم حساسیت بده بهش تو فکرم ببرم اپیلاسیون که از حالا پر نشه موهاش باید برم از خود اپیلاسیونکارم بپرسم ببینم میشه ببرم یا نه