2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکار دختر شما کاملا طبیعی هست .اصلا بابت اینکار سرزنشش نکنید چون اونوقت حساس تر میشه و دور از چشم ...

اگر انگشتشو کرده باشه داخل میشه فهمید چون براش خیلی توضی دادم اما درست نمیشه که نمیسه ؟

دختر من 10سالشه من هنوز چیزی بهش نگفتم واقعا چه نیازیه زودتر بگم؟

وا نیاز هست دیگه

یهو تو مدرسه پریود شد اطلاع نداشته باشه یهویی خون ببینه سکته می کنه که

من ۱۳ سالم بود پریود شدم فک می کردم بیماری خطرناک دارم😂

خدایا شکرت
اگر انگشتشو کرده باشه داخل میشه فهمید چون براش خیلی توضی دادم اما درست نمیشه که نمیسه ؟

پس حتما با یه مشاور کودک مشورت کن تا بهتر بتونه بهت کمک کنه

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
من زیادبراش توضیح ندادم گفتم همون موقع توضیح میدم البته مدرسه کاملایادشون داده بوداماباراول تودستشوی ...

وای چه قدر سختش کردین 

برا چی خورد بشه باید از قبل امادش میکردین 

بهش میگفتین دیگه خانوم شده

اشتباهی که قدیما مادرای  ما میکردنو کردین  من که تا یه مدت هر وقت پریود میشدم گریه میکردم

من شیعم،حیدر آقامه  

دختر منم 11 سالشه کلاس ششمه دیروز واسش در مورد پریودی و بعضی چیزا توضیح دادم طفلک گریه می کرد میگفت مامان من هنوز بچم این چیزا رو به من نگو ترسم از اینه که امسال پریود شه و نتونه با خودش کنار بیاد

اصلا دوس نداشتم زود به بلوغ برسه میخواستم حالا حالاها بچگی کنه مراحل بلوغش خیلی زود طی شد تو همین ...

قبلش باید می بردین دکتر تا بفهمین بلوغ زود رس داره یا نه

خواهر من برد دکتر گفته یه آمپول هست اونو هر ماه بزنی هورمونش کنترل میشه و دیرتر پریود میشه.آخه امکانش هست ۱۰سالگی پریود شه

خدایا شکرت