2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم دوازده سالشه دوماه پریود میشه ولی من از قبل امادش کردم چون حس کردم علامت داره مثلا عصبی شده ...

منم در نظر دارم انشالله پری شد..واسش یه جشن کوچولو و یه هدیه خوب واسش بگیرم تا این مرحله از رشدش واسش خوشایند باشه

دختر گلم
دختر من 5 سالشه اما خیلی وقتا دست میزنه به اونجاش و خیلی دعواش کردم...همیشه میترسم یه وقت انگشتشو نک ...

اینکار دختر شما کاملا طبیعی هست .اصلا بابت اینکار سرزنشش نکنید چون اونوقت حساس تر میشه و دور از چشم شما به خودش دست میزنه .شما فقط باید با هوشیاری کامل و بیانی درست به بچتون گوشزد کنید که اینکارش چه عواقبی داره .مثلا بهش بگو مامانی اگر به اون قسمتت دست بزنی اونوقت سوزش میگیری و موقع جیش کردن گریه میکنی با این حرف شما به عفونت ناشی از دستکاری اندام تناسلی بچه اشاره کردید و نه تنها کودکتان و از انجام این کار منع کردید بلکه  اطلاعات درستی هم بهش دادید نه مثل قدیمیا که مثلا به بچه میگفتن اگه به اونجا دست بزنی پیشی میاد میخوردت

خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
منم در نظر دارم انشالله پری شد..واسش یه جشن کوچولو و یه هدیه خوب واسش بگیرم تا این مرحله از رشدش واس ...

انشالا دختر من که کلی ذوق کرد تا چند وقت بعدش میگفت ماما خداروشکر تو رو دارم خخخ دوستام میگن مامانمون محلمون نمیده البته دختر من خیلی اروم و مودبه منم خیلی باهاش صمیمیم