2777
2789
عنوان

آخه چرا بچم گوش بحرف نیست 😢😢😢

336 بازدید | 20 پست

خسته شدم دخترم ۶ سالشه لجبازه اصلا حرف گوش نمیده امشب مهمونی سه با از ته گوشتشو کندم اصلا گوش نمیده شیطون شد مدرسه گریه میکنه دیروز ۴ ساعت نشستم امادگی میره امروز دیگه نموندم گفتم عادت میکنه خدایا چطوری درستش کنم ولی پسرم دوسال ونیمشه ماهه بخدا اقاست کاری با من نداره ناشکری نمیکنم ولی خستم دوتا پشت همن پدرم در اومد 😢😢😢😢

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ته گوشتشو کندی😐😐😐‌به نظرم کاملا مشخصه چرا به حرفتون گوش نمیده😐😐

اخه تدکر دادم گوش ندادطناب گرفته دور میده تو خونه مردم اخه بخوره به تلوزیون الان با این اوضاع میتونیم برا مردم تلوزیون بخریم هرچی میگم میخنده بیشتر لج ادمو در میاره 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
وقتی بهش قولی میدی، عمل میکنی؟

خونه ما شهر بازیه تاب سرسره ماشین شارژی هرچی فکر کنی از خوردن وپوشیدن که نگم پدرش واسشون میمره هر میوه نوبرانه میاد گرونه ولی براشون میگیره بازار میرم هرچی دوس داری گرون نباشه میخرم نازش میکنم محبت میکنم ولی لجبازه 

با پسرت مقایسش نکن مگه دوتا انگشت دست مثل هم.هستن ؟! همین مقایسه بجه رو عصبی میکنه 

پیشش نمیگم زیاد ولی خداروشکر پسرم اگه مثل این بود من راهی قبرسون میشدم 

فقط كتك شوخى كردم دختر من ١٦ماهشه من خيلى ميترسم دخترم به حرفم گوش نده سعى ميكنم تا اونجا كه ميشه دعواش نكنم تا براش عادى نشه الان فقط با نگاه ميفهمونم كه كارش استباهه اونم سربع مياد بوسم ميكنه خدا كنه تا آخر همينجورى بمونه

پیشش نمیگم زیاد ولی خداروشکر پسرم اگه مثل این بود من راهی قبرسون میشدم 

از ذهنت ک میگذره ؛ ببخشبد ولی باید تو رفتارنون تجدید نظر کنید 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
برو مشاوره جانم  اينجا اونجايى نيست كه بتونى مشكلت و حل كنى

مشاوره چیه بردم بچه زاتش لجبازیه از بدو تولدش اینطور بود همش جیق گریه مشاوره چیکارش میکنه میگه تو مهمونی کار زشت کرد بیا خونه بفهمه راست میگی میاریش الکی نگین میریم خونه عملی کنین 

یه مدت بهش بها بده و برای کارای خوبی که میکنه پاداش در نظر بگیر مثلا یه برگه بزن به یخچال و هر کار خوبی که میکنه ستاره بزن براش و بگو اگه 30 تا شد برای فلان چیز رو میخرم یا میبرمت شهربازی.خودت هم کمتر حساسیت نشون بده مثلا نگو نکن سرش رو به یه چیز دیگه گرم کن.بعد شبها با داستان (تو اینترنت خیلی هست) غیرمستقیم بهش بفهمون که حرف گوش نکردن بزرگتر چقدر بده.هیچ وقت هیچ وقت هم جلوی دخترت از داداشش تعریف نکن که بهش حساس بشه و از اون هم بدش بیاد.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
2810