2777
2789
رفتارهای دخترم خیلی منو عصبانی میکنه و دائم باهاش دعوا می کنم البته این رفتار رو با همسرم هم دارم با دانش آموزان هم همینطور واقعا خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک ذره بیخیال باشید همین الان دخترم که 4 سالشه کمدشو ریخته بیرون داره یکی یکی لباساشو میکونه تنشو هی در میاره با مداد ارایشیم صورتشو رنگ کرده اگه الان بخوام برم بهش بگم اینکارو نکن مطمئنم دعوا میشو بعدش گریه گفتم بذارم بازیشو کنه خودش 1 ساعت دیگه خسته میشه با اینکه من دقیقا از همین بهم ریختگی خونه بدم میاد ولی 1 ماهی که بیخیالش شدم دخترمم خیلی بهتره شده الن اومد صورتشو نشونم داد منتظر بود دعواش کنم ولی گفتم چقدر ناز شدی ولی مامان ناراحت میشه مدادشو برداری از رنگای خودت بزن دیدم اومد بوسم کرد خیلی خوشحال رفت
Lilypie Maternity tickers
باشگاه کودک تماشا برگزار میکند:

کارگاه مهارت های فرزندپروری مثبت (positive parenting program)
دوشنبه ها ساعت 17ــــــ ظرفیت باقیمانده 3 نفر ـــــــ
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 22374857
https://http://www.facebook.com/pages/Tamasha-Kids-Club/233885590075331

کارگاه مهارت های فرزند پروری مثبت چیست
برنامه مهارت های فرزندپروری مثبت فعالیت های ساده و تغییرات کوچکی را به شما آموزش خواهد داد که می تواند منجر به تغییرات بسیار بزرگی در خانواده شما بشود. این برنامه به شما کمک خواهد کرد که متوجه کارکرد خانواده خود شوید و از چیزهایی که در گذشته می گفتید، فکر و احساس می کردید استفاده کنید و آنها را به سبک های جدید انجام دهید:
• خانواده ای با ثبات، حمایتگر و موزون ایجاد کنید.
• رفتارهای مورد علاقتان در مورد کودکتان را تقویت کنید
. • به طور مثبت، مداوم و قاطعانه با مشکلات رفتاری برخورد کنید.
• رابطه مثبت با فرزندتان ایجاد کنید، که در نتیجه آن بتوان ناسازگاری را حل کرد .
• از قبل برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید از موقعیت های سخت اجتناب کنید یا آنها را مدیریت کنید.
• به عنوان والد از خودتان مراقبت کنید.

ـ روش صحیح دستور دادن به کودک
ـ روش های تشویق کودکان
ـ مهارت توجه کردن
ـ مهارت نادیده گرفتن
ـ چگونه محیطی امن و سازنده برای کودکانمان ایجاد کنیم
ـ چگونه می توان رعایت قوانین را به کودک آموزش داد
ـ چگونه از خود به عنوان پدر و مادر مراقبت کنیم