2777
2789
میخوام امروز اولین کفش دخترم رو بخرم. چه خصوصیاتی باید داشته باشه؟ باید کفش نرم باشه؟ کتونی بخرم؟ میشه تجربیاتتونو بهم بگید
Lilypie Maternity tickers
آدله عزیز اگه تهرانی می تونی بری کفاشی "آرمن" تو خیابون مطهری،خیابون سنایی و از اونجا کفش بگیری....ببین این کفاشی تنها کفاشیه که آقای دکتر بغدادی(اولین فوق تخصص ارتوپد اطفال ایران)تاییدش می کنن و همیشه نسخه هاشون را می فرستند اونجا.....کفشهاش بی نظیرههههههههههههههههه
درسته که اصلا" تنوع مدل نداره ولی می ارزه که سلامت پای بچه اون هم تو این سن تضمین بشه.....من تا به حال به جز اونجا از جای دیگه واسه دخترم کفش نخریدم.....طبیعتا" کفشهاش چون طبیه خیلی شیک نیست ولی واقعا راحته.....عید رفتیم برای دخترم یه کفش مجلسی بخریم باور کن بیشتر از 10 جفت کفش تو مغازه های مختلف امتحان کرد ولی خودش می گفت مامان نمی تونم با اینا راه برم....آخر سر هم برگشتیم سایز بزرگ همون مدلی که تو پاش بود را خریدیم.
یعنی تفاوتش انقذر زیاده که بچه 3ساله هم متوجهش می شه.....
گاهی اونقدر خدا زود به خواستمون جواب می ده که باورمون نمی شه از طرف اون بوده...اینجاست که می گیم :"عجب شانسی آوردم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عادله جون که این سوالو پرسیدی،کلی به منم کمک کردی

مریم جون ممنون از راهنماییت،من رفتم پیششون،واقعا که کفشهای خوبی دارند،

من سال پیش پسرمو بردم پیش دکتر توکلی گفت مشکلی نداره،اما اینجا گفت کف پاش معلومه که صافه!!!!!!!!!!!1چجوری دکتر توکلی همچین حرفی زده!!!!!!!!!!!!

یه دکتر دیگه معرفی کرد ،بعد گفت کفش نمیدم،چرا میخوای دوبار پول بدی ،برو پیش دکتر بعد بیا بخر،

واقعا هر جایی میبینی کارشونو درست انجام میدن، ارمنی هستند، واقعا بریم ازشون یاد بگیریم

مریم جون بازم ممنون،یه عمر دعا گوت هستم