2777
2789
عنوان

من امروز خیلی از دست شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12516 بازدید | 62 پست
سودا جون وقتی شوهرت داره میره رسیدگی میکنه شما خسته میشی؟ نه! بزار بره. علاوه براینکه به پدر و مادر کمک میکنه و مورد رضای خداست خودش هم احساس رضایت میکنه. تو هم میتونی بیشتر ازش کمک بخوای. بدون منت و سرزنش که همه کارهای اونها رو انجام میدی به من که میرسی خسته ای و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جواب منو بدین همتون خواهشا...الان خواهرشوهرم حامله شده مادرش یه سبد گل گرفته رفته بهش تقدیم کرده..شبم هممون و شام دعوت کردن بیرون...به فاصله یک هفته بعدم من خبر حاملگیم و دادم...اما نه از گل خبری شد نه دعوت بیرون...خب اینم بچه پسرشونه دیگه...چرا انقد تبعیض!!!بنظرتون من حق ناراحتی دارم یا نه؟؟؟داره حالم ازشون بهم میخوره
چرا سودا جان حق داری تو یه گل بگیر بده به مادر شوهرت بگو من که خوشحالم اگه شما ناراحتین من مادرشوهرم به شوهر من که میرسه فقط درداش شروع میشه انگار باید نازشم بکشن
میگم باید دیدتون رو عوض کنید. اون دخترشه. از این به بعد هم خیلی بهش میرسه. ولی عروس جایگاهش متفاوته. حتی اگه هر روز بگن عروسمون مثل دخترمونه! مادرشوهر من میاد خونه من یکماه ارتوپد و فیزیو تراپی و... برای دستش. بعد میره خونه دخترش گردگیری و ترشی درست کردن و....!!!! به شوهرم گفتم اون مادره دلش طاقت نمیاره ولی به خواهرت بگو دکتر تا یه حدی میتونه درمان کنه از کار افتاده بشه چکار میتونیم کنیم
خب jewels جون تو چطوری اینارو میبینی و حالت ازشون بهم نمیخوره؟؟؟منکه خیییلی ازشون بدم اومده...اما شوهرم اصصصصلن ازشون ناراحت نمیشه و همش بمن میگه بیخیال باش...آخه مگه میشهههههه...اصصصلن دوس ندارم ببیننشون
نه چرا بدم بیاد. مقایسه میکنم با دختر خودم که مثلا من عاشق خواهرزاده هام هستم ولی خیلی خیلی بعد از دخترم قرار دارن. کاری رو که برای دخترم انجام میدم برای دختر خواهرم که عاشقش هستم انجام نمیدم همیشه باید متفاوت باشه
2810