2777
2789
عنوان

من امروز خیلی از دست شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12516 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید سعی کنی منطقی فکر کنی. من به جای تو بودم یه پلو و مرغ میپختم و برای ناهارشون میفرستادم. فکر کن چقدر شوهرت جلوی خانواده ش حس خوبی پیدا میکنه. اصلا هم غذای سخت و وقتگیری نیست. بعد هم که اومد میگفتم امروز حسابی خسته شدی چای واسش می آوردم. فردا هم به مادرشوهرم زنگ میزدم میگفتم من که نتونستم بیام کمک نوش جونتون کاری که از دستم بر می اومد انجام دادم. با این کار شوهر و خانواده ش خوشحال میشدن. خودم هم حرص نخورده بودم . تازه شوهرم که اونجا بود واسه خودم فیلم می دیدم موزیک گوش میدادم.
من خونه اونها توی سفره چیدن وجمع کردن کمک میکنم. و اینجور کارها. ظرفشویی داره کسی ظرف نمیشوره خونه خودم اصلا نمیزارم کار کنه. بجز غذا چای و میوه همیشه به راهه. واسش جوشونده درست میکنم. میشینم به پای حرفهاش و طوریکه نفهمه مخم داره از حرفهای تکراری سوت میکشه به تعریفهاش گوش میدم. تلویزیون در اختیارشه همه سریالها و تکرارهاشونو ببینه. شوهرم دکتر میبره و داروهاشو میخره. یه عادت داره میگه عوارض داروهام رو از نت واسم بگیر! هر دفعه! ولی چون دلش خوش میشه انجام میدم. الان طوری شده همین خانوم ایرادگیر و دردسر ساز برای بقیه هر جا میشینه از من تعریف میکنه. و جلوی خودم هم تشکر میکنه. اصلا در ادبیاتش همچین چیزی وجود نداشته!
من از ناراحتی هام به شوهرم میگم که اطلاع داشته باشه. ولی به هر کسی که اذیتم کرده خیلی محترمانه گوشزد میکنم. تهاجمی و بی ادب بودن حتی اگه شخص رفتارش بد بوده در شخصیت من نیست. مثلا مادرشوهرم یه حرفی مربوط به منو به شوهرم گفته بود. بهش زنگ زدم و گفتم این حرفهای بین ما زنها بهتره بین خودمون گفته بشه یا حل میشه یا نمیشه. اگه نمیشناختمتون میگفتم به شوهرم گفتی که دعوا بیننون بیفته. ولی میدونم اینو نمیخوای. شاید با پسرت راحتتر بودی. ولی من همه چیز رو به خودت میگم شما هم به من بگی بهتره اگه واقعا بخوایم حل بشه. ناراحت نشی که اینها رو گفتم شما هم به اندازه مادرم عزیزی!!!!! مادشوهرم نمیدونست چی بگه. انگار خلع سلاح شده بود.
عمرا کسی مثل مادر خود آدم باشه! همونطور که عروس هم بهترینش برای اونها مثل دختر نمیشه. دخترهای ایرانی بین یه سری ذهنیتها دست و پا میزنن و عذاب میکشن. خیلی گناه داریم نمیدونیم چکار کنیم چون یاد نگرفتیم
من مادر شوهرم خداروشکر خوبه ولی راستش هرکارش کنی همیشه همه چیزو اول برا دخترش میخواد من متاسفانه حرص میخورم ولی خوب واقعیت اینه و مادر منم کارایی برا من میکنه کلیم لذت میبره ولی وقتی همون کارارو برای عروسش میکنه شاکی میشه
عاشق،زمزمه میکند،فریاد نمیکشد...در گوشم زمزمه کن تا عطوفت صدایت را حس کنم ،فریاد نکش تا خشونتش را...
2810