2777
2789
عنوان

اگه تو خونتون گوشی معیوب یا بلااستفاده دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 57 پست
مثلا شخصی ک تو ی برنامه با شخص دیگری چت میکنه(مثلا برنامه روبیکا)میتونه گالری شخص دیگر رو هک کنه؟بدو ...

والا این که خود برنامه روبیکا رو نمیدونم و نمیتونم قضاوتی کنم

اما بله همچین چیزی ممکنه

روشن بودن وای فای

یا کانتکت بودن به اینترنت، در واقع ی مسیر سریع برای تبادل و یا سرقت اطلاعات هست

دیدین که مثلا با شیریت ی حجم فیلم ، با چه سرعتی انتقال پیدا میکنه؟

پس خیلی راحته دسترسی به اطلاعات

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اره گوشی روشن میشه صفحه انتخاب زبان گوشی باز میشه. خیلی حیف شد گوشی تمیز و نو بود. تشکر

مشکلی نداره

هر زمان براتون مقدور بود عکس گوشی رو محبت کنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا این که خود برنامه روبیکا رو نمیدونم و نمیتونم قضاوتی کنم اما بله همچین چیزی ممکنه روشن بودن و ...

راهی هست متوجه بشیم ک هک شدیم؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

سلام من گوشی e5مدل ۲۰۱۷ دارم ال ای دی ش خراب شده .چقدر هیت الان .چند میخرین؟؟

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
راهی هست متوجه بشیم ک هک شدیم؟

https://cafebazaar.ir/app/com.omidiyeh.byevirus/?l=fa

این نرم افزار ضد هک هست 

میتونید نصب کنید تا خیالتون راحت باشه

سلام من گوشی e5مدل ۲۰۱۷ دارم ال ای دی ش خراب شده .چقدر هیت الان .چند میخرین؟؟

سلام

اگر برد سالم باشه حدود 200

ال سی دیشون بالای 1 تومنه

https://cafebazaar.ir/app/com.omidiyeh.byevirus/?l=fa این نرم افزار ضد هک هست  میتونید نص ...

وای ممنون😍

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
سلام بله متاسفانه سامسونگ ها تاچ و ال سی دی هاشون وحشتناک بالا رفته اگر گوشی روشن میشه برد گوشی در ...

سلام من یه گوشی سامسونگ مدل GT-s7562 دارم که پسرم رفته بود بزنه به شار ژ یهو خاموش شد و دیگه روشن نمیشه. اینم بگم که نوک شارژر هم کمی سیاه شد. به نرتون درست میشه؟ چقدر هزینه داره؟

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  
سلام من یه گوشی سامسونگ مدل GT-s7562 دارم که پسرم رفته بود بزنه به شار ژ یهو خاموش شد و دیگه روشن نم ...

سلام آبجی

بله

زیر 50 تومن هزینه داره

جدی میگید؟ کجا باید گوشی رو بیارم؟ مغازه دارید؟

بله
من شمالم

اگر مازندرانید آدرس میدم

آ]ر هفته قراره بیایم. ممنون میشم آدرس بدید

بله در خواست دوستی فرستادم ک پیام بدم خدمتتون