2777
2789
عنوان

اگه تو خونتون گوشی معیوب یا بلااستفاده دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 57 پست
اگه شما نبودید عذرمیخوام. اما اگه شما بودید دو سال پیش با همین عنوان یکی تاپیک زد . یه آقایی بودند ...

این قضاوت و طرز تفکر همسر شماست

حالا هر شخصی میخواد باشه

من هیچ وقت همچین نیت و هدف بیمارگونه ای ندشتم، اصلا معنی و مفهومی نداره 

بخوام منتظر بمونم که یک خانم تماس بگیرند که بعدش که چی بشه؟

واقعا آدم دلش میگیره که انقدر راحت قضاوت میکنید.

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

من گوشی سامسونگ s3 دارم کنار ابمیوه گذاشتم رطوبت بهش رسیده خاموش شد لمسیش از کار افتاد.

برا تعمیر بردم گفتن تاچ باید عوض شه ازکارافتاده.

ظاهرا هزینه ش هم بالاس.

حالا این گوشی به کارمیاد ؟فروش میره؟

سلام ببخشید ی سوال خیلی چرت دارم ک فک نکنم ربطی داشته باشه ولی گفتم ک بپرسم شاید اطلاع داشته باشید، ...

سلام

خواهش میکنم

اگر منظورتون دسترسی به گالری از طریق ویروس یا نرم افزار مخرب هست، بله امکان داره

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سالم سالمه،فقط کند شده ،گرتد معمولیه،چند برمیدارین شما؟

اگر ممکن بود عکس هاش رو لطف کنید

سلام یه جی هفت دارم ال سیدیش شکسته میخوام بدونم هزینش چقده درست کنم

سلام

ال سی دیش 970 تومانه

سلام  ممنون میشم کمکم کنید      گوشی من ضربه خورد   بردم تعمیر کنن فلش زدن ...

سلام

بله با تعویض هارد درست میشه ولی کل اطلاعاتتون پاک میشه

سلام .من دو تا گوشی دارم البته اصل نیستن و کپی هستن.مدلشون ال جی j5 هستن.یکیش سالم و یکیش ال سی دیش ...

سلام

گوشی کپی قطعات کاربردی نداره متاسفانه

مثل گوشی های چینییا برند های متفرقه

سلام من گوشی سامسونگ s3 دارم کنار ابمیوه گذاشتم رطوبت بهش رسیده خاموش شد لمسیش از کار افتاد. برا ت ...

سلام

بله متاسفانه سامسونگ ها تاچ و ال سی دی هاشون وحشتناک بالا رفته

اگر گوشی روشن میشه برد گوشی در این حالت 120 ارزش داره حدودا

سلام خواهش میکنم اگر منظورتون دسترسی به گالری از طریق ویروس یا نرم افزار مخرب هست، بله امکان داره

مثلا شخصی ک تو ی برنامه با شخص دیگری چت میکنه(مثلا برنامه روبیکا)میتونه گالری شخص دیگر رو هک کنه؟بدون اینکه از هم برنامه گرفته باشن،ولی مثلا اهنگ برای هم فرستاده باشن

میشه هک کرد؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
سلام بله متاسفانه سامسونگ ها تاچ و ال سی دی هاشون وحشتناک بالا رفته اگر گوشی روشن میشه برد گوشی در ...

اره گوشی روشن میشه صفحه انتخاب زبان گوشی باز میشه.

خیلی حیف شد گوشی تمیز و نو بود.

2810