2777
2789

پسره پا نشدع بیاد دختره باید کاری بکنه؟ من باشم از اتاق بیرون نمیام نظر منفیمو میگم خانواده به اطلاع برسونن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش و زن داداشم قبل عقد نزدیک دوسال همو میشناختن 

بعدش که ما رفتیم ببینیمش داداشم نیومد چون ماموریت بود 

زن داداشم حرف خاصی نزد در حد همون حرفای معمولی 

ولی چند بار بهمون گفت می‌خوام فقط با خواهرای فلانی برم بیرون که من و خواهرام رفتیم باهاش خیلی دختر زرنگی بود ماشالا 😅😅😅چند بارم با مامان بابام 

حتی دوستای داداشم هم مجرد هم متاهل دعوت میکرد با هم میرفتن بیرون 

پسره پا نشدع بیاد دختره باید کاری بکنه؟ من باشم از اتاق بیرون نمیام نظر منفیمو میگم خانواده به اطلاع ...

خودش المانه 

خیلی به دلم ننشسته 

نمیتونه بیاد بخاطر منی که اصلا جوابم مشخص نیست

زرنگیش تو چی بود دقیقا؟

مثلا خیلی سوال پیچ میکرد از اخلاقای داداشم میپرسید از دوستاش از قضیه ی سرکار رفتنش 

اینکه ورزش می‌کنه یا نه 

مطالعه می‌کنه یا نه تفریحاتش چیه و کجا می‌ره 

دوستاشو میشناسیم ؟

چقد برای شما وقت میذاره تا حالا باهاتون خرید اومده ؟تولد شما رو یادشه 

از پسرم پرسید داییت چقد برات وقت میذاره ؟

نه تو مراسم خواستگاری اینا رو اصلا نپرسید حرف خاصی هم نزد بعدا که با هم می‌رفتیم بیرون میپرسید شیراز ...

خیلی ممنون عزیزم 

میشه بگی توی مراسم چقدر صحبت کرد و اینکه تحصیلات عروستون؟ 

همچین موردی داشتم اصرار یه آشنا اومدن سم خالص بودن مادره کل دستش حنا بسته بود آز همون اول فاز مادر شوهر صد سال پیش رو داشت موقع خداحافظی روش رو برگردوند پسرش هم اصلا قصد ازدواج نداشت نبود خلاصه رفتن ولی خدا عوضش بهم یه مادر شوهر به روز تحصیلکرده داده درسته یکم گیره ولی خانمه خدایی 

خودش المانه خیلی به دلم ننشسته نمیتونه بیاد بخاطر منی که اصلا جوابم مشخص نیست

اها المانه 

خوب شرایطو درنظر بگیر ببین اصلا خودش راضیه یا خانوادش از جولو خودشون اومدن شغلی مالی خانوادگی فرهنگی اگ اوکی هستی اوکی بده خودش بیاد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
2810